miklisek Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Širší tam mít nemusí, pokud bude mít slabší verzi motoru. TSI 63kW je nemělo, jak je to u 66kW netuším. Dokonce ŠA nemá 195ky ke slabším motorům homologované, ptal jsem se jich na to kdysi. Nižší rychlostní limit pneumatiky se dá ošetřit zapnutím výstrahy na MAXIDOTu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Přesně tak, sehnat zimní pneu 185/60 R15 s tím indexem co je v TP se vpodstatě nedá. Kupuju normálně s o jeden stupeň nižším a vůbec mě to netrápí. Myslím, že už se to tady někdy řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Motor bude 81kw. Tak díky, pořídím s klidným srdcem T index, víc než 190 km/h v zimě určitě nepojedu. Šlo mi spíš o ten index nosnosti, zda je ta pneu při 88 "tvrdší" nebo něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Zeptal jsem se na Rajpneu.cz, zda jejich disky jsou KFZ a toto je odpověď: Dobrý den, ano jsou homologované a pokud máte na mysli výrobce KFZ, tak nejsou. Disky máme přímo z Mladé Boleslavi ( VWAG ). Škodovka to i nějak přeprodává nebo je to hloupost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmo Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Zdravím, mám prosbičku, co se stane, když dám na rapida disky z fabie I, je tam jen rozdím v označení ET na fabii 43 a rapid má předepsaný 38. Může se něco zničit, jako že se pneu nevleze do podběhu, nebo něco podobného. Předem děkuji za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Budeš mít kola více zapadlý, pokud se ti vpředu nezaseknou o brzdič, pokud ne, nic ti nehrozí. Rozdíl je 5mm dovnitř směrem k tlumiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Otázka je, co na to v případě průšvihu a prdlého likvidátora pojišťovna. Ale na to asi nikdo s jistotou neodpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmo Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Tak je to prostě risk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 V 1.8.2016 at 9:37, Atrani napsal: Auto vyrobí až v půlce září, takže údaje z TP mám jen tady z fóra. Když ale na Heurece zafiltruju 185/60 R15 84H, tak mi tam zbudou jen takové ty číny Toyo, Momo apod... Ale když ten rychlostní dám na T 190km/h, tak už je mají všichni značkoví výrobci. Asi počkám na svůj TP, ať nekoupím nějakou blbost... Toyo špatný gumy ? na to zapomeň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 V 10. 10. 2016 at 19:14, marmo napsal: Zdravím, mám prosbičku, co se stane, když dám na rapida disky z fabie I, je tam jen rozdím v označení ET na fabii 43 a rapid má předepsaný 38. Může se něco zničit, jako že se pneu nevleze do podběhu, nebo něco podobného. Předem děkuji za info.... Jezdil jsem s plecháči z Fabie III - v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Jenže F3 má úplně stejná kola jako Rapid přece... F1 je něco jiného. Jinak já taky mám 185/60/R15 a index T. Celoročně mám v maxidotu nastaveno varování na rychlost 190 a je vše OK. Dokonce jsem kvůli tomu studoval zákon, zda to tak opravdu stačí, takže v pohodě. Koupit T a nastavit maxidot na 190 a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Dnes jsem při přezutí zjistil, že mi na předních nábojích kol chybí krytky, vzadu jsou. Máte to z výroby stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 (editace) Uz od OII nie su krytky na prednych nabojoch. Takisto ich nemam Editováno: 29. Říjen 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Zalezitost par eur v Skodovke. Dodaval som si ich uz na F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Aha, já to u 2 předchozích japoncích měl právě. Tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 To nemela nikdy zadna skodovkav predu kryte. Ani teda nevidim duvod proc to zakrejvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub2 Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 caute, potřeboval bych poradit, řeším ted koupi zimních kol i s pneu a v techničáku v poznámce mám zapsaný tyto rozměry. O co mi jde? Jestli mužu mít jako zimní i ty 16" nebo 17". Nebo musím mít jen ty 15" kde je to označení M+S..? A musí se přesně dodržet ty rozměry pneu? Dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Celoročně můžeš mít na autě to, co je zapsáno v TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnysek Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je dobrý nápad párovat rapida 1,2 63kW s 14" zimní pneu n aplechu. Auto budu mít z druhé ruky, původní majitel jezdil s těmito pneu z nějaké fábie...asi jedničkové. A na nového rapida údajně nepůjdou dát...tak mi je nabízí. Nejde ani tak o vzhled...není to podle mne ono. K tomu autu tak nějak podle mého patří alespoň 15", ale i kdybych to přešel, jaké odhadnout jízdní vlastnosti? Není to extrém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Malda Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Koukni co mas v technicaku. pokud tam nejsou 14" tak bych se na to vykaslal. za pripadny problem pri nehode atd to nestoji. Nejsem si ted 100% jisty, mam stejnou motorizaci, ale 14" tam nemam zapsany. jen 15". Pokud se nepletu 14" mel mozna rapid 1,2 MPI... Co se type vlastnosti... ve meste to asi nepoznas a pokud nejezdis nejakou "pilu" tak asi taky ne. zalezi ale taky co tam bude za gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Máte někdo zkušenosti s těmito pneumatikami ? Nevím které vzít ,Nokian WR D4 nebo Continental TS 860 nebo Goodyear UltraGrip 9 v rozměru 185/60 R15 88T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Já můžu porovnat Conťáky a Micheliny alpine A4. Conťák fakt super, velice dobrý chování v každý situaci - krom hlubokého sněhu, to jsem nezkoušel. Michelin mi přišel krapet horší, ale zase ta guma se vůbec nesjíždí a po 5 letech netvrdne. Upřímně, z trojice Continental, Michelin a Goodyear neuděláš chybu. Nokiany také nejsou špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarosu.gr Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Ahoj, na Continentalkách odjetá jedna zima a fakt super. Nemůžu tedy srovnat s žádnou z té trojice ale příští gumy budou zas Continental. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Goodyearky jsme měli s bráškou na fábiích a velké zklamání. Na rapidu odjetá první sezóna na contíkách TS860 a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Objednány TS 860 , kolega má Nokiany wr d4 a je spokojen ale nemusím mít vše co on v zimě dám vědět jak se mě líbí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.