runner Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 (editace) Radim ty barumky nebrat. Po par tisicich jdou do haje, ne ze by byly sjete, ale proste nezabiraji na snehu a klouzou na ledu. Teda mel jsem je v jinem rozmeru, tak je taky mozne ze v tomhle to bude lepsi. Editováno: 20. Září 2013, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 pozde uz je mam doma.... Ale česká pošta zklamala na plné čáře..... Včera mi přišla sms že mi dnes doručí ty balíky...beru si tedy volno a v poledne mi přijde další sms že to nestihnou....tak jsem si pro to zajel na jejich depo abych si nemusel brat dalsi volno v pondeli.....aneb místo "Balík do ruky" bych to nazval "Vyzvedni si mě v dodacím depu)....prý jim to tam pozdě přijelo...já myslím že se jim s tím spíš nechtělo tahat....ještě že má rapid tak velký kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Jojo dnes podate,zitra nedodame.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 u me se postak ani nesnazil o doruceni. prisla sms, ze pokus o doruceni neuspesnej a ze si mam gumy vyzvednout na poste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 přesně stejný scénář......(akorát nešlo o gumy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 tak ja je chápu...že se jim s tím nechce tahat...to dvojbalení s diskama je fakt dost těžký příště radši soukromou spedici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnek Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Včera jsem měřil hloubku na SAVA ESKYMO S3 které jsem mněl na FII najeto cca 25000 km 4 roky a hloubka vzorku cca 6 mm. Měřeno obyčejným metrem. Hloubkoměr co je na manometru to ještě nebral.Ten začíná někde na 5.5mm. Hloubku vzorku nové pneu nevím.Obouval jsem kolem 15.října a sundával v polou dubna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 (editace) Čau chlapi, pokud vybíráte zimáky tak nám udělali radost a otestovali "náš" rozměr 185/60 R15, tudíž můžeme vybírat podle toho: http://www.testpneumatik.eu/zimni-2014 . Já na Rapida asi zkusím ty Firestony, v testu dopadli dobře a navíc jsou za slušnou cenu Navíc se umístili i před Nokiany, což moc nechápu... Editováno: 23. Září 2013, autor: Georgeos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) najk tu blbne vkladání odkazu ! když dam odkaz tak toodkaže na neexistujíci stranku , pokud se pokusím opravit editaci vložením jiného odkazu tak se to celý domrvý ! na zimu , tedy klasickou zimu http://www.pneumatiky.cz/nokian-hakkapeliitta-r2-195-60-r15-92-r-zimni.html a pokud budou sra*ky http://www.pneumatiky.cz/nokian-hakkapeliitta-7-205-55-r16-94-t-zimni.html obojí mám na ravcich takže přehození není problem Editováno: 15. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 super, takže ráno vstaneš, podíváš se z okna, přezuješ kola podle počasí... to nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Treba ma rychlo vemennou stanici, neco jako Tesla model S, rychlonabijeci stanice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Kolega vikyviky je vubec srandista - Hakkapeliitta 7 s hroty je utopie, na ni tak akorat ve Skandinavii a to jeste omezene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 (editace) http://auto.sme.sk/c/6947442/obuvate-zimne-pneumatiky-pozor-na-nalepku-pre-index-rychlosti.html Dnes som sa na to bol opytat u predajcu a pozerali na mna jak na blazna, ze s tym sa este nestretli. Ziadne nalepky nemaju tak s kupou zimnych kompletov este chvilu pockam. Maju akciu 3+1 zadarmo a ja by som zobral Nokian WR D3 za 139 €/kus. 1,2 TSI 77 kW max. rychlost 195 km/h, rychlostny index v technickom pri vsetkych rozmeroch H 185/60 R15 88T zimne rych. index 190 km/h Co na to hovorite? Editováno: 17. Říjen 2013, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Tak si nastav limit na palubním počítači (MaxiDotu). Postup viz zde: http://forum.skodahome.cz/topic/124972-zimn%C3%AD-kola-plech%C3%A1%C4%8De-nebo-alu/page-5#entry1822719 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Tak já jsem nakonec koupil Firestone Winterhawk 3 185/60 r15, snad se na nich nezabiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 (editace) když víš kde sehnat Nokian Hakkapeliitta 7 tak je seženeš , přehazovaní kol mi nevaíd ono totiž stačí aby se udělal, pěkná ledovatka na cestě , a zimni gumy M+S jsou v celku na prd ! jelikož jezdím za každého počasi ! tak přehození na "hřeby" mi trvá cca 40 minut takže lepší furt stratit 40 minut života , než celý život život je muj ! a ja si ho budu chranit jak uznám za vhodné !!! at si řikaji předpisy co chtějí , pokud bude na cestě lodovatka tak pneu z "hřeby" budu mít a ano vim že pneu z "hřeby" na asvaltu prodlužují brzdnou drahu a jsou hlučnější atd ohledně seversky statu a jejich předpisu , tak ty neznám takže nemužu soudit a jelikož nikoan je odkud hadejte ? tak asi je mit zakazané nebudou , na rozdil od našeho kocourkova ! kde se furt vříska ohledně bezpečnosti ! ale to co opravdu bezpečnost by zvíšilo ta raději zakažou !! holt tady je blbákov !! a ty zakazy u toho co by bezpečnost zvýšilo , se netýkají jenom pneu ,více bodove pasy ( problem homologovat do normálního auta ) atd Editováno: 22. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Kdyby všichni začali jezdit s hřeby tak na konci zimy není na našich už tak špatných silnicích asfalt........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 To někteří jedinci evidentně nejsou schopni pochopit,ono si stačí přečíst dotyčné příspěvky a je jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 (editace) spíše bych řekl že evidetně někdo , nečte moje celé "příspěvky" nebo spíše číst neumí číst vubec jasně jsem psal na pužívám na ledovatku/led pokud si někdo myslí že na ledovatku/ led jsou super zimni gumy M+S překlad blato/snich , tak je vidět že má , bud málo odjeto nebo v zimně sedí doma dale pokud by jste četly, co jsem psal , tak kola přehazuji podle potřeby čili nejezdím na pneu z "hřeby" celou zimu ! a ono kdyby jste si něco přečetly ohledně pneu z " hřeby" tedy novýmy tipy těch to pneu , tak by jste se taky třeba dočetly že už tak moc nestruhaji asfalt ! spíše by bylo za vhodno , začít tlačít na zrušení zakazu pneu z "hřeby" nebo aspon povolení v případě ledovatky/ ledu a horských useku (tedy pro ty co žijí v horách ) !! a ne mezkovitě stát za nesmyslem že pneu z "hřeby" strašne ničí cesty ono když se člověk podíva po zimně , na cesty v čr , tak samá díra ,mraky "vymrzku", zvlněný asfalt od podmrznutí atd za se to zaflikuji a ovce spokojeně chrochtají jak se jim dobře nejede ! kdyby tedy jak tu psal up, všichni používaly pneu z "hřeby" tak by podle něho na jaře ,nebyl nikde asfalt , což by bylo taky dobře musely by dát nový ! a ne flikovat/ látat diry ! dale je otázka tam kde se bežně jezdí z pneu z "hřeby" , proč tedy na jaře maji asfalt ? když by tvrzení , v příspěvku UP bylo pravdivé ! takže tak Editováno: 20. Listopad 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 spíše bych řekl že evidetně někdo , nečte moje celé "příspěvky" nebo spíše číst neumí číst vubec My,na rozdíl od některých číst a psát umíme. Ovšem číst nějaké smysl nedávající útržky myšlenek je obtížné. Vyjadřuj se jasně a pak nebude problém. "blato/snich" Toto hovoří za vše. Než ty kola přehodíš,tak ta ledovatka/led dávno roztaje. A kolikrát za zimu je u nás na silnici souvislá vrstva ledu/ledovatky,aby se vyplatilo dělat takové eskapády? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Já dostal od prodejce auta tuto nabídku: - disk Brock Rc27 - pneu Continental TS800 185/60 R 15 Cena komplet 2.823,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 do tohohle bych sel jen kdybych mel doma garaz...auto kazdej vecer zaparkoval na zvedak a rano se tedy rozhodl jestli ty kola vyměním, pomocí pneumatický pistole je to otázka opravdu pár minut.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 a co pak je , mud/snow M+S ! jinak po našemu blato/snih a odpověd na to , kolik je ledu na cestách , bydlým v horách , tak asi tak , nevím proč se staráš, o to že mi dá praci přehodit kola ? je to moje věc nic víc ! je sice faktem že pražáci většinou, neumí ani vymněnit žarovku takže je zcela jasné, že by pro ně by byl problém , přehodit kola , tak že by musely do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 No comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 BydlÝm???proboha co to je???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.