Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čeká mě výměna předních brzd (kotouče + desky) v první řadě sem byl rozhodnutý, že tam dám originály, ale postupem času, když čtu a slyším rady a názory lidí, kteří doporučují i jiné výrobce ATE, Brembo atd... tak bych se chtěl zeptat, co by jste doporučili vy v poměru cena/kvalita. Četl sem, že někdo dává i brembo max, které jak sem kokual nestojí až tak moc. Co by jste doporučili vy ? Bude to na OII 1.9tdi a nechci moc přesáhnout cenu originálů. 

Díky za každou radu a názor. 

Ja jsem daval Bosch - ten jsem musel 2x reklamovat. Jednou piskali a podruhe se zkroutili. Pak jsem dal ATE a naprosta spokojenost. Za me ATE.

No ja bych doporucoval originaly a pokud chces sportovni tak zimmermany. Ale urcite neber starline.

Desticky jsem zkousel taky ruzne typy ale opet jsem zustal u originalu. Sportovni desticky se potrebuji zahrat nez budou fungovat :(

Pokud se nemýlím, tak brzdy do prvovýroby dodává právě ATE, ale na octavie tour jsou už TRW.

• Autor

A jak zjistím jaké kotouče na mojí OII ? pokud vím tak jsou dva rozměry 288mm a 280mm a já nevím který :)

280x22  -   1,4 55,59kW  / 1,6 75kW /  1,6 85kW FSI  /  1,9TDI PD 77kW  

288x22  -   1,8TFSI 118kW  /  2,0 FSI 110kW  /  2,0 FSI 110kW 4x4  / 1,9TDI PD 77kW 4x4  /   2,0 TDI 103kW  /  2,0 TDI PD 100kW

• Autor

díky za rychlou odpověď :) takže pro mě tedy 280x22 :)

Tak třeba mě se ATE zvlnily, tak teď jsou na řadě Bremba, tak uvidíme :)

• Autor

Tak sem rozhodlej, jdu do Brembo max + desky Textar :)

ja bych u 1.9 tedy u 280mm  vymenil spolecne s kootoucema i loziska, uz se mi hodnekrat stalo, ze po nasazeni novych kotoucu a desticek se zvlnily dusledkem horsich lozisek..

zalezi co od toho cekas... ja jsem ted menil seriovky za kotouce zimmerman sport a desticky ferodo Ds performance + nova brzdovka a ten rozdil je dost znat. Samozrejme jsou ty kotouce a desky drazsi nez origo, ale neni to tak hrozny a hlavne se to vyplati. Jinak jestli do toho nechces vrazet penize tak kup origo dily a mas klid..;-)

• 3 roky později...

Koty 

Mám octu ll kombi 1.9 Tdi 4*4 rok 2007 a teraz mením brzdové kotúče na predu.

A mám tam rozmer kotúčov 280*22.Desky mam Zimmermanny.

Taky rozmýšlam nad Zimmermannem alebo Brembo

dekuju

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.