Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jasně,na OI to mám dobře vymyslené.

Servis nemám

taky vše dávám do origo pásky a spoje letuji,žádné rychlospojky.Jinak toto auto se dá vcelku jednoduše zabezpečit a to tak,že pokud nepoužijou odtah tak neodjedou

Tak to jsme stejná krevní skupina.. Jen škoda,že jsi tak zdaleka..

• 2 roky později...

Zdravim vsetkych OII-karov.Chcel by som si spravit tajny vypinač,čo a ako vypinat mam vybrane a jasne ,ale neviem si rady kde umiestnit ten tajny vypinač aby som nemusel vela rozoberať.Ak mate niekto par typov uvitam ich.Alebo ako to mate vymyslene vy ostatny.Mozte poslat aj na SZ aby to bolo diskternejsie.Dik za kazdy tip.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Zkusim ozivit, protoze jsem se timto zase zacal zabyvat z duvodu pojistky ;)

Proto se ptam moudrych > Pojistka c.1 10A (Diagnostická zásuvka, řídicí jednotka motoru, elektrické palivové čerpadlo) prerusim nekde pod palubovkou.

Motor toci nejde nastartovat. Je to jednoduche a blbe, ale zkurvim tim neco? Co se deje kdyz tocim motor bez teto pojistky ? Po zapnuti je motor zase OK? Chyby neresim... chci to pouzivat minimalne.

Jeste si zahravam s jednou myslenkou a to udelat vypinac baterie. Auto bych pak musel zamknout-odemknout klicem, ale to nevadi. Je to k autu hodne krute ? pujde to vubec ? :) Po nastartovani se vse da dohromady samo jak jsem si vycetl...

No samo sa všetko dohromady nedá. Napríklad minimálne bude treba naučiť okná otvárať a zatvárať. Ďalej asi bude svieitiť kontrolka posilňovača. To sa ale spraví rozjazdom auta samo. Nehovoriac o nastavení hodín, vyresetovania počítača atď. No a jedna dôležitá vec. Ak máš alarm tak zabudni na odpájanie baterky.

• 1 rok později...

neudělal by mi někdo tajný vypínač v Brně? OII 2.0Tdi

v Prostějově ti jej mohu udělat

Sakra chlapy píšu to už po X-tý! :aggressive:

Řešte tyto témata po SZ.

Fórum je volně přístupné!

• 2 měsíce později...
  • 3 týdny později...

zdravím,mě to dělal kluk kousek od MB a je to super.Koukněte na www.cermakmotors.cz je ochotnej a šikovnej :palec2:

Panove,

nevite o nekom schopnem kdo udela bezproblemove tlacitko v Kralovehradeckem kraji? Do Tesina to je daleko :( Je to predpokladam ten Český Těšín u Polska? Diky za info

• 10 měsíců později...

Potřebuji tajný vypínač OII 2009 1.6 MPI - Most a okolí.Poraďte

• 4 roky později...

Ahojte potrebujem vyriesit superb II. Viete niekto pomoct? Som z SK aj zaplati za navod. Expert skusme sa nejako dohodnut. Dakujem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.