kokta7 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 no rozhodně vypadá lépe něž bílá, bílá je fakt trapná.. ale modrá race se stějně hodí nejvíce nechápu proč sis bral šedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 možná trapná, ale chtěj jí všichni Co ty to máš prosimetebe za barvu v tom avataru ? Ne teď vážně, ta šedá je prudce nebezpečná na silnici. Tahle barva splyne částečně s oblohou i se silnicí a je průser. A to bez ohledu na to, jestli se mi líbí nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Ještě se vrátím k výfukům.Takto to vypadá u benzínového RSa:A takto u dieselového: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 (editace) co jsem koukal tak to tak má i nová RS6...takže se není o čem bavit :-) http://www.youtube.com/watch?v=JzPduYRy-T0 1:45 Editováno: 20. Září 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 no podle videa sice ano,.. ale ma to uplne tak stejne a totozne jako OIII RS ? ...... Nevim jestli na videu je benzin nebo nafta,.. pokud benzin tak je to zatim spravne,... ale pokud nafta, tak to ma odlisny, protoze aspon nema jednu koncovku slepou v tom je podle me ta pointa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 tu naftu snad ani nepřipomínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Lukason: drobnustka - RS6 je vzdy jen benzin a je pravda ze na nafte se tim dobre pomstili... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Kurna kuci, co sem zase rvete nějaky západní audiny, tohle je topic o octavii 3, pak tady děláte spidermanovi bordel prej RS6 s naftou, to až začnou dělat tak já nebudu mít rád AUDI.... zase blbci rvou do RS Q5 naftu a ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 tak jelikoz se o audi nezajimam, tak nemuzu logicky vedet ze audi RS6se nedela v nafte,.... kazdopadne nebude trvat dlouho a v nafte taky bude,... takze si myslim ze to je uplne jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 (editace) tak nějakej idiot, co má na auto za 3 mega a nemá na benzín by si to koupil, takovych znám hodně.... Editováno: 21. Září 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 nejde o idiota, jde o to co kazdej preferuje a pokud audi bude chtit vyhovet tak vyhovi a zabuduje tam nejakou naftu,... nepripada mi to nejak tragicky ci odlisny,..... ostatni automobilky to uz tak maji a uz neplati to ze je nafta lina,... kdyz se to pekne udela,... dokazde trumfnout kde jakej turbo benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 si děláte prdel s tou RS6 ne ? Ty wole, zásadně v naftě !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokusovec Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Nevíte proč nejde RS nakonfigurovat s těma 19-ti palcovejma kolama??? A všude v testech to maj jenom na 18kách, přitom ty osmnáctky jsou takové nic moc...... Zato na těch devatenáctkách, to nemá chybu .....teda až na ty falešný vejfuky u nafty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Treba nejsou zrovna k mani ....... nedostatek kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 prej nafta je dobrá, tak to fakt napíše člověk co nikdy nejel v 4.2 nebo v 5.0, postav mě vedle stejně kw naftu a benzín ti stejně natře zadek... spíš marketing co preferuje, přeci člověk co má na auto za 3 mega, mu je jedno jestli bude jezdit za 8 nebo za 10.... jediny v čem vidím problém je menší dojezdu benzínu ale to je vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 19´´ kola jsou jen součástí originálního příslušenství, takže nebudou v konfigurátoru, už se to tu řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 19 kola budou v konfigurátoru od 45KT/13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 ..dnes jsem viděl u dealera RS combi v bílé barvě...vypadá fakt moc hezky, je ve skutečnosti o moc hezčí než na fotkách....a ty sedačky, paráda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 (editace) Jo jo sedačky jsou super seděl jsem jen v dynamic paketu ale jsou stejný jako v RSu kromě potahu. Jinak RSko combi bílá v CB Auto České Budějovice. 19" jsou luksusní uvažoval jsem o nich, ale na naše silnice to není jsou spíš na parádu toť můj názor. Editováno: 25. Září 2013, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Tak to se zitra do CB Auto tedy podivam !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Měli by jí tam mít: http://www.cb-auto.cz/Detail-vozu/1407-Octavia-Combi-RS-2-0-TDI-135-kW- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Cena neni ani nejak extremni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 http://auto.louda.cz/predvadeci-vozy/skoda-skoda-octavia-combi-rs-34071901 najety 0 km těžko, když sem viděl jak to tam rval před týdnem po PCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 jsou nějaký zmatený u Loudy, převodovka manuální a je to v automatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.