Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

mimo to by se měla objevit položka v CAR, kde to jde vypnout!

doporučím drobnost - hoši neteoretizujte a vyzkoušejte a uvidíte... také jsme to tak se Sankem81 udělali a viděli...

a kdo se bojí nesmí do lesa!

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo

Zřejmě mi na autě padá nafta tzn že nefunguje nebo funguje nějak špatně čerpadlo. Když mi RS stojí třeba 3 dny v garáži chytne to až na 3tí natočení no a teď jsem byl o víkendu na slovensku kde auto stálo 4 dny a při následném startování při mínus 13ti stupních se startér točil dobrých 20 sekund než to chytlo no a chytlo to stylem jeden válec druhej válec třetí čtvrtej no hrozný zvuky hrozný vybrace. Zřejmě budu muset do servisu. RSka má najeto 3 tisíce. Když se s ní jezdí každý den tak není problém.

Vloženo (editace)

Zdravím,

je tady někdo, kdo má objednanou RS TSI Combi a zná dodací lhůtu?

Oktávku mám objednanou již 1,5 měsíce a prodejce stále nic neví... duben, květen?

Jirka

Editováno: , autor: caditko
Vloženo

Hledej,hledej, tohle se tu řeší už dlouho.

Ale jo, trochu ti pomůžu, budeš čekat ještě tak další měsíc a půl; aby ti prodejce sdělil,že ji budeš mít nejdříve,tak za další 3 metry:-)

Vloženo (editace)

Tak podle dnešních informací od prodejce je od ŠA zkrácena čakací doba u OIII RS na cca 3,5 měsíce... :kol-27:

Samozřejmě je potřeba tuto inforamaci ještě prověřit u jiného zdroje... má mě opravit nabídku, teď tam mám 16 - 20týdnů, takže uvidíme co tam napíšou...

Editováno: , autor: Napalm
Vloženo

Mám čerstvou informaci, že dříve než v březnu nemám vůbec počítat s nějakou informací. Auto prostě v systému FIS ještě není vidět... Objednáno 13.12. bez všech asistentů.

Vloženo

no ono záleží hlavně na tom, v jaké výbavě RSo bude... jestli bude front assist, panorama atd.. tak zůstává termín beze změny (cca 5 měsíců)

Nene, bavím se o téměř plné palbě a na nabídce je termín max. 4 měsíce, takže to ŠA opravdu "poléčila"....

Vloženo

Pořád ty stejný řeči jako jsme viděli v už X recenzích předtím. Nechápu proč neudělají třeba test příplatkové výbavy jako adaptabilní tempomat, držení jízdního pruhu, park. asistenta atd. Celá recenze je vlastně uplně o ničem jelikož všechno co tam bylo sděleno bylo už vlastně sděleno dávno dříve a jinde.

Vloženo

Protoze, to bohuzel vetsinu Cechu vubec nezajima. Pro ty je podstatne, ze to ma cool narazniky, napis RS, pak ze to dobre jede a tim to konci. Aby se nekdo neurazil, mluvim o vetsine Cechu, ne vetsine zde na foru, i kdyz tady to taky neni uplne mimo. :)

Vloženo

Bohužel mas pravdu.... stačí si tu přečíst paranoidní příspěvky s obavou o porochovost a podobně.... a potom příspěvky o zbytečnosti a že raději koně pod kapotou.... nebo technika ala Š 105/120... samo chápu, že je to o možnostsch a rozpočtu, ale zatracovat něco, co nezkusím dlouhodoběji a nemohu objektivně posoudit je ono čecháčkovství...

Vloženo

Ten test doplňkové výbavy je dobrý nápad... třeba se toho někdo ujme... :kol-47:

Na funkci automacitkého zastavení jsem viděl naposledy test Škody Citigo, a fiktivní "plastový" chodec přežil.... kol117

Vloženo

Kdo tu má auto napráskané pomocníkama a plné doplňků? Co třeba udělat vlastní recenzi/test?Dneska stačí dobrý mobil,kamera,pc a hlavně parta nadšenců a dá se na solidní úrovni vytvořit ledacos, co se pomocí YouTube rozšíří do světa!

Vloženo

Jinak co se těch moderních pomocníků týká,tak za mně osobně moc ne-e,ale je pravda,že většinu jsem neměl možnost vyzkoušet,pač mám auto defakto holé,pokud jde o tyto asistenty.Přesto mi,snad krom automatu nic nechybí.Docela dobré mi přijde třeba hlídání mrtvého úhlu i když v praxi neznám,naopak třeba hlídání pruhů,parkovací asistent,adaptivní tempomat(z toho co jsem vyčetl tady,tak je poměrně nevychytaný) mi přijdou takové,řekněme nezajímavé.

Vloženo

Já myslím, že většinu čecháčků zajímá především cena, spotřeba a velkej kufr, další aspekty jak to jede a co mají za výbavu, to je druhořadé.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...