Přejít na obsah

caditko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení caditko

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. caditko

    Octavia III

    Díky. Podle pár odpovědí to vypadá na vlastnost OIII, než závadu oproti OII. Sedačky mám koženka/látka, v OII jsem měl Dynamic paket.
  2. caditko

    Octavia III

    XJOHNNYX> mno já slyšel něco o spermiích
  3. caditko

    Octavia III

    Flag: souhlas, to bylo na vysvětlenou, že když se jsem u OII zapomněl promrzlý z hor topení do Prahy vypnout, v klidu jsem dojel bez újmy, ale nyní "nevydržím 20 sekund na první dílek".
  4. caditko

    Octavia III

    Jelikož vRS mají jiná sedadla, optám se zde pánové jak jste na tom s vyhříváním sedaček u RS? U OII jsem na první dílek mohl jezdit klidně celý den a lehce hřály. A u eresa na první dílek mám za 20 sekund zadek a koule upečené. Další dílky jsem ani nezkoušel Dost otravné. Lze nastavit přes kabel?
  5. Napalm: také jsem jezdil dva dny bez d. známky, prostě eres čaruje a člověk zapomíná
  6. Ok, shodou okolností jsem udělal v neděli večer fotku, kolik točí motor, tak přikládám... Neřekl bych , že koukám pod jiným úhlem, než v OII a tam ručička seděla... EDIT- ale máš recht, že "ručička je rozdvojená..."
  7. Jak po zavření kufru docílit toho, aby se auto zamklo? Nechci tahat D.O. a nechci chodit ke klice řidiče? Ač logika otevíraní SX4 není nejlepší, tam je gumové tlačítko nad SPZ. Lze dokódovat zavírání pátých dveří tlačítkem u řadící páky (v uživ. manuálu je tabulka, kde je uvedeno, že zavřít páte dveře lze jen tlačítkem na nich). Těšil jsem se na možnost zavřít tlačítkem u řidiče nebo D.O..... Proč to není?
  8. Pánové, včera auto přivezli a v pondělí snad bude na značkách k předání. Od 13.12.2013 už ani nevím, jestli se mám fakt těšit. Snad brzy pošlu fotku.
  9. Weithfisto, o Velikonocích jsem se bavil s kamarádem, co dělá na výstupní kvalitě a eres v kombíku prý moc nejezdí a došla tedy řeč na RS Challenge paket a ten prý viděl on minimálně- říkal tak 3 kousky, to by jediné vysvětlovalo moje zpoždění. Mám Canton, Bolero, DAB, Sunset, KESSY, ochrana proti kamenům, osvětlení nohou, park distance i vpředu, 230V zás., rezervu, mlhovky s corner, modrou metlu, opravdu nic zásadního. A NHCar - to mluvili nejspíš o mně... Večer jsem koukal do nového ceníku - kamera a el. sesle, že bych ještě doplnil výbavičku. A napíšou mi dodání Vánoce
  10. Za volbu režimů jsem si připlatil, jen jsem narážel na zdejší diskuzi, že eresa nechodí s podsvětleným nápisem vRS, ale MODE nebo něco podobného (teď nevím). Aha, že bych pozdržel výrobu a počkal na DCC?
  11. Jo kamerka by se v této cenové kategorii už opravdu hodila. Dále plynová vzpěra kapoty, tapicírung ve dveřích, odhlučnění od kol, tlačítko s nápisem vRS... .Nebo DCC a vyhřívaný volant.
  12. Panové, co přinese nového RS MY2015, která se začne vyrábět 22 KT? Mimo zploštělého volantu? Dnes mi přišla informace, že moje eReSo stále není ve škodováckém systému a ještě to potrvá minimálně 1,5 měsíce, než se tam auto vůbec dostane. Objednával jsem 19.12.2013. (nemám žádne asistenty ani pan střechu)
  13. těsně před objednání jsem jel jako spoluzdec v VW Passat Alltrack v Anglii. Přes den ok, večer mi ale ty pozlátka a odlesky jak z DJ 80´ vadily, tak jsem od objednání ustoupil, ač mě to mrzelo, ale jak tady čtu, tak to byl dobrý nápad. OT - proč okta nemá vyhřívaný volant?
×
×
  • Vytvořit nový...