Jojo91 Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Mas pravdu ... plus ty senzory na RSo jsou jak pest na oko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Libi se mi, jak je z et 50 a neco posun k et 30 a neco (coz bylo prvni co jsem zmenil) brano jako upgrade. kor kdyz na vystavach a predstaveni RS byly vsude podlozky, pac to auto vypadalo jako ze mu jsou ta kola proste zdedena po starsim bratrankovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Nevíte někdo, kdy zase půjdou připlatit alkantarové sedačky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Nový materiál, tak to jsem taky zvědavý co to bude zač. Alkantaru mám objednanou, tak jsem zvědavý jestli mi to neposune výrobu vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Auto by mělo jít do výroby příští týden, tak snad zdržení nenastane. Já jen, že dnes je možné vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Alcantara je samozrejme taky umela, neni to nic prirodniho a uz vubec ne kuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Udajne se ty nove potahy objevi na konci ledna s představením nove Audi A6. Otazka je, jak rychle se rozšíří do vyroby v ramci koncernu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 (editace) RS245 Alcantaru má stále Editováno: 8. leden 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Superb SportLine má také Alcantaru. A jak říkáš, v deriváty co Alcantaru mají ve standardu, tak jí nabízejí dále. Zmizela pouze v příplatkových položkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Pro některé grafomany bych doplnil, že jsou tady uživatelé, kteří to objednávání provádí vcelku rutinně. Mimo jiné proto, že jsou za to placeni. 8 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 tusite nekdo, zda je nejakej konkretni duvod, proc u RS245 nejde naklikat Trailer Assist (jde jen holy Park Assist), nebo je to opet jen chyba konfiguratoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 @Drahosh, bohužel RS245 jako jediná Octavia Trailer Assist neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 @Habi001: a netusis proc? je to z technickeho nebo obchodniho duvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 po pravde koukal jsem jen na Style a L&K, ale to je jedno, Active (a stejne tak i Ambition) nema v konfiguratoru ani Park Assist. zatimco RS245 Park Assist ma, ale bez Trailer Assist, to je to, co nechapu. a pak by me jeste zajimalo, zda u RS/RS245 jde (aspon u dealera) domluvit aktivaci Smartlink+ jeste pred prevzetim auta, kdyz uz to nejde nakonfigurovat (tudiz predpokladam ani objednat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Smartlink je pro RS v zakladni vybave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 před 15 hodinami, Drahosh napsal: @Habi001: a netusis proc? je to z technickeho nebo obchodniho duvodu? bohužel netušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 nedalo mi to a patral jsem dal, az jsem na jednom nemeckem foru narazil informaci, ze existuji 2 typy kamery, na prvni pohled identicke, jedna ovsem podporuje Trailer Assist a druha ne. do RS245 se zrejme dava ta druha 5Q0 980 556A by mela byt ta s podporou TA, 5Q0 980 556B bez podpory. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Zdar, zeptám se tu (asi se to tu už řešilo) - jaké jsou rozdíly mezi RS FL a RS245 "na první pohled", tedy zvenku. Vím o "černém" paketu (maska?, koncovky výfuku), o kolech. Co např. znáček RS. Bylo by dobré, kdyby byly u sebe fotky ze starších RS (OII, OIII + FL, 230/245), protože nynější FL má znáček jiný (než předchozí gen.). Jinak totiž asi neumím poznat RS FL a RS245 při jízdě, tedy zepředu. Měl jsem za to, že OIII RS se lišila od 235 i ve znáčku (nebo naopak "jen" v tom - pohledově.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Vždy černý paket (u klasické volitelně), černé koncovky výfuku a výfuk jako takový upravený (u klasické nejsou dostupné), tmavá varianta znaku RS. Vevnitř by kromě jiné výbavy měl být vetší znak RS na sedadlech, pokud se to s FL nějak nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Takže ono V ve znaku je u RS245 černé, u RS FL je šedé? No, kdyby měl někdo sbírku (fotek) origo znáčků (i OII), byl bych rád, protože se změnilo mnohé, nyní je tam např. zelená a červená "stužka". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Vždyť to máš všechno na Googlu během 2 minut, stačí to tam zadat v obrázcích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 (editace) No, je tam spousta druhovýrobních (naprosto matoucích), takže raději ne. Edit: Hlavně se to asi měnilo v jednotlivých FL (v rámci OII i OIII), do toho ty verze RS. Jistě by se zde našla auta s originálním provedením znaku, pak už je to jen 10 minut v malování. To stejné řešili majitelé HTP, HTP, FII 1.4 16V a 16V s červeným čtverečkem (i když u 16V to asi nemělo "vliv" na motor, ten byl imho stejný - ilustračně: https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-ii-zadni-napis-fabia-16v-original-cerne-16v-7950cz204/ vs. https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-ii-zadni-napis-fabia-16v-original-cervena-tecka-3739cz204/ ) Editováno: 25. Duben 2018, autor: bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Přesně tak.. nemyslím si že by Google zrovna v tomhle mohl pomoci.. podle kodu dílů to ukazuje kolikrát i 3 verze nápisů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 před 4 hodinami, bouchy napsal: F II 1.4 16V a 16V s červeným čtverečkem (i když u 16V to asi nemělo "vliv" na motor, ten byl imho stejný - Je to sice mimo toto téma, ale když už jsi to nakousl - rozdíl u FII byl a to 1,4 vs 1,6. Červená 16V u 1,4 byla u F I ( a to 74kW). Pokud se nemýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.