Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja teda absolutne nesouhlasim ;) ........ to samy muzu rici o vsech barvach ;) i klidne ty zluty .... kdyz pojedes kolem pampeliskovy louky ;)  :kol-47:

Kazda barva ma neco do sebe a kazdej nebude koukat na studii,... kdyz se me ta barva libi tak si ji proste vezmu,.... nebudu se ridit nejakou studii, kde tu studii provadeji ING. u kaficka a treba i zvara, kde si reknou: ....... ,, tak soudruzi, jak to teda vystudujem ? ! " .......

proste u me se studie na barvu nelibi ;)

Upraveno od Lukason

tak já se teda přiznám, kdyby se mi ta barva líbila, taky se vyseru na nějaký studie   :kol-46:  ale musel jsem to nějak věděcky podepřít ne  icon_

Nevim jak vy, ale ja jsem tu sedou jeste nevidel na zivo. Takze do te doby ani nehodnotim.

Na šedou jsem narazil naživo v červnu když si testeři tuším že se čtyřma RSama dali oddych u marketu a ... je nádherná! K tomu červený třmeny.. hmm :) Ale každej má zase jinej vkus. A že šedá splývá s okolím? .. Co maj říkat motorkáři? :D

Ta šedá není opravdu žádnej zázrak (jak říká Pawouk - myšák), to už raději tu brčálovku, nebo žlutou telecom  :D Já osobně bych uvažoval o modré race (ale bude jich jako máku, pač tato barva jde zvolit i na klasických O3 a každej je volí), nebo stříbrnou (těch je snad ještě víc) a pak bych zvažoval červenou či bílou.

Ten brčál je zajimavej, ale moc jsem jich neviděl....

A co bílou s růžovým nádechem? Viděl jsem včera :-) :-):-)

Ale nebyla to RS

Upraveno od motosman

žlutá Telecom nebo modrá Česká pošta  :kol-48:

motosmane: copak jsme banda buziků?  Jakou růžovou? :D

Upraveno od Clint

:-) koukal jsem na to asi 5 min. , než jsem tomu uvěřil.....

A nebol to len takyto car wrap (biela perletova folia)? :)

white_pearl_BMW%20cropped-resized-600.jp

Mě osobně by na RS zajímala ta červená metla....není moc tmavá?

Aha, no nevypadá to nijak přitažlivě, pastelka bude asi lepší.

dělá Škodovka taky individuál barvy ? 

jistě, mrkni do 2D konfigurátoru, je jich tam dosta ale taky za dost peněz, ale nikoli pro RS !

To motosman: bilou s nadechem do ruzova jsem videl nekolikrat na O2. Maximalni hnus. Nechapu zda neco tak strasneho ma nekdo ve firemni flotile, nebo to byl nejakej individual, kazdopadne jsem taky nevericne nechapal.

Za me seda Steel vypada na RS vyborne.

Dneska jsem ji videl i na FII MonteCarlo a taky parada s temi cernymi MC prvky.

Meve šedá steel je jen na OIII RS

Za me seda Steel vypada na RS vyborne.

Dneska jsem ji videl i na FII MonteCarlo a taky parada s temi cernymi MC prvky.

dnes jsem jednu viděl, nádhera... a byla vidět mezi ostatními auty až dost!

Po Teplicich uz jezdi RS Combi v zelene barve. Ta barva se mi libi cim dal vice.

Pár dnešních foteček z dnešního testování nových RS  (zelená DSG diesel, žlutá benzín manuál).... :)

post-32269-0-32584500-1381935577_thumb.j

post-32269-0-26062400-1381935585_thumb.j

post-32269-0-81961100-1381935595_thumb.j

post-32269-0-98571200-1381935604_thumb.j

post-32269-0-32021200-1381935614_thumb.j

post-32269-0-51364100-1381935622_thumb.j

post-32269-0-59390600-1381935630_thumb.j

Upraveno od Clint

A co na mě zapůsobilo nejvíce? Rozhodně benzín v manuálu, naprosto jasná volba! ;)

souhlas ;) ........... ale ani DSG bych nepohrdnul kdyby na to prislo, ac ho moc nechci ;)

DSG byla fakt nuda a k tomu ještě diesel.....kdepak. Co se týče barev, tak bych asi zvažoval modrou race, nebo tuhle zelenou. (nevypadá špatně a moc jich nebude - pač je jen na RS oproti té modré).

Koho by zajímala spotřeba po mé 45minutové jízdě.....12,4/100km, výrobce udává kombinovanou 6,2/100km. No prostě jsem si zařádil. U nafty tam bylo myslím něco pod deset na sto....

Mám-li porovnat mojí 1,8 TSI a tuhle 2,0 TSI s 60 koníky navíc, jednoznačně je tam ten nárůst výkonu patrný, prostě ten benzín jede skvěle. Nafta s DSG také nejede špatně, ale chybí tomu šmrnc, žádná zábava, nic...jen jízda.

Na benzínovou manuální verzi jsem se fakt těšil a nezklamala. Člověk má najednou zase radost při řízení takového auta....a užívá si to.

Upraveno od Clint

Tuhle vasi logiku s manualem nechapu. Vetsina opravdu sportovnich aut se dnes uz vyrabi vyhradne s automatem a nikomu to nudne neprijde a po navratu manualu vola asi dva a pul cloveka. Ja si naopak opravdu nedovedu predstavit jet ve vykonnem aute a resit nejake kvedlani. Nejak me naprosto nenapada, jaky prinos by to pro tu jizdu melo mit.

Upraveno od mike_k

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.