Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ja teda absolutne nesouhlasim ;) ........ to samy muzu rici o vsech barvach ;) i klidne ty zluty .... kdyz pojedes kolem pampeliskovy louky ;)  :kol-47:

Kazda barva ma neco do sebe a kazdej nebude koukat na studii,... kdyz se me ta barva libi tak si ji proste vezmu,.... nebudu se ridit nejakou studii, kde tu studii provadeji ING. u kaficka a treba i zvara, kde si reknou: ....... ,, tak soudruzi, jak to teda vystudujem ? ! " .......

proste u me se studie na barvu nelibi ;)

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

Na šedou jsem narazil naživo v červnu když si testeři tuším že se čtyřma RSama dali oddych u marketu a ... je nádherná! K tomu červený třmeny.. hmm :) Ale každej má zase jinej vkus. A že šedá splývá s okolím? .. Co maj říkat motorkáři? :D

Vloženo

Ta šedá není opravdu žádnej zázrak (jak říká Pawouk - myšák), to už raději tu brčálovku, nebo žlutou telecom  :D Já osobně bych uvažoval o modré race (ale bude jich jako máku, pač tato barva jde zvolit i na klasických O3 a každej je volí), nebo stříbrnou (těch je snad ještě víc) a pak bych zvažoval červenou či bílou.

Ten brčál je zajimavej, ale moc jsem jich neviděl....

Vloženo

To motosman: bilou s nadechem do ruzova jsem videl nekolikrat na O2. Maximalni hnus. Nechapu zda neco tak strasneho ma nekdo ve firemni flotile, nebo to byl nejakej individual, kazdopadne jsem taky nevericne nechapal.

Vloženo

Za me seda Steel vypada na RS vyborne.

Dneska jsem ji videl i na FII MonteCarlo a taky parada s temi cernymi MC prvky.

dnes jsem jednu viděl, nádhera... a byla vidět mezi ostatními auty až dost!

Vloženo (editace)

Pár dnešních foteček z dnešního testování nových RS  (zelená DSG diesel, žlutá benzín manuál).... :)

post-32269-0-32584500-1381935577_thumb.j

post-32269-0-26062400-1381935585_thumb.j

post-32269-0-81961100-1381935595_thumb.j

post-32269-0-98571200-1381935604_thumb.j

post-32269-0-32021200-1381935614_thumb.j

post-32269-0-51364100-1381935622_thumb.j

post-32269-0-59390600-1381935630_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

DSG byla fakt nuda a k tomu ještě diesel.....kdepak. Co se týče barev, tak bych asi zvažoval modrou race, nebo tuhle zelenou. (nevypadá špatně a moc jich nebude - pač je jen na RS oproti té modré).

Koho by zajímala spotřeba po mé 45minutové jízdě.....12,4/100km, výrobce udává kombinovanou 6,2/100km. No prostě jsem si zařádil. U nafty tam bylo myslím něco pod deset na sto....

Mám-li porovnat mojí 1,8 TSI a tuhle 2,0 TSI s 60 koníky navíc, jednoznačně je tam ten nárůst výkonu patrný, prostě ten benzín jede skvěle. Nafta s DSG také nejede špatně, ale chybí tomu šmrnc, žádná zábava, nic...jen jízda.

Na benzínovou manuální verzi jsem se fakt těšil a nezklamala. Člověk má najednou zase radost při řízení takového auta....a užívá si to.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Tuhle vasi logiku s manualem nechapu. Vetsina opravdu sportovnich aut se dnes uz vyrabi vyhradne s automatem a nikomu to nudne neprijde a po navratu manualu vola asi dva a pul cloveka. Ja si naopak opravdu nedovedu predstavit jet ve vykonnem aute a resit nejake kvedlani. Nejak me naprosto nenapada, jaky prinos by to pro tu jizdu melo mit.

Editováno: , autor: mike_k

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...