Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

aha, pán je lingvista, určitě ale nepíši chlapy kupovali jako někteří jiní zde ... ale díky za upozornění, opravím.... 

To není o lingvistice ;) ale prostě bez té čárky jsem to na první přečtení bez zamyšlení pochopil úplně stejně jako Lukason

Vloženo

Ne v pohodě :D já už to neřeším,. ale tak ta gramatika taky není od věci, však sám to kritizuješ výš a asi dobře víš, že příspěvky některých se někdy těžce čtou (tím nemyslím zrovna Tebe, jedna čárka žádná čárka :) )

Vloženo

sem rad ze aspon nekdo to pochopil tak jak to je napsany a neeee tak jak si do pan Hravec myslel u sebe v hlavicce ;)  :kol-47:

Napises tam otaznik a jak to ma asi vyznet ;) .... a potom me osocujes z toho at to ctu az do konce,... do konce sem to precetl a dokonce trikrat a jeste sem si rikal jestli to myslis vazne ;)

rekl sem si ze asi jo,... proto sem ti napsal to co sem napsal ;)

Vloženo (editace)

ok, byl jsem tak mimo, že jsem byl přesvědčen, že do Anglie se vozí specielní dvojbarevné provedení s přelakovanými znaky a nápisy a nesedícími liniemi a úmyslně nedolakovanými sloupky A ... spokojenost? nechme toho pls

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo

Panové, co přinese nového RS MY2015, která se začne vyrábět 22 KT?

Mimo zploštělého volantu?

Dnes mi přišla informace, že moje eReSo stále není ve škodováckém systému a ještě to potrvá minimálně 1,5 měsíce, než se tam auto vůbec dostane.

Objednával jsem 19.12.2013. (nemám žádne asistenty ani pan střechu)

Vloženo (editace)

Jo kamerka by se v této cenové kategorii už opravdu hodila. Dále plynová vzpěra kapoty, tapicírung ve dveřích, odhlučnění od kol, tlačítko s nápisem vRS... .Nebo DCC a vyhřívaný volant.

Editováno: , autor: Pawouk
Odstraněna citace.
Vloženo (editace)

Za volbu režimů jsem si připlatil, jen jsem narážel na zdejší diskuzi, že eresa nechodí s podsvětleným nápisem vRS, ale MODE nebo něco podobného (teď nevím).

Aha, že bych pozdržel výrobu a počkal na DCC? :)

Editováno: , autor: Pawouk
Odstraněna citace.
Vloženo

Vyhřívaný volant bych bral, ale ten zploštělý, pokud je to pravda, z toho moc nadšenej nejsem. Jestli jde ta výroba takhle rychle, tak abych ho už objednal, když ho za rok a půl chci už jezdit :D

Vloženo

No je pravda, že tu fotku toho osvětlení klik u RS sem nikdo nedal...  nojono... asi nidko neměl zrovna foťák po ruce... ;)

Přemýšlím, od kud to svítí, jestli zespodu nahoru nebo bráceně.....kde je ta Ledka... ? :kol-140:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...