Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4

PTiCA

Doporučené příspěvky

bejci

predevcirem OIII RS lift (nafta) cerna barva, spatrena v Českem brodě ....... nekdo odsud ? SPZ   3AX 5...

a

dnes OIII RS lift ( benzin ) steelka , spatrena v KOLÍNĚ, jela smerem od dalnice kolem TPCA a smer do Kolína ..... nekdo odsud ? SPZ  3AX 3...

btw: ......... ta sediva je fakt paradni a jeste k tomu v noci ;) naaaadhera  :kol-47:

Editováno: , autor: Pawouk
Upraveny RZ.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nezapomínejte, že obsah tohoto fóra je veřejně vyhledatelný např. Googlem i bez registrace se vším všudy....

edit: upraveno - zbytek považuji za velmi věcnou připomínku, neb toto si tu dost lidí neuvědomuje - viz výše....

to Pawouk: dovolím si příště očekávat od Tebe upozornění raději přes SZ aby koktové a jemu podobní nemuseli Tvoji připomínku lajkovat - následně nebudeš muset odmazávat svůj příspěvek #1290 o což Tě tímto žádám -> pak odmáznu i tento OT komentář.... díky

Hravče, nic přes SZ řešit nebudu = s tebou to nemá smysl. Napsal jsi to veřejně, očekávej veřejnou reakci. Je to svého druhu poučné varování, jak se zde nemají chovat i pro ostatní členy fora. O Tvém ironickém lajkování mých příspěvků bych tady mohl napsat vědeckou práci, taktéž o nutkání komentovat úplně všechno a usměrňovat jiné členy fora, když sám máš máslo na hlavě. Takže se hoď do klidu, starej se o své příspěvky (nechť jsou věcné ale k danému tématu vlákna) a nebudou problémy. Tímto mám tuto věc za uzavřenou. A prosím o návrat k tématu, což je OIII RS.

Odkaz ke komentáři

Hravče, nic přes SZ řešit nebudu = s tebou to nemá smysl. Napsal jsi to veřejně, očekávej veřejnou reakci. Je to svého druhu poučné varování, jak se zde nemají chovat i pro ostatní členy fora. O Tvém ironickém lajkování mých příspěvků bych tady mohl napsat vědeckou práci, taktéž o nutkání komentovat úplně všechno a usměrňovat jiné členy fora, když sám máš máslo na hlavě. Takže se hoď do klidu, starej se o své příspěvky (nechť jsou věcné ale k danému tématu vlákna) a nebudou problémy. Tímto mám tuto věc za uzavřenou. A prosím o návrat k tématu, což je OIII RS.

POPRAVDĚ NIC JINÉHO NEŽ TAKOVOU STUPIDNÍ VEŘEJNOU ODPOVĚĎ JSEM ANI NEČEKAL! NEBOJ I NA TEBE TU MÁ DOST LIDÍ SVŮJ NÁZOR, JEN SE JEJ ASI NEODVÁŽÍ PREZENTOVAT OTEVŘENĚ... (to co je ironií osudu těžko vědecky popíše samo sebe), 

NECHCI SI POMĚŘOVAT KDO HO MÁ VĚTŠÍHO, ALE > a takovéto tvé příspěvky ti nepřipadají jako komentování úplně všeho za každou cenu? jeden z mála příkladů... vím že jsi moderátor,ale já na rozdíl od tebe, který sem dovedeš akorát dávat odkazy na testy či články přinesu mnohdy pro dost zde přítomných podmětné nebo užitečné informace či zjištění, takže i jako moderátor se dej do klidu! a nedělej zbytečné problémy!

chodím pravidelně na fórum briskoda, píšou tam daleko větší kousci než tady, ale že by je tam někdo takto usměrňoval, moralizoval a peskoval, to jsem tam nepostřehl.... to jen na doplnění...

a klidně mi dej další ban, v tomto zapleveleném vlákně jej ještě nemám!

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři

Tvé poslední slovo, které musíš mit vzdy a ovšem si myslis ze mas vždy pravdu...
Plno členů uz do o3 sekce radši nepřispívá, protože ihned prijdes se svými názory a každého hned napadas ze je blbej a ty nejlepsi.
Pawouk jako každý ma obcas spatnej den, ale je to normální chlap a da se s nim domluvit, ale tebe uz radši nechce řešit a ani se mu nedivim. jedinej moderátor/admin, který se to tady snaží rozumně regulovat...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Zkoušel jste někdo tuhle funkci - Launch-control? Je to jen pro DSG převodovku.... dobré na sprinty :kol-47:

no ještě jsem to nezkoušel, ale s vypnutým ASR mi to hrabe ještě na 3....tak jsem zvědavý jestli to bude jiné...Lidi koukali a říkali si co je to za magora.

Zkusím zítra nebo v pondělí

Editováno: , autor: xstorm
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...