Publikováno Březen 29, 201312 r Ahoj chlapi Chtěl jsem se zeptat jak nejlíp zaslepit egr ventil na fabii 1,9sdi. O zaslepení ventilů je tu napsáno hodně ale převážně o tdi a né sdi.Nevím jestli stačí odpojit hadičku od podtlaku,nebo egr ventil úplně vyndat a dát místo něho záslepky.A když dát záslepky tak by mě zajímalo jestli pasují z tdi-hlavně rozteče šroubu. Dík za info
Březen 29, 201312 r sataci aj odpojit hadicku ale ja som ho pre istotu zablendoval aby nepodfukoval, tak som iba vystrihol plech dal cerveny silikon a pohode
Duben 14, 201312 r a k čemu je to dobrý prosimtě ? me blbne taky motor a taky mi říkali něco o tom egr ventilu skusil bych to taky ale aby to mělo nejakej učinnek.dik
Duben 14, 201312 r tak jde o to ze ti na nizsich otackach nejdou do motoru splodiny ale cerstvy vzduch, proto je to od spodu trosku zivejsi ale hlavne se to dela kvuli tomu motoru
Duben 14, 201312 r aha...no já ten ventil nedvno menil pač mi ten motro v nízkých otáčkách dost cuka..znáš to sereš se za nekym na trojku 30km za hodku nedáváš víc plynu jedeš na malinko plynu a me to cuká jak svina...ale při vyšších otáčkách pohoda nevim čim to je
Duben 14, 201312 r no to je prave ono protoze to pracuje pro tebe hlavne v dolnich otackach, vygoogli si to jestli cukal mohl byt jen zasranej
Duben 14, 201312 r tak zacni zakladnima vecma pokud to cuka, kdyz budem uvazovat ze EGR mas ok tak zkus palivovy filtr, vzduchac, jit na diagnostiku, nenatankoval si nekde u Unicornu nebo neceho takoveho ?
Duben 14, 201312 r měnil jsem všechny filtry,palivovej zrovna tak,diagnostika ukazala vše ok,takoval jsem nafftu asi 5x po sobe u jedný čerp.stanice a všechno ok,pak jsem natankoval u omw aby se to popřípadě zředilo kdyby to byla nejaka spatná nafta a pořád vše na hovno...ale nevim jestli to bude mít souvislost...koupil jsem si radio blaupunkt,v servise ho tam dali a hned od vyjetí to začlo zlobit,mám takovej divnej pocit že to tim radiem asi bude že by se to třeba nepohodlo s řídící jednotkou nebo tak neco ale pak se vyndalo a dělalo to pořád...servisák říkal že pak jediný řešení je naftovy čerpadlo a nejaky další ventily ale to je 30tis a to u semi nevypatí
Duben 17, 201312 r Autor Chlapi,já jsem odpojil hadičku od podtlaku a ještě se to chystám zaslepit záslepkou ale už ted je znát změna,motor nemá po ránu ten divný zvuk při rozjezdu a auto je pružnější a tišší ale hlavně jde o ten dobrý pocit že motor má čistý vzduch.
Září 26, 201410 r Cus SDIckari, nenasli jste nekde nahodou presnej navod na to jak zaslepit ten EGR na SDI? Auto mi po chipu zaclo psat chybu 19559 a prej to má co společnýho právě s tím EGR ventilem.. nevím ale jestli to mělo nějakou návaznost na chip, prostě to přišlo po 14 dnech od úpravy jednotky V aute uz nemam katalyzator, nevadi kdyz jeste zaslepim ten EGR? Nerad bych aby se mi hulilo z vyfuku.. Pokud to ale nejak ulehci motoru, budu jenom rad
Říjen 14, 201410 r Cus SDIckari, nenasli jste nekde nahodou presnej navod na to jak zaslepit ten EGR na SDI? Auto mi po chipu zaclo psat chybu 19559 a prej to má co společnýho právě s tím EGR ventilem.. nevím ale jestli to mělo nějakou návaznost na chip, prostě to přišlo po 14 dnech od úpravy jednotky V aute uz nemam katalyzator, nevadi kdyz jeste zaslepim ten EGR? Nerad bych aby se mi hulilo z vyfuku.. Pokud to ale nejak ulehci motoru, budu jenom rad Vadit by to nemelo, ja toho vyuziji a zeptam se te, jak si spokojeny s chipem?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.