Drizzy Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Tak zdravím pánové máte už zkušenosti s tímto zvířetem ? Napadlo mne založit Téma o vašich zážitcích s policií ? A zda máte osvědčené triky na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 na dalnici tiptornic na manual, 4ka do nebe a prvni sjezd pryc.... joke :D jezdim podle predpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 5. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 taky možnost ale spíš mne zajimájí originalní výmluvy nebo zda nevíte třeba pražaci jak ojebat radary a klidně i legrační historky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Na staré passaty není ochrana, na nové antiradar, měří to rametem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Staré Passaty byly dost výrazné, v ČR byla jen jedna R36 civilní a zbytek měla Policie. Ty už teď patří spíš do sběru, s jejich nájezdem mají tak 500 000 km a původní výkon už je minulost... Nové Passaty mohou fungovat v aktivním i pasivním režimu, jelikož je ale obsluha líná, jezdí jen v aktivním režimu - tedy snadno detekovatelném. A malé poznávací znamení - žádné nové Passaty nemají antény. Jen ty policejní. A jak "ojebat" radary? Možnosti jsou, co se týče úsekového měření - jezdit dle předpisů, vyhnout se měřícímu bodu, pořídit si antiradar s GPS databází pevných radarů (nebo jen POI do navigace, ale tohle je 2v1), platit poplatky za správní delikt (zde by mohla fungovat možnost "předplatného" - zaplatím třeba 50 000 Kč a než to vyčerpám, tak mi nebudou posílat Oznámení o přestupku, stejně jim jde jen o ty peníze...), jezdit výrazně nad limit a pak využít možnost nevypovídat (u nižšího překročení to nejde, tam se jedná o správní delikt)... a další možnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Jezdím jak jezdím a parkuji jak parkuji. Když mě zastaví za přestupek tak nevidím důvod se o něčem dohadovat a přiznám se. Je to holt riziko když děláš přestupek. A jestli na to nemáš koule se přiznat, když něco provedeš a ještě tě u toho načapají, tak nejsi chlap. Za dobu co jezdím mě zastavili mnohokrát a dokonce jsme se několikrát zasmáli, zanadávali, stěžoval jsem si, když mi to přišlo jako šikana ale rozepisovat se tady nebudu. Každý ať si to přebere podle svého. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Znám Paní, co s tím passátem jezdila po D1, než jsem jí přivedl do jiného stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Stando a s čím jezdí nyní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Staré Passaty byly dost výrazné, v ČR byla jen jedna R36 civilní a zbytek měla Policie. Ty už teď patří spíš do sběru, s jejich nájezdem mají tak 500 000 km a původní výkon už je minulost... Nové Passaty mohou fungovat v aktivním i pasivním režimu, jelikož je ale obsluha líná, jezdí jen v aktivním režimu - tedy snadno detekovatelném. A malé poznávací znamení - žádné nové Passaty nemají antény. Jen ty policejní. A jak "ojebat" radary? Možnosti jsou, co se týče úsekového měření - jezdit dle předpisů, vyhnout se měřícímu bodu, pořídit si antiradar s GPS databází pevných radarů (nebo jen POI do navigace, ale tohle je 2v1), platit poplatky za správní delikt (zde by mohla fungovat možnost "předplatného" - zaplatím třeba 50 000 Kč a než to vyčerpám, tak mi nebudou posílat Oznámení o přestupku, stejně jim jde jen o ty peníze...), jezdit výrazně nad limit a pak využít možnost nevypovídat (u nižšího překročení to nejde, tam se jedná o správní delikt)... a další možnosti... Jo to poznávací znamení s anténou sedí. Ty pasaty mají takové tlusté antény tzv. čibuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 To nevím, přijde mi jako klasická anténa. Každopádně nové Passaty mají maximálně ploutvičku a ne takové monstrum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Aha tak já viděl několikrát passata co operuje v okolí Brna a měl anténu kratší, jak jsem psal takový čibuk....... Ale každopádně antény mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Přesně kluci o tohle mi šlo rozjet některou diskuzi o Polici ... Žraloku je mi jasný že přiznat se je normálni naražím spiš na ty informace jako je třeba to o té anténě . Jinak děkuji toto sem nevěděl . ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Ještě jsem neviděl policejního Passata s magnetickým majákem na střeše. A to mě s ním zastavili nejméně 12x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Žraloku mas pravdu Passaty nejezdí s magnetkou protože ve vyšší rychlosti by jim ulitla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Jinak tohle jsem dneska našel možná se to bude někdy hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Tak to je dost staré. Těch passatů je celkem 32. Možná už jen 30, protože 2 bourali. Mám jejich SPZ, barvu i jestli je to sedan nebo combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Je to staré, je to seznam R36, ty už moc nejezdí. Současný stav je spíše tenhle - http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?t=1208 . Plus je ještě nakoupeno a využíváno dost nových Octavií 1,8 TSi v civilu na okreskách. "Kožak" se dává na auto hlavně při stání u nehod a při zastavení auta v odstavném pruhu pro lepší viditelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 R36 vidím často. Jeden světle modrý pasat sedan SPZ bohužel neznám ale jezdí jen směr PRAHA - ŘÍČANY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakup Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Úsekové měření v Praze nějak moc ojebat nejde. Samozřejmě se dají používat výmluvy na osobu dříve blízkou, dnes spíše vzdálenou apod. Nicméně tu mezi námi asi není moc lidí, kterým by nevadilo každou chvíli chodit podávat někam vysvětlení a platit pokuty. Nejlépe se s nimi koexistuje, když se dodržuje rychlost. U radarů, které provozuje město, platí, že se fotky zpracovávají až od překročení rychlosti o 10 km/h. 9,9 km/h je ještě v pohodě. Kdo se tomu přizpůsobí, profrčí Prahou poměrně svižně a policie ho neotravuje. Když je někde sedmdesátka, udržuju rafičku vždycky na osmdesátce, při tom žere Sup nejmíň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 A co si myslite o tomhle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Kravina a jen zbytečně vyhozené peníze. Budeš takovej frajer, aby jsi si před policajtama zakryl SPZ? Nebo na co to potom je. Aby jsi jezdil krást benzín nebo naftu? Nebo dělal něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) Ne jen sem premyslel kdyz jedes do Prahy kde je posrana 50 a ty mas jet useke kde kazdejch 300 m sou kamery jinak nepouzitelny Editováno: 6. Duben 2013, autor: Drizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Je vidět, že jsi ještě nedospěl a myslíš na kraviny. Jestli jezdíš občas rychleji, tak máš počítat s tím, že tě někdy stihne trest. Jezdím relativně v klidu ale nejsem typ, co u značky začátek obce dupne na brzdu a jedu 50. Pustím plyn a projedu obcí klidně 80tkou ale pořád počítám s tím, že tam můžou měřit a dát mi pokutu. Jo, holt moje blbost, ale montovat si na auto takové píčoviny, tak z toho jsem už vyrostl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Zraloku nemyslim si ze mne znas na to aby si hodnotil zda jsem vyspel nebo ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Máš pravdu, neznám ale usuzuji podle toho co píšeš. Udělám přestupek, tak se k tomu postavím. proč si dávat na auto ještě něco, za co si mě policajti ještě vychutnají a dají mi to sežrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.