_Denis_ Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Tak jsem zvědav, ale to na videu mi přijde jako tragédie. Vůbec mi ten design nedává smysl, je to překombinované, hrozně vysoké, prostě naprosto disproporční a vymykající se designu značky. Tak jsem zvědav, možná to bude jen černá ovce s blbým jménem i designem.. Jen se začínám bát těch avizovaných dělených světel na OIII FL, protože jak jsem se to celou dobu snažil nějak logicky vysvětlit, po shlédnutí tohoto videa, kde jsou světla, mlhovky a pak nějaká hrůznost mezi, začínám být na pochybách.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) Naprosto disproporční? Jak to mám chápat v tomhle segmentu velkých SUV? Disproporčních aut už tu škodovka pár měla - fabia sedan, roomster nebo jezevčík druhej sup v sedanu/liftbacku. Takže v podstatě tradice když už. Editováno: 18. Květen 2016, autor: Supermarine_Spitfire 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Ta světla na O3 vypadají pěkně. U O2 FL jsou taky rozdělena, jen přes ně není proužek plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Kde jsou rozdělena? Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 (editace) Na té foto je vidět to rozdělení potkávací/dalkové. O3 to bude mít taky, jen budou trošku od sebe, ale světlo bude jedno. Bude zapuštěné do nárazníku. Krajní budou obdélníková jako teď a vnitřní budou zkosena a budou tvarově přecházet v masku. Je to fakt hodně podobné tomuto, jen maska nezasahuje do kapoty a vnitřní světla pokračuji plynule v masku tady jsou takové přechody, tedy vnitřní budou na výšku větší jak ta krajní. Kapota bude jako na F3 Editováno: 19. Květen 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Tak to je snad normální, že je přechod mezi parabolami oddělen, ne? Navíc jsem přesvědčen, že je toto naprostá pitomost, novináři rozdělení světel špatně pochopili a teď se to šíří internetem jako mor. Světla možná rozdělena budou, ale za mě na 99% ne takto.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Je to jedno světlo, které je opticky rozděleno na dvě. Porovnání s O2 byl nesmysl a špatně jsem to vysvětlil. Jinsk vím, jak to vypadá. Je to skoro jako na tom modrém autě. Tak z 95%. Si počkej a uvidíš a rozhodně to ošklivé není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 No pokud máš pravdu, tak začínám nabývat dojmu, že je SIII posledním hezčím autem a dál jde design do kytek, viz Kodiaq. Ale faktem je, že je pro mě OIII tak fádní a nehezké auto, že to asi moc horší být nemůže.. Ale raději dost OT, klidně to dál řešme v místnosti pro OIII Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Jsem rád že ti ten Kodiaq tak leží v hlavě. Já se na něho moc těším je to moc povedené auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Je to holt zjevně o vkusu a těší mě, že se aspoň najde někdo, kdo ten design ocení Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 http://www.auto.cz/skoda-kodiaq-zachycena-pri-testovani-je-to-poradny-kus-auta-95637 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 http://auto.idnes.cz/prototyp-skoda-kodiaq-testovani-d41-/ak_aktual.aspx?c=A160610_121922_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 no jeeee jej kterej hnup to asi tocil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 priznaj sa ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 ja nic, ja muzikant 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 http://www.auto.cz/skoda-kodiaq-seriove-suv-prvnich-skicach-95939 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Jsem fakt zvědavý v reálu, protože podle aktuálních fotek a skic je za mě ten předek opravdu tragédie.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 vsichni skica, skica, ale co to je ? ..... vzdyt ze skIci vysel VISION S ... takze nic novyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Premiéra je 1 září 2016 v Berlíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Zaujimave, ze show cary sa pripravuju na Paris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Tak hlavně tyhle Show cary jsou často dost vzdálené od reality ;-) Jiné podvozky, nárazníky, bodové sváry vyvařené mosazí a zabroušené, kvalitnější materiály v interiéru atd. Darmo mluvit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Nebo to bude jako se Superbem a půjdou zase nahoru a korigovat výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Kodiq na Severní smyčce: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Vypadá fakt pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 ja ho videl nazivo a je to fakt velky mohutny auto cenu odhaduju okolo 600 - 650 tis. kc Tiguan je mrte predrazenej das par prvku navic a platis jak mourovatej (y) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.