Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Někdy si říkám, proč vůbec někdo nabízí takovéto auto (to je ale i Superb) v nějakém až takovémhle základu. Vždyť je to až hnusné, když vidím SIII s parabolama... bleeeee 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 bohuzel no, vzhled je jedna stranka funkcnost druha stranka a treti stranka cena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Nevíte někdo jak to bude s LTE v Kodiaqu ? Jak to funguje s platbou za tuto službu? Bude v ceně vozu na určitý počet let? Na životnost vozu? Bude se muset obnovovat? Bude se muset použít k obnovení stejného operátora? Kdo platí za data? Má to neomezený balíček dat? Bude se přes to updatovat i operační systém vozu? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 bohuzel no, vzhled je jedna stranka funkcnost druha stranka a treti stranka cena. Myslíš cenu 20000kč za xenony v hodnotě auta za nejméně 650000kč???[emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Stringo: .........bohuzel ano, na jednom aute je to prd, ale spocitej si naklady treba na 100 000 aut to uz je neco jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Však ano, zákazník by to zaplatil. Já osobne bych LED nechtěl, když to náhodou někdo rozbije nebo se nějak poškodí, je to ranec (70000kč tuším) a halogeny jsou otřesné nantakhke drahém voze, to bych pochopil u Citigo, nebo u FIII, ale ne u SIII nebo Kodiaqa, už o OIII mi zo přijde ujeté, kupovat si ji s halogenama... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 prave proto mas pojistene auto. Cena Full LED svetel bude urcite vyssi a pozor, cena bude za hole svetlo, nedej boze, kdyz budes muset kupovat ridici jednotky na svetlo, jses v tom minimalne za 150 tis. kc. Kazdopadne ja bych halogeny nechtel, ne kvuli funkcnosti ale prave kvuli tomu jak vypadaji lacine. A LEDka je LEDka mel jsem moznost vyzkouset LED svetla na VW Polo kde stejny koncept dostane i OIII FL a je to krasny svetlo, dalkove svetla sviti uplne hodne do stran, coz je fajn na osvetleni skarp ale i krasne do dalky, a nemelo to zadne dynamicke nataceni a kde si co si,... fakt pecka takze sice cena drazsi ale opravdu to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 150tis? Ti by to Polo stálo mega[emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Vidis snad ze jsem za tuhle cenu jsem uvadel ze to stoji u Pola ?....... tohle je cena u Passata, Audi,... skodovka na tom bude obdobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 I tak se mi to zdá přestřelené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Ja ti snad udelam soupisku a dam ti to sem vyfocene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 To nemusís, ale to někdo dá 300tis za světla? Nákup bude tak 50t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 LED u Seata Leon psali že jedno vyjde na 30t Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Proc sem tahas spanelsky sracky, bavte se k tematu a hlavne Skoda je nejlepsi! lukason to myslel tak, ze nahradni dil bude stat o hodne vic jako to je zvykem 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Však sem nic netaham, psal jsem to proto, ze u Leona to neni fullLED a stojí 30t tak proč by u Kodiaqa nemohli stát FullLED třeba 60t... Spíš nechápu, že lidi ještě vůbec chtějí parabolová světla, vždyť to vypadá hnusně a svítí na howno... Místo zrušení xenonů bych zrušil paraboly a nabízel buď xenon, nebo LED myslím si, že u nového auta těch cca 20t navic by už kupující přežil, když může koupit auto za 500-600 t v základu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Tady asi ani nejde o to, co se lidem této značky líbí. Ale halogeny na O3 jsou strašný. Aspoň měli dát s čočkou. Člověk da třeba 650t a ani ve Stylu nejsou v základu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Stringo, tady neni dulezite co chteji lidi, automibilka vi sama nejlepe co lidi maji kupovat a co maji chtit. Automobilka sama rozhodne co mas chtit a co ne. Dokud budou lidi zdebilneli a kupovat auta bez vybavy za nevim kolik, tak dobre jim tak. Je to ostuda automobilky ze vubec nabizi auto jako S3 nebo toho Kodiaka, coz jsou vlajkove lode znacky, v takove vybave. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 ze zkušenosti vím, že je pořád dost lidí co si koupí Superba v základu jen v kvůli prostoru a o výbavu jim vůbec nejde. To, že vy by jste si to takhle nekoupili, neznamená, že nejsou lidi co to takhle chtějí. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Pindali ste (niektori) za komunizmu ze nie je na vyber, teraz pindate (niektori) aj ked mate na vyber. Ved ako je to tu zvykom, casom niekdo da navod ako vymenit led za RGB pasy s ovladacom z Aliexpresu a potom bude zrazova disco. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Souhlasím, dávat standardně LEDky, nebo xenony je mimo, spousta lidí by zase pindala, že to musí platit, i když nechtějí. Třeba v Německu je zvykem, že si lidi raději koupí třeba Fábii v maximální výbavě, než Octavii v základu. U nás je to přesně naopak a každý by tak asi nestrávil, že musí platit další peníze navíc, když o to nemá zájem. Nejsme v prémiové třídě, i když je to spolu se Superbem největší a nejdražší model v nabídce, pořád je to střední třída a ne prémiovka.Co mi ale přijde hloupé je, že Škodovka v rámci úspor opět přestala instalovat čočky a že snad úmyslně designují ty halogeny tak, aby se z toho každý zblil a koupil si radši ta lepší světla. Protože upřímně, Superb, ačkoli je jinak moc hezký, s tím vypadá dost nedůstojně, Octávka je zase nehezká sama o sobě a s těmi halogeny je to vyloženě krize. Kodiaq jsem v reálu neviděl, takže nevím, podle fotek je mi ale to auto trošku volné, nechtěl bych to, takže možná tím, že to neřeším, mi na něm ty halogeny přijdou nejsnesitelnější.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 V práci máme Superba 3 v základu a než toto, tak radši O3 v nějakém vybavenějším stavu. S3 si stejně kupují lidi, co až tak moc peníze neřeší.Včera v MB jel bílý KQ a nějak mě to teda neoslovilo. Ale velikostně Q7. Je to už velké auto. Za půl hodiny jel další v polomaskování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Všichni kdo kupují škodovku řeší peníze. (nebo jakoukoliv jinou značku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 160916_Pohled do zakulisi - vuz SKODA KODIAQ obstal ve zkousce odolnosti.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 https://www.novinky.cz/auto/414939-skoda-kodiaq-ma-byt-v-evrope-k-mani-za-662-tisic.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Skoro lidová cena s halogeny, 14" liťáky, bez třetí řady sedadel, bez MFvolantu a bez spousty dnes již běžně se vyskytujících technologiích v nižších středních třídách... No nekupte to za ty prachy [emoji3] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.