Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Škoda už dříve avizovala příchod nové karosářské verze Škody Rapid. Zde jsou 1. špionážní fotografie:
17.jpg

24.jpg

34.jpg

43.jpg

Teda maskovat ho nápisem "Fabia" z jedničkové Fabky  :D  :D  :D .. Ale nevypadá až tak zle  :kol-47:

• Autor

Teda maskovat ho nápisem "Fabia" z jedničkové Fabky  :D  :D  :D .. Ale nevypadá až tak zle  :kol-47:

Taky jsem na to koukal... otázka je, jestli to není F3 Kombi :kol-32:

Na Fabii mě to připadá dost velké.. Ale zase když se tak koukám, tak mě i ty zadní světla připomínají dost jedničkovou Fabii pře face  :kol-28:

• Autor

Na Fabii mě to připadá dost velké.. Ale zase když se tak koukám, tak mě i ty zadní světla připomínají dost jedničkovou Fabii pře face  :kol-28:

To je taky pravda, je (Š)koda, že nenafotili předek :kol-138:

No jo, to bychom se třeba ještě divili     :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:

Rapid SPACEBACK .... bude hodne velmi pekne a vkusne provedene auticko ;) i co se tyce dilenskeho zpracovani, ..... i o tridu vys nez klasicky rapid ;)

Už šetřím..

Nechci v tom moc rýpat, ale jestli je tohle opravdu Rapid Spaceback/Sportback .. tak podle mých info by tam to zadní okno za zadníma dveřma nemělo vůbec být. Měl by tam být jen tlustý sloupek. A i na jedné fotce je vidět, že ty zadní okna neprosvítají. Prý by to nemělo být moc hezké auto a hlavně, bude mít mnohem menší kufr, než má Rapid liftback. Bude to spíš takový Rapid hatchback. Tedy aspoň takové mám informace, podložené v podstatě ničím :D jen abyste nečekali něco, co to ve skutečnosti asi vůbec nebude :(

A pokud tohle má zadní okna za zadníma dveřma, tak bych spíš věřil tomu, že to bude FIII Combi :D

Kubo: ............. RAPID SPACEBACK, bude hodne pekne auto,.... ;) a rad bude vypadat nejak uplne totozne jako je na fotkach,... kdyz vidim to okenko jak rikas,... klanil bych se taktez k FIII, ale ted samozrejme otazka jestli to neni kamuflaz ;)

p.s. ....... takto nejak bude vypadat SPACEBACK ;) spis takovou to karoserii ;) ... 

post-58977-0-78170000-1365889478_thumb.j   post-58977-0-86467900-1365889542_thumb.j

• Autor

tohle by se mi taky líbilo.´jsem zvědav na cenovou politiku spacekacku

to já taky, zajímá mě jestli bude levnější, nebo dražší než LB :kol-32:

Rapid SPACEBACK .... bude hodne velmi pekne a vkusne provedene auticko ;) i co se tyce dilenskeho zpracovani, ..... i o tridu vys nez klasicky rapid ;)

Co to placas? :-)

Snad to bude kombi a ne hatch.. Časem mě bude Fabie malá ;-) a Oktavka je dráha. Já bych Rapida v kombi bral hned.

Tak tohle mi zatím přijde jako nejpravděpodobnější podoba Rapidu Spaceback... obecně jsem velký odpůrce kombíků, ale tenhle "hatchkombík" by mi fakt slušel k pleti :kol-47:

Upraveno od fufal

Ano, to co poslal s-talker, tak je nejvíc podobné Rapidu Spaceback :) prý kombík ani nebude :) páč by moc fušoval OIII Combi do zelí :)

Talker: rikam jenom to co sem slysel ;):p

Lukason: nevyvracím Ti, co si slyšel, ale OIII Combi taky není o třídu výš, než OIII liftback... a zpracováním jsou myslím víc než totožné

fufal: Lukason měl na mysli to, že Rapid Spaceback by měl být něco jako "sportovní verze" Rapida, tudíž interiér bude lépe zpracován a bude mít kvalitnější materiály, protože auto bude zaměřené hlavně na omladinu. Nebo aspoň něco takového se proslíchá. Tím myslel, že by auto mělo být na vyšší úrovni, ne v jiné třídě. Jestli to je pravda, to nikdo teď neví. Necháme se překvapit, co nám Škodovka v brzké době ukáže.

Já už jsem kdysi udělal svojí úpravu Spacebacku s názvem "Hot Hatch Rapid" :D

post-68241-0-42508300-1365971446_thumb.j

Upraveno od mc2uba

mc2uba: OK, jestli má být Spaceback takto zaměřen, pak je možno očekávat nějaká vylepšení oproti klasickému Rapidu. Myslím si, že půjde jen o jinou karosářskou verzi a pajšl zůstane stejný. No, nechme se překvapit... představit ho mají ještě letos na podzim, že? Ještě že zas unikne pár snímků a informací dřív :kol-28:

slysel sem to od jedne osoby a ta osoba moc dobre vi,.. teda pokud nelakovala,....

to co pise kuba je pravda,... myslel sem tim interier ;)

to co pises OIII to nechapu a nema to stim vubec nic spolcneho

Když už tu řešíte spacebacka/liftback - myslíte si, že jako rodinné auto bude lepší liftback, nebo čekat co ukáže škodovka na podzim? Chtěl jsem Rapida  vzít, protože je to jedno z větších, na který my socani dosáhneme. Ale teď nevím, jestli teda nepočkat na toho spacebacka nebo uvažovanou F3 combi (bo nevím jak to nazvat-experiment jejich?) ze snímků. Navíc teď jsou i pěkné ceny, ale zas musím čekat, že se budou objevovat chybičky, který bude Škodovka vychytávat:(

Ja si myslim, ze vetsi varianta Rapidu nez liftback nebude. Kombik nebo neco takoveho si myslim, ze u Rapida nebude :)

Tak uvidíme...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.