Publikováno Duben 13, 201312 r Škoda už dříve avizovala příchod nové karosářské verze Škody Rapid. Zde jsou 1. špionážní fotografie:
Duben 13, 201312 r Autor Teda maskovat ho nápisem "Fabia" z jedničkové Fabky .. Ale nevypadá až tak zle Taky jsem na to koukal... otázka je, jestli to není F3 Kombi
Duben 13, 201312 r Na Fabii mě to připadá dost velké.. Ale zase když se tak koukám, tak mě i ty zadní světla připomínají dost jedničkovou Fabii pře face
Duben 13, 201312 r Autor Na Fabii mě to připadá dost velké.. Ale zase když se tak koukám, tak mě i ty zadní světla připomínají dost jedničkovou Fabii pře face To je taky pravda, je (Š)koda, že nenafotili předek
Duben 13, 201312 r Rapid SPACEBACK .... bude hodne velmi pekne a vkusne provedene auticko i co se tyce dilenskeho zpracovani, ..... i o tridu vys nez klasicky rapid
Duben 13, 201312 r Nechci v tom moc rýpat, ale jestli je tohle opravdu Rapid Spaceback/Sportback .. tak podle mých info by tam to zadní okno za zadníma dveřma nemělo vůbec být. Měl by tam být jen tlustý sloupek. A i na jedné fotce je vidět, že ty zadní okna neprosvítají. Prý by to nemělo být moc hezké auto a hlavně, bude mít mnohem menší kufr, než má Rapid liftback. Bude to spíš takový Rapid hatchback. Tedy aspoň takové mám informace, podložené v podstatě ničím jen abyste nečekali něco, co to ve skutečnosti asi vůbec nebude A pokud tohle má zadní okna za zadníma dveřma, tak bych spíš věřil tomu, že to bude FIII Combi
Duben 13, 201312 r Kubo: ............. RAPID SPACEBACK, bude hodne pekne auto,.... a rad bude vypadat nejak uplne totozne jako je na fotkach,... kdyz vidim to okenko jak rikas,... klanil bych se taktez k FIII, ale ted samozrejme otazka jestli to neni kamuflaz p.s. ....... takto nejak bude vypadat SPACEBACK spis takovou to karoserii ...
Duben 14, 201312 r Autor tohle by se mi taky líbilo.´jsem zvědav na cenovou politiku spacekacku to já taky, zajímá mě jestli bude levnější, nebo dražší než LB
Duben 14, 201312 r Rapid SPACEBACK .... bude hodne velmi pekne a vkusne provedene auticko i co se tyce dilenskeho zpracovani, ..... i o tridu vys nez klasicky rapid Co to placas? :-)
Duben 14, 201312 r Snad to bude kombi a ne hatch.. Časem mě bude Fabie malá ;-) a Oktavka je dráha. Já bych Rapida v kombi bral hned.
Duben 14, 201312 r Prijde ti to jako kombi? http://www.newsauto.gr/wp-content/uploads/2012/12/skoda_rapid_spaceback_render1.jpg Na kombi zapomen
Duben 14, 201312 r Tak tohle mi zatím přijde jako nejpravděpodobnější podoba Rapidu Spaceback... obecně jsem velký odpůrce kombíků, ale tenhle "hatchkombík" by mi fakt slušel k pleti Upraveno Duben 14, 201312 r od fufal
Duben 14, 201312 r Ano, to co poslal s-talker, tak je nejvíc podobné Rapidu Spaceback prý kombík ani nebude páč by moc fušoval OIII Combi do zelí
Duben 14, 201312 r Lukason: nevyvracím Ti, co si slyšel, ale OIII Combi taky není o třídu výš, než OIII liftback... a zpracováním jsou myslím víc než totožné
Duben 14, 201312 r fufal: Lukason měl na mysli to, že Rapid Spaceback by měl být něco jako "sportovní verze" Rapida, tudíž interiér bude lépe zpracován a bude mít kvalitnější materiály, protože auto bude zaměřené hlavně na omladinu. Nebo aspoň něco takového se proslíchá. Tím myslel, že by auto mělo být na vyšší úrovni, ne v jiné třídě. Jestli to je pravda, to nikdo teď neví. Necháme se překvapit, co nám Škodovka v brzké době ukáže. Já už jsem kdysi udělal svojí úpravu Spacebacku s názvem "Hot Hatch Rapid" Upraveno Duben 14, 201312 r od mc2uba
Duben 14, 201312 r mc2uba: OK, jestli má být Spaceback takto zaměřen, pak je možno očekávat nějaká vylepšení oproti klasickému Rapidu. Myslím si, že půjde jen o jinou karosářskou verzi a pajšl zůstane stejný. No, nechme se překvapit... představit ho mají ještě letos na podzim, že? Ještě že zas unikne pár snímků a informací dřív
Duben 14, 201312 r slysel sem to od jedne osoby a ta osoba moc dobre vi,.. teda pokud nelakovala,.... to co pise kuba je pravda,... myslel sem tim interier to co pises OIII to nechapu a nema to stim vubec nic spolcneho
Duben 16, 201312 r Když už tu řešíte spacebacka/liftback - myslíte si, že jako rodinné auto bude lepší liftback, nebo čekat co ukáže škodovka na podzim? Chtěl jsem Rapida vzít, protože je to jedno z větších, na který my socani dosáhneme. Ale teď nevím, jestli teda nepočkat na toho spacebacka nebo uvažovanou F3 combi (bo nevím jak to nazvat-experiment jejich?) ze snímků. Navíc teď jsou i pěkné ceny, ale zas musím čekat, že se budou objevovat chybičky, který bude Škodovka vychytávat:(
Duben 16, 201312 r Ja si myslim, ze vetsi varianta Rapidu nez liftback nebude. Kombik nebo neco takoveho si myslim, ze u Rapida nebude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.