Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tjn, ale tak C sloupek byl jasný už dávno :D nic nového se tam neobjevilo :) já mám v hlavě celkem jasnou představu o tom, jak to auto bude vypadat :D a podle mě to bude hnusný, ale necháme se překvapit, až to ofiko ukážou :) jen nevím, proč zrovna s Rapidem spaceback dělají takové tajnosti. Jak kdyby to bylo úplně něco nového, co svět nikdy neviděl :D přitom to bude jenom jiná prdel na celkem obyčejném autě, kterých u nás už jezdí stovky :)

Vloženo (editace)

nechci nic rikat ale tvurce photoshopu odsad....... myslim ze SYTIC !!!! by si za to mel uz uctovat nejaky provize ze jeho fotky putujou vsude mozne po svete :D ..... vzdyt to uz neni normalni,... sem chodej fakt vsichni novinari a pak se predhaneji kdo bude mit lepsi fotky,... bych z toho blil velebnosti ;)

Editováno: , autor: Lukason
Tak už je to v jednom vlákně. :-)
Vloženo (editace)

Pawouk: .............. no tak to jsem rad,... aspon nekdo tady dela poradek :D

Sytic: ........ tobe bych pro priste doporucil udelat nejkej vodoznak a pak to prodavat,... tohle je vzdycky komicky kdyz vidim tvoje fotomontaze vsude mozne na internetu,... jenom se vzdycky pousmeju nad komentarem ,,, skodovka pustila fotky noveho spacebacku " :D :D to je vzdcky takova prdel :D

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

takze je to jasny ;) podle fotek co vypousti skodovka to je jasnej SPACEBACK ;) KDYZ KOUKAM NA ETKU A TY SVETLA,.. JAK JSOU NAPOJENY S NARAZNIKEM A POCNIM BLATNIKEM CI DVERMA JE TO JASNY ;):kol-47:  :kol-31:

Vloženo

Pozice číslo 26 je skutečně "folie dekorační" a je tam i varianta "černá lesklá".
Lukasone,na věrnost zobrazení některých detailů v Etce bych až tolik tolik nespoléhal,je to takové orientační. :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...