Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

byl byl,... uz nejakej patek to je :D hnedka sem si vzpomnel a pochechtal sem se taky :D

Upraveno od Lukason

Já nevím, mě to přijde pořád stejné :D jen jsou z toho patrnější rysy zadní části, ale zakryté to je furt :D

A furt stejný humus :D

ale co bys chtěl víc odkrývat? ten C sloupek už je dost jasně vidět a zbyek je jak normální rapid

Tjn, ale tak C sloupek byl jasný už dávno :D nic nového se tam neobjevilo :) já mám v hlavě celkem jasnou představu o tom, jak to auto bude vypadat :D a podle mě to bude hnusný, ale necháme se překvapit, až to ofiko ukážou :) jen nevím, proč zrovna s Rapidem spaceback dělají takové tajnosti. Jak kdyby to bylo úplně něco nového, co svět nikdy neviděl :D přitom to bude jenom jiná prdel na celkem obyčejném autě, kterých u nás už jezdí stovky :)

Na autoforu jsou fotky nového modelu rapid spaceback.

Nevypada vubec marne :)

post-1-0-85605300-1372751809_thumb.jpg

post-1-0-52944100-1372751810_thumb.jpg

post-1-0-88392200-1372751810_thumb.jpg

post-1-0-22975200-1372751811_thumb.jpg

To nejsou fotky.

to by vypadalo celkem reálně údajně zadní svítilny jsou stejné jako na normálním rapidu ;)

nechci nic rikat ale tvurce photoshopu odsad....... myslim ze SYTIC !!!! by si za to mel uz uctovat nejaky provize ze jeho fotky putujou vsude mozne po svete :D ..... vzdyt to uz neni normalni,... sem chodej fakt vsichni novinari a pak se predhaneji kdo bude mit lepsi fotky,... bych z toho blil velebnosti ;)

Upraveno od Lukason
Tak už je to v jednom vlákně. :-)

PTiCA: Jsou moje fotomontáže, které jsem sem pro srandu vložil (mohl jsem si s nima vyhrát víc pro příště :D ) ;)

Pawouk: .............. no tak to jsem rad,... aspon nekdo tady dela poradek :D

Sytic: ........ tobe bych pro priste doporucil udelat nejkej vodoznak a pak to prodavat,... tohle je vzdycky komicky kdyz vidim tvoje fotomontaze vsude mozne na internetu,... jenom se vzdycky pousmeju nad komentarem ,,, skodovka pustila fotky noveho spacebacku " :D :D to je vzdcky takova prdel :D

Upraveno od Lukason

post-24140-0-52094800-1373281312_thumb.j

Spaceback bude mít menší kufr než sedan :) proto vypadá opticky jako dlouhá nudle, páč je úzký a velký rozvor kol :)

vypadá trochu jako Fábie combi s novejma předníma světlama.. :kol-47::kol-28:

Upraveno od manfroto

Tak toto by se mi líbilo. 

Jiné kliky hovoří vcelku jasně :-)

Po aktualizaci ETKY (Update Škoda 5050) na mě před chvílí vykouklo toto:

post-32075-0-63395600-1373471460_thumb.jpost-32075-0-66428000-1373471462_thumb.j

takze to cierna je folia a nie sklo ak dobre vidim ...

takze je to jasny ;) podle fotek co vypousti skodovka to je jasnej SPACEBACK ;) KDYZ KOUKAM NA ETKU A TY SVETLA,.. JAK JSOU NAPOJENY S NARAZNIKEM A POCNIM BLATNIKEM CI DVERMA JE TO JASNY ;):kol-47:  :kol-31:

Pozice číslo 26 je skutečně "folie dekorační" a je tam i varianta "černá lesklá".
Lukasone,na věrnost zobrazení některých detailů v Etce bych až tolik tolik nespoléhal,je to takové orientační. :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.