Yosef Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 A už se v MB vyrábí: http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2013-08-19-rapid-spaceback-zahajeni-vyroby.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 (editace) teď z reálné fotky zadní části,mě přijde tento model zvláštní až divný..něco jako FI combi .. achjo.. Editováno: 19. Srpen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 (editace) ano i na odstřelení se může cítit zklamaný zájemce o tento "necombi".. pár už jich tu asi máme.. Editováno: 19. Srpen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Mne se to auto libi. Pate dvere vitam, kufr nebude ani maly ani velky - splni beznou potrebu a kocarek se tam urcite vejde. Pockam si na skutecne auto na salonu. Osobne si myslim ze se bude prodavat dobre. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Přesně tak, krásné auto, o prodeje nemám strach. Fakt povedené. Toto by se mi moc líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Manfroto ale presne oto jde ze je to necombi!! A své kupce to jistě má! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Své kupce to jistě mít bude a přejivelké prodeje.Pořád ale za mne platí víše uvedené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Manfroto,tak šupky,objednávat,bude totiž mít " V rámci volitelné výbavy bude u Rapidu Spaceback k dispozici například jednodílná pevná panoramatická střecha či mezipodlaha v zavazadlovém prostoru." Tos tady nedávno brečel,že Rapid má schod v kufru. http://byznys.lidovky.cz/skoda-s-nejkrasnejsi-zadi-prvni-rapid-spaceback-sjel-z-linky-plo-/firmy-trhy.aspx?c=A130819_172218_firmy-trhy_mev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 První dojmy z předpremiérových jízd: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 moc hezké! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 píší,že je ještě lehce zakamuflovaný..snad pak bude vypadat lépe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Ježíšikriste,je toto vůbec možný? Tys případ. To nechápeš,že ta testovací jízda byla ještě před zveřejněním definitviní podoby Spacebacku??? Proto tam byla ještě malá kamufláž? Manfroto,toto byl tvůj poslední takto "hodnotný" příspěvevek zde na foru. Jestli se neumíš zdržet těch nesmyslných příspěvků,tak příště dostaneš "Varování" a končíš. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) jezisku na krizku :D snad pak bude vypadat lepe .......... podobu spacebacku uz davno zname a on napise tuhle hovadinu ! .......... ja uz to nechapu ....... kazdou noc ztraci pamet ne ? .... teda otazka je jestli ma nejaky mozek ! ! ! ! Editováno: 26. Srpen 2013, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) koukal jsem na auto.cz na recenzi a vypada fakt pekne teda hlavne ten style plus... (jinak se mi nelibi) .... no co je s podivem je ale ta absence čalounění v kufru na stranách??? To je hnus velebnosti.... Troch use bojim ze to auto bude kratky,uzky a vysoky (kdyz je kratsi nez rapid lift) a taky ze bude drazsi kdyz ma tolik vylepsenich Editováno: 28. Srpen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 to je tedy propast..a ty boky kufru budou třeba za příplatek čalouněné,protože každý zná nevratně škráblý plast v autě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Tak v kufru skrably plast az tak nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 nevadí, ale přímo se.e :-) teď budu vozit pořád kočár a ty plasty by mně pily pěkně krev a musel bych ještě dokoupit nějakou ochranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Že by měl světýlka na obou stranách? Ale zase nevidím očíčka na uchycení sítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 menší kufr logicky nepotřebuje víc světýlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Je to logické, proto já mám u lift verze jen jedno světlo a druhé jsem si musel dodělat. Čím větší kufr tím více světla z venku a nejsou potřeba světýlka uvnitř ( myšlenkové pochody ŠA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Cena spaceBack a liftBack bude udajne zcela stejna (ten zaklad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Že by měl světýlka na obou stranách? Ale zase nevidím očíčka na uchycení sítí. Tady sítě jsou,takže tam někde budou ukryta. to je tedy propast..a ty boky kufru budou třeba za příplatek čalouněné,protože každý zná nevratně škráblý plast v autě.. Za mírný příplatek bude pro některé zákazníky i trocha rozumu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 myslim,že jsou tam dvě světla..ale proti plastu v kufru a vzhledu zadní části je to nepodstatné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) ty plasty v kufru jsou fakt hrozny to jsem snad nevidel u zadnyho auta i favorit tam mel koberce ne edit: tak třeba hyundai ix 35 má taky plasty Editováno: 28. Srpen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.