Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

teď z reálné fotky zadní části,mě přijde tento model zvláštní až divný..něco jako FI combi .. :kol-44: achjo..

Upraveno od manfroto

ano i na odstřelení se může cítit zklamaný zájemce o tento "necombi".. :kol-47:  pár už jich tu asi máme..

Upraveno od manfroto

Mne se to auto libi. Pate dvere vitam,  kufr nebude ani maly ani velky - splni beznou potrebu a kocarek se tam urcite vejde. Pockam si na skutecne auto na salonu. Osobne si myslim ze se bude prodavat dobre.

Přesně tak, krásné auto, o prodeje nemám strach. Fakt povedené. Toto by se mi moc líbilo.

Manfroto ale presne oto jde ze je to necombi!! A své kupce to jistě má!

Své kupce to jistě mít bude a přejivelké prodeje.Pořád ale za mne platí víše uvedené.. :kol-47:

moc hezké!

píší,že je ještě lehce zakamuflovaný..snad pak bude vypadat lépe..

Ježíšikriste,je toto vůbec možný? Tys případ. To nechápeš,že ta testovací jízda byla ještě před zveřejněním definitviní podoby Spacebacku??? Proto tam byla ještě malá kamufláž? Manfroto,toto byl tvůj poslední takto "hodnotný" příspěvevek zde na foru. Jestli se neumíš zdržet těch nesmyslných příspěvků,tak příště dostaneš "Varování" a končíš.

jezisku na krizku :D :D

snad pak bude vypadat lepe :D .......... podobu spacebacku uz davno zname a on napise tuhle hovadinu ! .......... ja uz to nechapu ....... kazdou noc ztraci pamet ne ? .... teda otazka je jestli ma nejaky mozek ! ! ! !

Upraveno od Lukason

koukal jsem na auto.cz na recenzi a vypada fakt pekne teda hlavne ten style plus... (jinak se mi nelibi) .... no co je s podivem je ale ta absence čalounění v kufru na stranách??? To je hnus velebnosti....

Troch use bojim ze to auto bude kratky,uzky a vysoky (kdyz je kratsi nez rapid lift) a taky ze bude drazsi kdyz ma tolik vylepsenich

skrasb60_5217707f0f214.jpg

Upraveno od rogerer

to je tedy propast..a ty boky kufru budou třeba za příplatek čalouněné,protože každý zná nevratně škráblý plast v autě..

Tak v kufru skrably plast az tak nevadi.

nevadí, ale přímo se.e :-) teď budu vozit pořád kočár a ty plasty by mně pily pěkně krev a musel bych ještě dokoupit nějakou ochranu

Že by měl světýlka na obou stranách? Ale zase nevidím očíčka na uchycení sítí.

menší kufr logicky nepotřebuje víc světýlek :D

Je to logické, proto já mám u lift verze jen jedno světlo a druhé jsem si musel dodělat. Čím větší kufr tím více světla z venku a nejsou potřeba světýlka uvnitř ( myšlenkové pochody ŠA)  :kol-98:

Cena spaceBack a liftBack bude udajne zcela stejna (ten zaklad)

Že by měl světýlka na obou stranách? Ale zase nevidím očíčka na uchycení sítí.

Tady sítě jsou,takže tam někde budou ukryta.

post-32075-0-49345800-1377685036_thumb.j

to je tedy propast..a ty boky kufru budou třeba za příplatek čalouněné,protože každý zná nevratně škráblý plast v autě..

Za mírný příplatek bude pro některé zákazníky i trocha rozumu...

myslim,že jsou tam dvě světla..ale proti plastu v kufru a vzhledu zadní části je to nepodstatné..

ty plasty v kufru jsou fakt hrozny to jsem snad nevidel u zadnyho auta :D i favorit tam mel koberce ne :D

edit: tak třeba hyundai ix 35 má taky plasty :D

kufr-IX35.JPG

Upraveno od rogerer

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.