Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

byl byl,... uz nejakej patek to je :D hnedka sem si vzpomnel a pochechtal sem se taky :D

Upraveno od Lukason

Já nevím, mě to přijde pořád stejné :D jen jsou z toho patrnější rysy zadní části, ale zakryté to je furt :D

A furt stejný humus :D

ale co bys chtěl víc odkrývat? ten C sloupek už je dost jasně vidět a zbyek je jak normální rapid

Tjn, ale tak C sloupek byl jasný už dávno :D nic nového se tam neobjevilo :) já mám v hlavě celkem jasnou představu o tom, jak to auto bude vypadat :D a podle mě to bude hnusný, ale necháme se překvapit, až to ofiko ukážou :) jen nevím, proč zrovna s Rapidem spaceback dělají takové tajnosti. Jak kdyby to bylo úplně něco nového, co svět nikdy neviděl :D přitom to bude jenom jiná prdel na celkem obyčejném autě, kterých u nás už jezdí stovky :)

Na autoforu jsou fotky nového modelu rapid spaceback.

Nevypada vubec marne :)

post-1-0-85605300-1372751809_thumb.jpg

post-1-0-52944100-1372751810_thumb.jpg

post-1-0-88392200-1372751810_thumb.jpg

post-1-0-22975200-1372751811_thumb.jpg

To nejsou fotky.

to by vypadalo celkem reálně údajně zadní svítilny jsou stejné jako na normálním rapidu ;)

nechci nic rikat ale tvurce photoshopu odsad....... myslim ze SYTIC !!!! by si za to mel uz uctovat nejaky provize ze jeho fotky putujou vsude mozne po svete :D ..... vzdyt to uz neni normalni,... sem chodej fakt vsichni novinari a pak se predhaneji kdo bude mit lepsi fotky,... bych z toho blil velebnosti ;)

Upraveno od Lukason
Tak už je to v jednom vlákně. :-)

PTiCA: Jsou moje fotomontáže, které jsem sem pro srandu vložil (mohl jsem si s nima vyhrát víc pro příště :D ) ;)

Pawouk: .............. no tak to jsem rad,... aspon nekdo tady dela poradek :D

Sytic: ........ tobe bych pro priste doporucil udelat nejkej vodoznak a pak to prodavat,... tohle je vzdycky komicky kdyz vidim tvoje fotomontaze vsude mozne na internetu,... jenom se vzdycky pousmeju nad komentarem ,,, skodovka pustila fotky noveho spacebacku " :D :D to je vzdcky takova prdel :D

Upraveno od Lukason

post-24140-0-52094800-1373281312_thumb.j

Spaceback bude mít menší kufr než sedan :) proto vypadá opticky jako dlouhá nudle, páč je úzký a velký rozvor kol :)

vypadá trochu jako Fábie combi s novejma předníma světlama.. :kol-47::kol-28:

Upraveno od manfroto

Tak toto by se mi líbilo. 

Jiné kliky hovoří vcelku jasně :-)

Po aktualizaci ETKY (Update Škoda 5050) na mě před chvílí vykouklo toto:

post-32075-0-63395600-1373471460_thumb.jpost-32075-0-66428000-1373471462_thumb.j

takze to cierna je folia a nie sklo ak dobre vidim ...

takze je to jasny ;) podle fotek co vypousti skodovka to je jasnej SPACEBACK ;) KDYZ KOUKAM NA ETKU A TY SVETLA,.. JAK JSOU NAPOJENY S NARAZNIKEM A POCNIM BLATNIKEM CI DVERMA JE TO JASNY ;):kol-47:  :kol-31:

Pozice číslo 26 je skutečně "folie dekorační" a je tam i varianta "černá lesklá".
Lukasone,na věrnost zobrazení některých detailů v Etce bych až tolik tolik nespoléhal,je to takové orientační. :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.