Trabik Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Aha a dik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Trabiku, jen dvě věci:1. Název tématu "Co si o tom myslíte je to normální???" mi nepřijde normální, viz pravidla. 2. Dávej si pro příště pozor, kam co píšeš - napřed máš hledat a pak teprve něco zakládat a psát. Témata jsem spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabik Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Tak takovej problem ted resim taky. Oct scsut 1.8 tsi 2009 najeto 230000km oprava hlavy vymena pistnich krouzku zjevne banalita :-) Jenze nastal problem pistni krouzky obj podle vin vozidla! Pistni krouzky nepasuji na pist!!! Ve znacce mi rekly ze se pistni krouzky nedaji obj na stavajci pisty ale musim koupit 4nove pisty cena za kus 5300kc a dale sadu ojnic cena 18200kc??? Nechapu proc bych mel platit za nove veci kdyz by stacilo koupit sadu krouzku a bylo po problemu! Jenze to by nesmela byt konstrukcni vada pistu proto je v tpi napsano optimalizace krouzku a pistu skodovka to vi a pokud je auto v zaruce takto opravi.Co nastava po zaruce s takovym najezdem km?musi si to kazdy uzivatel techto motoru zaplatit sam.Je to normalni???ps.Valce a pisty bez sebemensiho opotrebeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabik Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 OK ja nevedel jsem novacek :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre3d Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Kdo chce více informací o spotřebě oleje může kouknout na ru fórum zde https://translate.google.cz/translate?sl=ru&tl=cs&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fvwts.ru%2Fforum_txt%2Findex.php%2Ft192986-0.html&edit-text= Píšou tam o levnější variantě opravy výměna pouze pístů s kroužky 06H 107 065 BK určené pro BZB. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk777 Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Moje zkušenost je takový že jsem koukl po roce na rysku. A od 144000km do 15560km spotřeba oleje klesla na hranici minima. Dolil jsem 1.5 l a je to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka1 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Zdravím, nemáte někdo zkušenost s přípravky od firmy Liqui Moly mají přípravky při úniku oleje a na zlepšení viskozity oleje. Prej to docela funguje. Volal jsem i do centrály do Německa a mluvil s technikem a ten zná tento problém , tak mi doporučil nedříve vypláchnutí motoru před výměnou oleje. Mají přípravky co by měly ty usazeniny na píst. kroužcích rozpustit a pak s novým olejem dát ješte dvě přísady. Mluvil jsem z mechanikem z Brna a prý to dělají běžně a prý to funguje. Tak se chci zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehul Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda-li má někdo zkušenost, po výměně pístních kroužků a všech potřebných těsněních už motor olej nežere nebo po nějaké době zase začne žrát? Jestli má vůbec cenu toto dělat nebo ne! Mám motor typ BZB. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehul Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Zdravím, nemáte někdo zkušenost s přípravky od firmy Liqui Moly mají přípravky při úniku oleje a na zlepšení viskozity oleje. Prej to docela funguje. Volal jsem i do centrály do Německa a mluvil s technikem a ten zná tento problém , tak mi doporučil nedříve vypláchnutí motoru před výměnou oleje. Mají přípravky co by měly ty usazeniny na píst. kroužcích rozpustit a pak s novým olejem dát ješte dvě přísady. Mluvil jsem z mechanikem z Brna a prý to dělají běžně a prý to funguje. Tak se chci zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost. Dík V servise BOSH mě tuto variantu nabídli, ale s jiným typem přípravku proti úniku oleje, vyměnili olej z 5w30 na 5w40, provedli výplach systému, vyměnili olej.filtr. Po ujetí cca 450km se rozsvítila kontrolka oleje a na měrce byl olej na spodní rysce(po vyjetí ze servisu byl olej na horní rysce). Tudíž usuzuji, že takové přísady do oleje jsou na p***. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehul Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Kdo chce více informací o spotřebě oleje může kouknout na ru fórum zde https://translate.google.cz/translate?sl=ru&tl=cs&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fvwts.ru%2Fforum_txt%2Findex.php%2Ft192986-0.html&edit-text= Píšou tam o levnější variantě opravy výměna pouze pístů s kroužky 06H 107 065 BK určené pro BZB. Máš namysli pouze pístní kroužky nebo písty a kroužky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Výměny jsou docela čerstvé, chce to ještě čas. Zatím jsem neslyšel, že by po výměně byl problém. Chemie by mohla pomoci, ale nevím o nikom, kdo to podstoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehul Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Dnes jsem byl v servise a technik mi řekl, že na jakýkoli jiný motor by mi dal záruku 50 000km, že motor žrát olej nebude, ale u tohoto motoru mi ji nedá, že po 10 000km se může stát, že to bude to samé.Jinak nějakou záruku už nemůžu uplatnit, jak kluci psali dříve?! Editováno: 28. Červenec 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehul Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 A opravdu stačí vyměnit pouze pístní kroužky u motoru BZB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Mám takový pocit, že se tady zatím řešily jen CDAA. Mrkni také na sousední forum Octavia club. Tam je o tom několik témat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Co vím tak na cdaa je komplet new sada - píst, kroužky, ojnice. Ty jsou na tom nejhůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robbak Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Můžu dát do 1.8 TSI olej 10W-40,díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) normu 502.00 třeba tenhle olej má, tak asi jo https://www.oleje.cz/p/shell-helix-hx7-10w-40-5-l--18891 Editováno: 21. Září 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 (editace) Nema niekto skusenosti ako problem zvysenej spotreby oleja riesi Skoda Auto Slovensko? Mam rovnaky problem a rad by som vedel ci u 6 rocneho auta s 80tis km je mozna kulancia. Auto je momentalne v servise na vahovej skuske tak dufam, ze dnes alebo zajtra sa dozviem vysledok. Potrebujem aj nejake argumenty v pripade, ze by sa zdrahali k tomu postavit celom. Servisak mi pri preberani auta spominal vymenu piestov, ojnic, capov a kruzkov v cene 2400e (vraj to uz robili). Editováno: 14. Říjen 2015, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Takze rozhodnutie servisu je take, ze Skoda nehradi nic. Auto je stare, maju v pazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 a čo si čakal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 To je stanovisko len konkretneho servisu alebo priamo finalne rozhodnutie importera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Na kulancie maju nejaky system, ktory vyplul 0. Takze to beriem ako vyjadrenie importera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 No prvou podmienkou je pravidelný servis v ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Podmienka je splnena. Rozhodol som sa to auto predat. Nemienim menit polovicu motora a o dva roky sa problem vrati. Podla vyjadrenia servisu ani odporucana vymena nemusi natrvalo odstranit problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 To je smutný no, aneb vw je už dávno na stejní úrovni jak Francouzi atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.