DiegoIII Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Zdravim, tak sem premyslel nad tim ze pujde KAT pryc (fabka SDI), ale co ctu tak na netu jsou dva tabory ktere se hadaji jestli to ma nejaky vliv na vykon auta, jedni rikaji ze nema a ze to jen zvedne emise, druhy ze ma a ze to jede lip.... zaroven si rikam jestli to nezmeni negativne pruchod plynu ven a neudela to opacny efekt a naopak to nezhorsi vykon auta.... co na to rikate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda66 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ahoj mohu ti jen dát zkušenosti s odstraněním katu s feldy1.3MPI. Emise udělá jen tak tak. A to mi kámoš říkal že motor i lambda musí bytsupr. Výhoda je že motor je živější. Nevýhoda stoupla spotřeba o 0.5L. Ale toje benzin.Co bude dělat disel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 30. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 emise me moc neberou tema projdu i kdybych cokoli na spotrebu kaslu..... zajimalo by me jak se to bude chovat ale jak tak vidim tak nikdo nic nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 felina v benzinu je uplne mimo misu. KAT OFF u ropy ano.,ale ems e do tohof kat nechce resit to pak na STK. a vyrezavat ho a vyklepavat a pak zase varit a nandavat to se mi vazne nechce. raci nachipuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john_radich Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Mám SDI a znát vykuchanej Kat je. Jen je auto trochu hlučnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 ešte viac,ako už je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john_radich Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 ešte viac,ako už je? Je to lahoda pro uši, když to pořádně prdí. Ještě, když jsem měl díru ve sváru, tak to byla píseň motoru. To si člověk otevře okýnko až dolů a kochá se zvukovým projevem. Jak sportovní 8 válec. Ani k tomu nepotřebuju rychlost, stačí zvuk:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 ak ti staci zvuk, tak potom vyskusaj toto: http://forum.skodahome.cz/topic/31-vtipy-vtipn%C3%A9-obr%C3%A1zky-videa/page-140#entry1823494 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john_radich Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Šprcku na vejfuk dávat nebudu, má to o oktávu nebo dvě vyšší tón, než by bylo žádoucí pro moje uši. Jinak pro prdel dobrý. Spíš by tu mohl někdo nahodit link jak je to s tlakem ve výfukovým potrubí. Kdyby se udělala sonda pro tlakoměr v trubce před katem, tak by se mohl doladit výfuk podle naměřenýho tlaku a porovnání s doporučeným tlakem. Nezkoušel třeba někdo výkonovou brzdu jen s vývodem spalin bez katu a tlumičů jaký to mělo vliv na charakteristiku motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.