Marfikiller Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Nazdárek, pročítal jsem celé forum a nenašel jsem nikde odpovedi, proto zakládám nové téma. Mám o2 1.6 tdi 09 160.000, při jízde mi občas jde špatně ( trošku si škvrkne) přeřadit z 3 na 4, a také při rychlém zařazení zpátečky mi taky jemne cukne, + při pomalém stlačování spojky si šustí ložisko. Podle mě je spojka na výměnu. Je tak? Další věc podle mě dvouhmoták je ok, protože nevibruje a to tak že vůbec .-) nicméně četl jsem články že treba u 1.9 pd se dají vyměnit dvouhmotaky za jednohmotové setrváky, přínos je jasný... neposere se. Jde to i u 1.6 tdi? Trochu se bojim výměny protože to neni zase tak levná sranda. Takže otázka za 15.000 zní: dá se u 1.6 tdi vymenit dvouhmota za jednohmotu? + nepoškodí jednohmota motor nebo převodovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.