MartinM_2013 Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Lze do OII FL 2009 dokodovat automaticke zavirani oken pri zamknuti pres DO, zamknu a okna se automaticky zavrou? Funkce zavirani/otevirani oken pri podrzeni tlacitka DO pracuje spravne, ale toto mi nevyhovuje. Diky za kazdou odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Prý ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Ahoj,nechci zakládat nové téma,tak zkusim tady.Ty okna mě taky zajímají,ale co jde jestě aktivovat na OII fl elegance?třeba při zapnutí budíku to otočení ručiček?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Ano ručičky jdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) Díky,tak ty ručičky by byly fajn,ale ty okna jsou škoda,hlavně když to vidím na 1oktach a fabiich...čím to může být,že když bež klíčku a při otevřených dveřích zapnu světla na parkovačky tak se mi rozsvítí budíky a rozezní gong,a jak zapnu potkávací tak budíky zhasnou i gong zkončí-nechápu.....snad to musí upozorňovat při všech polohách zapnutých světel ne? Editováno: 21. Duben 2013, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 A potkávací ti svítí ? Nesvítí tak proč gong ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) Tak sem to byl zkouknout a ty světla fakt nesvítí,takže jasně na co gong,díík.nějak mi to dneska nemyslí...každopadně ty okna jsou pase?? Editováno: 21. Duben 2013, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) Tak kdyz uz se tu resi tyto veci, mam taky dotaz. Jde dokodovat aby se pri zamceni auta (pri normalni zamceni bez podrzeni zamykaciho tlacitka) nebo lepe uz pri vytazeni klicku ze zapalovani sklopily zrcatka? Delat to rucne je dost nepohodlne a kazdy korejsky smejd toto umi. Editováno: 21. Duben 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Mám dojem, že tohle je stále jediná možnost (dovírání oken i sklápění zrcátek): http://forum.skodahome.cz/topic/73803-automaticke-zavirani-oken-kratkym-stisknutim-do-vyreseno/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.