Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Lze do OII FL 2009 dokodovat automaticke zavirani oken pri zamknuti pres DO, zamknu a okna se automaticky zavrou? Funkce zavirani/otevirani oken pri podrzeni tlacitka DO pracuje spravne, ale toto mi nevyhovuje. Diky za kazdou odpoved.

Prý ne

Ahoj,nechci zakládat nové téma,tak zkusim tady.Ty okna mě taky zajímají,ale co jde jestě aktivovat na OII fl elegance?třeba při zapnutí budíku to otočení ručiček??

Ano ručičky jdou....

Díky,tak ty ručičky by byly fajn,ale ty okna jsou škoda,hlavně když to vidím na 1oktach a fabiich...čím to může být,že když bež klíčku a při otevřených dveřích zapnu světla na parkovačky tak se mi rozsvítí budíky a rozezní gong,a jak zapnu potkávací tak budíky zhasnou i gong zkončí-nechápu.....snad to musí upozorňovat při všech polohách zapnutých světel ne?

Upraveno od paul_tdi

A potkávací ti svítí ? Nesvítí tak proč gong ?

Tak sem to byl zkouknout a ty světla fakt nesvítí,takže jasně na co gong,díík.nějak mi to dneska nemyslí...každopadně ty okna jsou pase??

Upraveno od paul_tdi

Tak kdyz uz se tu resi tyto veci, mam taky dotaz. Jde dokodovat aby se pri zamceni auta (pri normalni zamceni bez podrzeni zamykaciho tlacitka) nebo lepe uz pri vytazeni klicku ze zapalovani sklopily zrcatka? Delat to rucne je dost nepohodlne a kazdy korejsky smejd toto umi.

Upraveno od mike_k

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.