Publikováno Duben 21, 201312 r zdravim ma někdo prosim navod na Demontáž tapecirungu pravych přdnich dveří u Oc II jedna se o vymněnu spětneho zrcatka, zda musim sudat cely tapec nebo stači jen nějak povolit a naklonit,,,,, dik za info.
Duben 21, 201312 r a čo je na tom divného ? za menej ti to nikto robiť nebude , dole tapec , nedoškriabať to , nepolámať , prehodiť späťák , dolícovať a tapec nazad ...
Duben 21, 201312 r Autor t a čo je na tom divného ? za menej ti to nikto robiť nebude , dole tapec , nedoškriabať to , nepolámať , prehodiť späťák , dolícovať a tapec nazad ... to neni octavia1 ale 2,,,, ty jsi asi bohaty ja ne 1200kč je dost přemrštěna cena,,,,,,,
Duben 21, 201312 r keď vieš ako sa to sundáva tak potom sa zbytočne pýtaš nie ? inak podľa mňa sa na O1 dáva tapec dole jednoduchšie
Duben 21, 201312 r Autor keď vieš ako sa to sundáva tak potom sa zbytočne pýtaš nie ? inak podľa mňa sa na O1 dáva tapec dole jednoduchšie ptam se proto že nevim jak se to děla,,,, jinak bych nezakladal tema,,,,,
Duben 21, 201312 r je nacvakaný a niekedy to ide dosť blbo dole , majstrov čo to páčia šrobovákom a orýpu lak aj tapacír poznám , tí to vedia aj za polovic
Duben 22, 201312 r Autor LIBERO dik ,,,, vymněna proběhla zdarně,, jinak ta je šroub Torx., možno smazat,,,,
Květen 9, 201411 r ahojte, ja potrebujem na to tapece vymenit madlo na zatvaranie, lebo je doskriabane od prstenov a podobne ... vie niekto cislo modelu, neviem to nikde najst .. vsade mi hadze len soferove diik
Květen 9, 201411 r malo by to byť 1Z0 868 714C ... http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/dily-karoserie/vnitrni-vybaveni/9692-spodni-dil-uchytu-praveho-predniho-madla-octavia-ii-2004-i-facelift.html ....treba ale u toho ešte rozlíšiť farebné vyhotovenie
Květen 17, 201411 r tusim odtialto: http://nd-skoda-volkswagen.cz/ objednaval som posledny tyzden viac veci, tak si niesom isty Upraveno Květen 17, 201411 r od xorb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.