nepenthes Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Zdravím, mám Fabia I a chtěl bych si aktivovat automatické zapínání potkávacích světel po nastartování ( přes VAG ). Někde jsem četl, že je potřeba přidat u F I relé. Můžete mi poradit označení toho relé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Ano relé je potřeba a taky kabeláž. Nejlépe koupit celou sadu pro denní svícení. Na nějakou aktivaci VAGem u F1 zapomeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Bohužel, sada pro denní svícení pro FI již nejde ve Škodovce objednat. Sám jsem ji marně sháněl u pěti prodejců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 (editace) Doporučuji originál sadu: www.skoda-dily.cz/eshop/bea409001a-rele-pro-denni-sviceni.html Editováno: 22. Duben 2013, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koli Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tady original sada za velice dobrou cenu - http://www.cc-autodily.cz/rele-pro-denni-sviceni-2-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brak Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Tak jsem výše uvedenou sadu pořídil a chi se zeptat, jak a v čem nastavit časovou prodlevu a jakým způsobem vytahovat konektory PIN ze svorkovnice? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 U této sady se žádná prodleva nenastavuje. Jednotlivé piny ze svorkovnic se vytlačují tzv. vypichováky. Je jich několik velikostí, já mám doma čtyři nejběžnější. Ty mi zatím vždycky stačily. Většina svorkovnic má dvojité mechanické zabezpečení pinů, na to pozor. Stejně tak i vlastní pojistková skříňka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 zatím vždycky jsem si poradil s kancelářskýma sponkama namísto vypichováků.. ale je potřeba vědět, kam s nima.. určitě je pohodlnější origo vypichovák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 a u té sady z cc je i schéma kam to zapojit a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 ziadne rele nie je potrebne, staci len upravit kabelaz na otocnom vypinaci svetiel. navod najdes v sekcii instalacne manualy http://forum.skodahome.cz/topic/8110-denni-svetla/?hl=%2Bdenni+%2Bsviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 díky moc,podívám se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naahk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 a u té sady z cc je i schéma kam to zapojit a jak? Tak jak je tam schéma? Zvládne to i laik zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.