Říjen 5, 201410 r Vypadají fakt pěkně , rozhodně lépe než baby xenony na rapidu Zkoušeli je pravidelně na D11.
Říjen 5, 201410 r LEDková hlavní světla jsou super, ale budou se jistě krást více než xenony - takže bych je na Rapida, co parkuje na ulici, nechtěl
Říjen 5, 201410 r Autor Z Toleda se krast nebudou, vzhledem k tomu, kolik se jich prodá, by nešly na odbyt. Vypadají fakt suprově.
Březen 7, 201510 r Pekny, videl jsem to jiz pred par mesici v okoli MB na zkusebnich autech. Je docela zajimavy, jak puvodne budgetova dvojcata s viditelnymi usporami zacinaji dostavat hodnotnejsi prvky. Rapid od MR2016 take dozna prijemne zmeny. Nicmene Low power xenon v Rapidu mi prijde jeste odpovidajici dobe, full LED v Toledu bych ale necekal. Za to rozhodne
Březen 7, 201510 r Hezke no ...... full LED + alcantara ... uz z toho duvodu bych mozna misto Rapida volil Toledo jezdi to na stejne lince a defakto to je stejne auto akorat jina karosarina fakt pekne,... hezky toledo dospiva
Březen 8, 201510 r Toledo ma podle fotek porad stejnou verzi sedadel, resp. stale posuv sedadla pres hrazdu.
Březen 8, 201510 r Pokud vim, to se s modelovym rokem nezmeni, jen by mel pribyt maly postranni plast kryjici kolejnice.
Srpen 19, 201510 r Objevila se spekulace o novém Toledu na konci roku 2017. Docela překvápko v rámci prodejních "úspěchů" Rapidu/Toleda.
Srpen 20, 201510 r Mně to na jednu stranu smysl dává, protože ten model úspěšný není. Obě auta nejsou na MQB. Na druhou stranu u Škody to úplný propadák není a hlavně není ani kam moc růst. Výš je přecejenom Octavia a v případě Seatu ještě rozměrově bližší Leon. Takže on to nakonec může být liftback z Leona po faceliftu.. uvidíme. U Seatu má být v Ženevě A-SUV, ve Frankfurtu facelift Leonu, 2017 Ženeva s miniSUV a v Barceloně nová Ibiza. Tři nová auta za rok asi nedají.
Srpen 20, 201510 r Taky bych to viděl na facelift - stejně jako se octě II po faceliftu houfně začalo říkat "octavia 3", i když skutečná třetí generace octavie se v tý době nacházela když ne ještě na konstruktérskejch obrazovkách, tak v prototypovejch dílnách nebo někde na zkušebně...
Srpen 20, 201510 r Data podle společnosti JATO Dynamics za Evropu Pořadí za rok 2014 1. Škoda Rapid - 76 925 2. Dacia Logan - 54 549 3. Seat Toledo - 11 037
Srpen 21, 201510 r Já ten žebříček zkopíruju delší, on totiž odpovídá i jak si stojí ta proklamovaná konkurence rapidu podobě francouzů: 1. Škoda Rapid - 76 9252. Dacia Logan - 54 5493. Seat Toledo - 11 0374. Citroën C-Elysée - 5 9335. Peugeot 301 - 2 837 Takže seat ještě dobrý, na to že se o něm v souvislosti s rapidem až tak nemluvilo, narozdíl od 301 a Elysejích. Rovněž se sluší říci, že korejci považovaní za finančně srovnatelnou konkurenci, ač v jiných třídách (i30, cee'd), jsou na tom s prodejem podobně nebo lépe.
Srpen 21, 201510 r nu tak by ma celkom zaujimali cisla o uspeanosti rap/toledo . To se bohužel z dostupných zdrojů zjistit nedá, protože Škoda například nerozlišuje indickou Fabiu-Polo Sedan a Rapid. Vstupuje do toho taky Čína. Pokud se budou počítat "statistiky" JATO, ACEA a podobných nesmyslů, tak tam zase krom chyb a dvojitých registrací třeba nebude Mexiko. Toledo, dodávky koncovým zákazníkům: 2012 - 3 550 2013 - 20 974 2014 - 16 105
Srpen 21, 201510 r Já ten žebříček zkopíruju delší, on totiž odpovídá i jak si stojí ta proklamovaná konkurence rapidu podobě francouzů: 1. Škoda Rapid - 76 925 2. Dacia Logan - 54 549 3. Seat Toledo - 11 037 4. Citroën C-Elysée - 5 933 5. Peugeot 301 - 2 837 Takže seat ještě dobrý, na to že se o něm v souvislosti s rapidem až tak nemluvilo, narozdíl od 301 a Elysejích. Rovněž se sluší říci, že korejci považovaní za finančně srovnatelnou konkurenci, ač v jiných třídách (i30, cee'd), jsou na tom s prodejem podobně nebo lépe. Auta od PSA i Rapid mají těžiště prodejů mimo Evropu, tady jsou naprosto okrajovou záležitostí. Na západě se z Rapidů velká většina prodá jako Spacebacku. I z toho důvodu je Toledo vyráběné v mnohem menším počtu.
Srpen 21, 201510 r Aha, to jsem nevěděl. Skoro to vypadá, že evropské vozy se vyrábějí pro neevropské trhy a naopak asijské vozy (korejci, japonci) dominujou v Evropě
Srpen 21, 201510 r presne tak jak pise BOJLER Je to nelogicke ale frantici a dalsi kralujou treba hodne v britanii a seat je jasny ve spanelsku, malo aut od PSA je prave zde v evrope, lepe receno, zde v CR, je jasne ze v CR jsou uchylove na skodovky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.