Přejít na obsah

Odomykanie zvnútra

Speeder

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci. stala se mi taková nemilá věc.

Přestaly se mi odemikat zadní dveře za řidičem a ten "čuflík" zůstal dole.

Takže tím pádem těd nemůžu otevřít zadní dvěře, tudíž je nemůžu ani rozebrat,

abych to opravil. Poraďte mi prosím vás, jak se dají zamčené dvěře ZEVNITŘ otevřít. Když chytnu za kliku zevnitř, tak mi dveře nejdou otevřít.

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude problém! Asi by som najskôr skúsil preveriť, či komunikuje RJ v daných dverách (teda ak ju máš, ak máš zadné el. okná, mala by tam byť). A ak nič nepomôže, tak jedine demontovať operadlo a sedák vzadu a potom tapacírung. Niekto čosi podobné riešil na Fabii.

Odkaz ke komentáři

Děkuju moc za odpověd, ale jsem automobilový laik,

takže mi prosím tě ještě vysvětli co je to RJ a jak se mám

přesvěšdčit jestli funguje (zadní okýnka v elektrice mám). Zkoušel jsem dneska

všechno včetně odblokování vnitřní pojistky na DO (dvakrát zmáčknout zamykání), po tom šla všechna dveře zevntiř otevřít až na ty za řidičem. Prosím poraď co teď. Dík

Odkaz ke komentáři

to asi jo, ale nedokazu si predstavit, jak to muzu oddelat, kdyz ten tapecirung drzi krome takových umelohmotnych nacvakavacu jeste na ctyrech sroubech (dva z kazde strany dveri) a ty srouby jsou pod dvermi, takze kdyz jsou dvere zavrena tak se k nim neda dostat. Nebo myslis ze to jde teda pres to zadni sedadlo? Jestli jo, tak mi prosim te porad konkretne jak...dik

Odkaz ke komentáři

Ale OII ešte nemala facelift a bola verejnosti predstavená až v marci 2004. Takže sa zrejme jedná o faceliftovanú Fabiu. No nevadí, hlavne, že sme v sekcii Octavia II.

Ale poradíme aj tak. Zadný tapacírung držia len 2 skrutky pod dverným madlom. Ak vyberieš tie, tak by bolo dobré tapacírungom v dolenj časti (po vybratí zadného sedáku aj operadla) trhnúť smerom do stredu auta (t.j. k sebe), aby vyskočili úchytky z plechu dverí. Potom sa tapacírung odklopí a vysunie smerom dohora.

Horšie je, že samotné servo pre zámky je až pod nosným plechom, ktorý je pravdepodobne u tvojho MR už prinitovaný. Takže nity odvŕtať a po odpojení skla dverí plech vybrať. Ale ak nemáš rovnaké nity alebo kliešte na nalisovanie matíc do dier po nitoch, tak sa do toho ani nepúšťaj, lebo to nebudeš mať ako poskladať.

Editováno: , autor: Diamant
Odkaz ke komentáři

Já jsem pochopil, že jde o O1 a tam je to úplně jinak než u O2 i Fabie. Mám dojem, že tam jsou šrouby zespodu tapecírunku, tudíž bez otevření dveří velmi špatně přístupné. Nejlepší bude se zeptat odborníků v sousední sekci Octavia I.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...