Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 3 měsíce později...

Tož jak teda jede, dá se to? Já jsem s tímto motorem nejel, předváděčku měli pořád někde pryč. V porovnání s TSI 77kW? Samozřejmě krouťák, spíš bych chtěl názor na reálný rozdíl výkonu na silnici. Všichni kluci z prodejny nezávisle na sobě říkali, že to jede plus mínus stejně a že by si nepřiplatili za TDI. Přitom jsem ještě váhal, tak mně mohli uvrtat do dražšího auta..

• 2 měsíce později...

Jede to fakt dobře.

• 6 měsíců později...

Jede opravdu krasne a hlavne za nic. Na nadrz jezdim mesic.

absence 6° by mě už z principu štvala...

To zprevodovani je udelane opravdu hodne dobre, takze ta absence 6° me osobne vubec nevadi :)

me taky ne,protoze ta 5 ma paradni zatah.

presne tak, vsichni vycitaji 1,6 tdi, ze neni 6ti kvalt, ale to zprevodovani je proste dokonale

Kolik to točí na 5-ku  při 130 km/h ?? Díky za odpověď

Zdravím,

6-ku by ten motor nedal, nemá na to výkon. Známej má O2 4x4 1,6 TDi a je to shnile jak prase s 15-kama.

Mám na rapidu 17-ky a se šestkou by se člověk nařadil.

Její absence mi z prvu také vadila, pak jsem si zvykl. Spotřeba super, nejsem závodník ale také jsem zkoušel na dálnici 190 na tempomat ve 4 lidech spotřeba 6,5, celkem slušné.

asi nevíš, kolik váží Rapid... Važí +/-  jako Fabia...

Upraveno od Rypicong

• Autor

Zdravím,

6-ku by ten motor nedal, nemá na to výkon. Známej má O2 4x4 1,6 TDi a je to shnile jak prase s 15-kama.

Mám na rapidu 17-ky a se šestkou by se člověk nařadil.

Její absence mi z prvu také vadila, pak jsem si zvykl. Spotřeba super, nejsem závodník ale také jsem zkoušel na dálnici 190 na tempomat ve 4 lidech spotřeba 6,5, celkem slušné.

Ale jdi ty brepto, třeba OII 1.6 TDI CR 77 kW má sedmikvalt DSG... Záleží to přece na zpřevodování.

No a nebo má brepto 6-ku manuál.

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek.

asi nevíš, koli váží Rapid... Važí +/-  jako Fabia...

Rapid je o 30-40 kg těžší.

1. necituj, je to zakázané

2. tak už víš, že na tuhle váhu a s dobrým zpřevodováním je 1.6TDI 77kW plně dostatečná pro 6°

Kolik to točí na 5-ku  při 130 km/h ?? Díky za odpověď

me to toci pri 130 km/h nejakych 2300-2400ot/min.

Zdravím ja by som potreboval poradit u rapida spaceback tdi cr 77kw pri zapnutej klíme na prvom prevodovom stupni pri nízkych otáčkach(rozbehy) a zatáčaní volantom som započul také divné rezonančné zvuky pri istom uhle natočenia,robí to len s klímu,bez nej som tie zvuky nepočul,chcem sa spýtať či je to normálne auto nové nabehané 3000km cca, nemáte s tym niekdo niaku skúsenost? Vdaka

• 1 měsíc později...

Ahoj, chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi motory 1.6TDI o výkonech 66kw a 77kw u Rapida?

• Autor

Hm, to by mě také zajímalo. Letmým pohledem do Etky se ničím mechanickým neliší. Mají jen jiná čísla ŘJ motoru.

V několika Škodovkách mi tvrdili, že je pouze rozdíl v nastavení jednotky, ale spojovalo všechny to, že to řikali nejistě..... Takže nevim nevim, jestli jedinný rozdíl budou bubny vzadu.

• Autor

Tak to by souhlasilo, jinak oni dost často vědí kulový.

Fajn a kde je možnost dozvědět se víc nebo jestli se tu na foru vyskytuje někdo zasvěcený? :-)

V několika Škodovkách mi tvrdili, že je pouze rozdíl v nastavení jednotky

a dobre hovorili  :kol-34:

Niekde tu je test 1.6 tdi 66 KW a písali tam ze vsetko je rovnake akurat v RJ je to upravene na 66kw.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.