Maverick Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 To ne, jen prevlek vcetne odrazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Ale tohle právě nebyl převlek, to byl komplet nárazník. Nevypadalo to, že by tam někde byla lišta, která by dělila nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Kubo: .............. bylo to neco takovyhleho ? ( viz. obrazky dole ) Mave: .............. Blue RACE rozhodne paradni na 17" to bude pekne pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 No proč ne? U předfaceliftu OII byl třeba na přední nárazník za mastný peníz skoro celý překryt. Tak to může být něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Lukason: joo, něco takového jen si nejsem jistý, že to byl překryt ale byl Rapid stříbrnej a jel fakt rychle,t ak jsem se možná nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 A co toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 No dyť to rikam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Aha, tak to bude ono jenom překryt no takhle na tom to vypadá jak přest na oko, moc to u toho lemu kola nelícuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 zadni naraznik je totoznej co sem sem hazel fotky ..... predni neni videt, ale bude to asi ono,... pak nechapu proc dotycny na aukru uvadi, ze to je od BT desingu .... nejspis to asi pro skodovku vyrabi,... ale stejne reknu styling kit na rapida origo od skodovky a je to ale je pravda, ze kit od BT desing zni lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Jestli to nebude tim, ze Skodovka ho v oficialni nabidce jeste nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 zadni naraznik je totoznej co sem sem hazel fotky ..... predni neni videt, ale bude to asi ono,... pak nechapu proc dotycny na aukru uvadi, ze to je od BT desingu .... nejspis to asi pro skodovku vyrabi,... ale stejne reknu styling kit na rapida origo od skodovky a je to ale je pravda, ze kit od BT desing zni lepe Tak jestli to není tím,že BT Design alias Benet Automotive,je výrobce a dodavatel plastových dílů pro škodovku. http://www.youtube.com/watch?v=WB_9azt4yIo#at=10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Mave: ............ no to mi je jasny, ze tam neni protoze sem ho tam ani nevidel Pawouk: ................ fakt ? nerikej ! ! ..... bez tebe bych to nevedel covece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Me by se moc libilo to kridelko, ale myslel sem ze to zatim origo od skody neni. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Nepleteš,zatím je k dispozici pouze ta lišta na hranu kufru z katalogu originálního příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 ten bílej na tom podvalu se mi moc a moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ja jenom nechapu kde se na nem vzalo to kridlo a ten prevlek toho narazniku, kdyz to Skoda jeste nenabizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 škodovka taky nedělá jenom sériovky, může to být někam na výstavu či do Německa do nějakého autosalónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Na R10 jsem nekolikrat potkal stribrnyho Rapida na F-kach s tim zadnim prevlekem - zda se tedy, ze jeste probihaji zkousky. Az je dokonci, objevi se to v nabidce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Má někdo zkušenost, nebo už se ví něco bližšího o palubní desce z měkčených plastů, která tu byla zmiňována jako nastávající vylepšení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Dneska jsem sedel ve Spacebacku a aspon to dokazuje, ze mekcenou palubku fakt nepotrebuju, vubec jsem si nevsimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Zadna mekcena pristrojovka nebude, sice to nekdo rikal, ale nevim, kde to vzal. Zasadni zmenou na pristrojovce jsou pouze dekoracni listy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Ok, tak aspoň že bude palubovka vypadat líp, jsem docela rád že mám Rapida objednanýho v 32. kt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Toledo ve Španělsku údajně dostalo kotoučové brzdy vzadu pro všechny motorizace. Padlo tam něco o tom, že důvodem pozdějšího zavedení byl nedostatek komponentů u Škody (nevím nevím). A spekulují také o 2.0TDI, ale to je podle mě minimálně pro Škodu blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 (editace) Nevím jestli by přední náprava z Fabie/Roomsteru "unesla" 2,0 TDI už s 1,6 TDI je Rapid těžký na předek... Editováno: 3. Září 2013, autor: ic.sniper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Toho bych se nebál. S 1,6TDI Rapidem jsem jel a pocitově se tímto motorem vypořádává daleko lépe jak moje služební FII. Takže 2,0 TDI určitě zvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.