Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To ne, jen prevlek vcetne odrazek.

Ale tohle právě nebyl převlek, to byl komplet nárazník. Nevypadalo to, že by tam někde byla lišta, která by dělila nárazník.

Kubo: .............. bylo to neco takovyhleho ? ;) ( viz. obrazky dole )

Mave: .............. Blue RACE rozhodne paradni na 17" to bude pekne pekny ;)

post-58977-0-46661900-1374261611_thumb.j  post-58977-0-27926900-1374261615_thumb.j  post-58977-0-94123100-1374261617_thumb.j

No proč ne? U předfaceliftu OII byl třeba na přední nárazník za mastný peníz skoro celý překryt. Tak to může být něco podobného.

Lukason: joo, něco takového :D jen si nejsem jistý, že to byl překryt :D ale byl Rapid stříbrnej a jel fakt rychle,t ak jsem se možná nevšiml :D

No dyť to rikam... ;)

Aha, tak to bude ono :D jenom překryt :) no takhle na tom to vypadá jak přest na oko, moc to u toho lemu kola nelícuje :D

zadni naraznik je totoznej co sem sem hazel fotky ;) ..... predni neni videt, ale bude to asi ono,... pak nechapu proc dotycny na aukru uvadi, ze to je od BT desingu :D .... nejspis to asi pro skodovku vyrabi,... ale stejne :D reknu styling kit na rapida origo od skodovky a je to :D ale je pravda, ze kit od BT desing zni lepe :D

Jestli to nebude tim, ze Skodovka ho v oficialni nabidce jeste nema.

zadni naraznik je totoznej co sem sem hazel fotky ;) ..... predni neni videt, ale bude to asi ono,... pak nechapu proc dotycny na aukru uvadi, ze to je od BT desingu :D .... nejspis to asi pro skodovku vyrabi,... ale stejne :D reknu styling kit na rapida origo od skodovky a je to :D ale je pravda, ze kit od BT desing zni lepe :D

Tak jestli to není tím,že BT Design alias Benet Automotive,je výrobce a dodavatel plastových dílů pro škodovku.

http://www.youtube.com/watch?v=WB_9azt4yIo#at=10

Mave: ............ no to mi je jasny, ze tam neni protoze sem ho tam ani nevidel ;)

Pawouk: ................ fakt ? nerikej ! !  ..... bez tebe bych to nevedel covece ;)  :kol-46:

Me by se moc libilo to kridelko, ale myslel sem ze to zatim origo od skody neni. Nebo se pletu?

Nepleteš,zatím je k dispozici pouze ta lišta na hranu kufru z katalogu originálního příslušenství.

• 2 týdny později...

ten bílej na tom podvalu se mi moc a moc líbí:)

Ja jenom nechapu kde se na nem vzalo to kridlo a ten prevlek toho narazniku, kdyz to Skoda jeste nenabizi

škodovka taky nedělá jenom sériovky, může to být někam na výstavu či do Německa do nějakého autosalónu

Na R10 jsem nekolikrat potkal stribrnyho Rapida na F-kach s tim zadnim prevlekem - zda se tedy, ze jeste probihaji zkousky. Az je dokonci, objevi se to v nabidce.

• 1 měsíc později...

Má někdo zkušenost, nebo už se ví něco bližšího o palubní desce z měkčených plastů, která tu byla zmiňována jako nastávající vylepšení?

Dneska jsem sedel ve Spacebacku a aspon to dokazuje, ze mekcenou palubku fakt nepotrebuju, vubec jsem si nevsimnul :)

Zadna mekcena pristrojovka nebude, sice to nekdo rikal, ale nevim, kde to vzal.

Zasadni zmenou na pristrojovce jsou pouze dekoracni listy.

Ok, tak aspoň že bude palubovka vypadat líp, jsem docela rád že mám Rapida objednanýho v 32. kt :kol-28:

Toledo ve Španělsku údajně dostalo kotoučové brzdy vzadu pro všechny motorizace. Padlo tam něco o tom, že důvodem pozdějšího zavedení byl nedostatek komponentů u Škody (nevím nevím). A spekulují také o 2.0TDI, ale to je podle mě minimálně pro Škodu blbost.

Nevím jestli by přední náprava z Fabie/Roomsteru "unesla" 2,0 TDI :kol-32: už s 1,6 TDI je Rapid těžký na předek...

Upraveno od ic.sniper

Toho bych se nebál. S 1,6TDI Rapidem jsem jel a pocitově se tímto motorem vypořádává daleko lépe jak moje služební FII. Takže 2,0 TDI určitě zvládne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.