martineQ Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) Co jsem se dozvěděl od prodejce, tak všechna auta, která jsou v původní verzi Fresh musí byt dodána před 32KW. Údajně ma Škodovka naplněnou výrobu až do celozávodní dovolené, proto se mění ceník a začínají se objednávat auta dle něj s dodáním po 32KW...Objednal jsem za 30 sekund 12... Editováno: 4. Červen 2013, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) tak to jsem zvedavej ja objednaval 21.5. a zatim predbezny tyden vyroby neni znam....popravde trochu pochybuju ze to stihnou do celozavodni dovoleny Editováno: 4. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 hmm, ze skoda-auto.cz uz zmizel cenik pro Rapid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Já ho tam stále vidím. http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/rapid-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 to mas primo link na ten soubor, nicmene na strankach uz ten odkaz neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 fakt neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 A odkud myslíte, že ten link mám? Tady mně to zatím funguje: http://www.skoda-auto.cz/models/rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 aha, tady jsem jej ani nikdy nehledal... ale mezi ceniky vsech modelu, u Rapidu jedineho ode dneska chybi cenik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 To je možný, já vždy chodím na stránku konkrétního modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) K tématu MR2014 a modelu Fresh: Už při představení bylo oficiálně prohlášeno, že bude pro Rapid dostupná mimo 77 kW verze i slabší s 66 kW. Doba mezi uvedením na trh a zavedením 66 kW do výroby je pro mě až překvapivě dlouhá. Rozumný příplatek za xenony (těším se na první obrázky) Bude k akční variantě Fresh přiřazena (popř. v budoucnu) i 1.4 TSI? Poznámka modelu Fresh: Moc mě mrzí, že škodovka ve své nabídce nevyužívá "opravdové" akční modely, jen cenově upravené nabídky s určitým názvem. Vždyť stačí jen malý detail - vytvořit logo a nalepit ho na auto (viz můj nápad dole) Že dřív měly akční modely třeba jiná světla nebo potahy, o tom víme všichni (krásná vzpomínka hlavně na Škodu Favorit/Forman). Moje "grafická úvaha" k modelu Fresh: Neexistující akční model podle starých měřítek akčních modelů dle mých představ: Škoda Rapid Fresh (převzatý název současné akční cenové nabídky) (dostupný pro 1.2 TSI 63/77 kW, 1.4 TSI DSG 90 kW, 1.6 TDI 66/77 kW) Základ v modelu Ambition. Exterér: pro všechny modely spoiler (z modelu 1.4 TSI), všechny modely bez označení motorizace Litá kola: základní Carme, příplatková: Beam, Antia, Ray ve stříbrném provedení Interiér: sedačky zákl. tvaru - potahy z červeného Dynamicu, příplatkové sedačky: červený Dynamic, béžový Dynamic Barvy: bílá Candy (za příplatek v kombinaci s černou nebo zelenou střechou a černým nebo zeleným spoilerem), červená Corrida (za příplatek v kombinaci s černou střechou a černým spoilerem), žlutá Sprint (za příplatek v kombinaci s černou střechou a černým spoilerem), modrá Denim (za příplatek v kombinaci s černou střechou a černým spoilerem), zelená Rallye (za příplatek v kombinaci s černou střechou a černým spoilerem) Zákl. výbava navíc oproti Ambition: přední mlhové světlomety, ESC PLUS včetně ABS, MSR, ASR, EDS, HBA, HHC a kontrola tlaku v pneumatikách, MAXI DOT, Malý kožený paket (3 ramenný kožený volant), rádio "SWING" - 2 DIN s CD a MP3 Příplatková výbava v cenové relaci Ambition + navíc v příplatkové nabídce: sportovní pedály, prahové lišty Základní cena pro 1.2 TSI 63 kW - 289 900 Kč V prospektech využita varianta: bílá Candy v kombinaci se zelenou střechou a zeleným spoilerem, litá kola Ray ve stříbrném provedení Tak Takové oddechové uvažování... EDIT: Úprava pro přehlednost a skutečnou neexistenci takového akčního modelu, jak jsem jej vyobrazil Editováno: 4. Červen 2013, autor: sytic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 ja chcu ten 3ramenny volant... ten se opravdu povedl, nerikam ze ten 4ramenny je skaredy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 sytic - Hele, asi takto, pěkný, dal sis s tím práci, ale nemyslíš, že to tady nemá co dělat? Přece jenom je to vlákno čistě účelové pro MR 2014 a lidi zde budou hledat informace k MR 2014... Je to celé zbožné přání, či úvaha, ovšem patřící někam do rapiďácké hospůdky. Tak to, prosím, uprav, nebo překopíruj, nebo to přesunu já.PS: Už vidím, jak to někdo blbě přečte a bude se toho tvého akčního modelu dožadovat u dealera. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Jsou informace jestli je tam nová palubovka už měkčená a to odhlučení ? To v ceníku nikde není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Hmm, tak to očesání Freshe je celkem nemilé. Mám v plánu Rapida na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Bílá Moon-48KT/13-metalízaČervená Rio-37KT/13Modrá Race-33KT/13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 ooooo la la ...... bila metla, no to bude parada modra race bezdebat a cervena rio, tu si nejak nedovedu predstavit to bude s nadechem do oranzova asi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) To netuším.Jsi už druhej,co se mě na to ptá. Editováno: 4. Červen 2013, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 někde jsem viděl fotku se vzorníkem barev na OIII. tehdy tam byla tuším šedá steel a další barvy. tak jestli není mezi nima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Vzorník barev: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 takova tmavsi cervena asi ne ? a jak koukam metaliza ta bila nevite jak bude vypadat ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Orientační pokus náhledy dvou nových barev dle konfigurátoru Modrá Race Červená Rio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 A odkud myslíte,že ten link mám? Tady mě to zatím funguje: http://www.skoda-auto.cz/models/rapid Tak už zmizel i odsud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 asi sledujou tve prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Ja myslim, ze tech skutecnych akcnich modelu zase takova skoda neni. Vzdyt to byly z 99% naproste holoty za jakz takz cenu s pridavkem nekolika kusu superluxusni vybavy typu jina barva sedadel, sprej na opravu kol a podobnych uzasnych vymozenosti. Jedine fakt zajimave modely co me nabadaji byly Edition 100, Felicia L&K a snad jeste mozna Felicia Safe Line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) Divam se po ruznych dilech a na Rapidu se ma od 25.6. menit mimo jine napriklad zadni podbeh. mikek: tak jsme si zase zaprehaneli. octavia business a rider naprosta holota. fabia creation naprosta holota. octavia spring (mimo jine s cernym stropem) naprosta holota. octavia nature II naprosta holota. to same fabia v akci bernardyn. ted vazne. s vyjimkou akcnich modelu fabie po faceliftu (fit, tour de france, sportline, spirit) byly specificke akcni modely vzdy v ramci nabidky velmi vyhodnou alternativou beznym provedenim. Editováno: 4. Červen 2013, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.