Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

"Omlouváme se,
ceník se právě upravuje.
Děkujeme za pochopení"

Teď to přijde :-)

Vloženo

Mě by zajímalo, jaké jsou ty další úpravy, jestli to stojí za ten odebraný climatronic a parkovací senzory.

Vloženo

Souhlas, pokud je tomu tak, pak je to už nezajímavé. Já si Rapida bez parkováků nedovedu představit a to si myslím, že nejsem špatný na couvání, ale prostě ta prdel není extra vidět a hůř se odhaduje, alespoň pro mě.

Přiznám se, že u Octavie jsem se teď dostal na 315.000,- je to socka,ale nový auto s obyč výbavou a postačí :) za ty prachy už je pro mě hodně zajímavá, oproti Rapidu. Škoda že ten blbej Renault bere ten jejich 1.2 motor jako hvězdu a chce za něj mocný prachy, jinak bych asi zaměnil, pač tahy škodovky se mi poslední dobou přestávají líbit. :(

Vloženo (editace)

vím že to sem nepatří...ale renault má nějakou akci na megana....asi tejden po objednání mýho rapidu....kdyby to bylo dřív bral bych asi megane...mrkni na to...tuším že jsem kalkuloval s atmosferou 1.6 (sestikvalt)

edit: Megane Grandtour 1.6 81kw Advantage ;) zlevněný z 389 na 315...s packetem comfort a sunsetem je to za 331 a mas tam i tempomat auto klimu, atd... (tajný tip)

Editováno: , autor: rogerer
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...