Ssebo Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ceník vypadá dobře..ale je platný až od 5.8! tedy pokud to není fake :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 no je to divny...podle ceh ose bude teda objednavat do 5.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ...koukám, že v akci FRESH už nebude 1,6 TDI/77 kW ale 1,6 TDI/66 kW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Ssebo:Fake to není.Škodovka má plnou výrobu do 31KT/13 a pokud teď budeš chtít objednat Rapid,tak půjde do výroby od 32KT/13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 "Omlouváme se,ceník se právě upravuje.Děkujeme za pochopení" Teď to přijde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Jj právě jsem to taky zjistil.. Ceník zatím nemají :-D tak snad bude podobný tomu z 5.8. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Tak, máme tam nový ceník http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/rapid-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Bílá Moon na SII FL: http://auto.sme.sk/c/6830416/prva-jazda-nova-skoda-superb-vyzera-lepsie-a-jazdi-rovnako.html Je i v Rapidu od 48KT/13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 na fotkach to vubec nevypada ze to je metaliza teda ...... kazdopadne pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Pro Rapida se zrovna upravuje Konfigurátor... Sem zvedavej jak to zevnitř bude vypadat - lišta + volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Mě by zajímalo, jaké jsou ty další úpravy, jestli to stojí za ten odebraný climatronic a parkovací senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Upravený ceník od 5.8.2013 už je na stránkách Škody, přidal jsem ho do seznamu: http://forum.skodahome.cz/topic/120667-cenik-skody-rapid/?p=1778528 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Ceník je pěkně o ničem! Bez climatronicu a park. senzorů ztrácí fresh nabidka na zajímavosti! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 treba budou mit prodejci moznost hazet slevy cca az 20tis., na to lidi slysi a pak si muzou ty senzory a klimu dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Pochybuju, ze by se prostor na marze zvetsil. Uz ted nebyl Fresh u Rapidu se zadnou restrikci, takze se slevy mohly davat jako u standardni vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 v tom pripade to prestalo byt zajimavy auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 V konfigurátoru znovu bude přibližně příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 http://www.auto.cz/letni-cenik-skody-rapid-xenony-10-tisic-nove-levnejsim-dieselem-74995 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Souhlas, pokud je tomu tak, pak je to už nezajímavé. Já si Rapida bez parkováků nedovedu představit a to si myslím, že nejsem špatný na couvání, ale prostě ta prdel není extra vidět a hůř se odhaduje, alespoň pro mě. Přiznám se, že u Octavie jsem se teď dostal na 315.000,- je to socka,ale nový auto s obyč výbavou a postačí za ty prachy už je pro mě hodně zajímavá, oproti Rapidu. Škoda že ten blbej Renault bere ten jejich 1.2 motor jako hvězdu a chce za něj mocný prachy, jinak bych asi zaměnil, pač tahy škodovky se mi poslední dobou přestávají líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) vím že to sem nepatří...ale renault má nějakou akci na megana....asi tejden po objednání mýho rapidu....kdyby to bylo dřív bral bych asi megane...mrkni na to...tuším že jsem kalkuloval s atmosferou 1.6 (sestikvalt) edit: Megane Grandtour 1.6 81kw Advantage zlevněný z 389 na 315...s packetem comfort a sunsetem je to za 331 a mas tam i tempomat auto klimu, atd... (tajný tip) Editováno: 12. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) Hoši,aby se to tady nezvrhlo. Renaulta klidně řešte dál,ale jinde: http://forum.skodahome.cz/topic/123905-rapid-vs-konkurenti-c-elys%C3%A9ep-301r-fluencef-linea-atd/ Editováno: 12. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 (editace) V konfigurátoru by měl být znovu Rapid do několika dní.V dealerském systému už je. Editováno: 25. Červen 2013, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Pokud vim, tak od pristiho tydne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Potvrdila už Škodovka v nějakém dokumentu, že bude pro Rapida měkčená palubní deska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Konfigurátor zase jede... Vypadá to o dost lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.