Publikováno Květen 5, 201312 r Čaute kuci, minulý týden jsem měnil ložisko a včera zadni silentbloky na ramenách (za rozprášenou sérii nové MEYLE pro Audi TT a S. leon Cupra) abych nemusel nadvakrát na geošku. Takže kdyby se někdo chystal na výměnu mám pro vás skvělý tip pro použití rozpůleného ložiska k nalisování nového silentbloku pasuje totiž úplně přesně jak vnitřní tak vnější část ložiska přikládám foto.
Květen 7, 201312 r Este bi bolo dobre doplnit ake lozisko si pouzil pri lisovani. Nech je ten navod kompletny. ZEBY lozisko kolesa.
Květen 7, 201312 r LIBERO: Mi dvaja to vieme ake lozisko. Ale co ostatni??? Treba to doplnit do toho polovicneho navodu.
Květen 8, 201312 r Však to napsal, ne? Že měnil ložisko a silentblok a že čirou náhodou staré ložisko posloužilo k vylisování a nalisování silentbloku. Aspoň tak jsem to pochopil hned po prvním přečtení příspěvku.
Květen 8, 201312 r Autor bodejď..pochopí to každá normálně logicky myslící osoba axialni lozisko z tlumiče jsem asi nepoužil
Duben 5, 201411 r hosi, rychla otazka ,rychla odpoved, ramena mam uz vonku bez silentblokov... je nejaka pozicia ktoru treba dodrzat pri lisovani zadneho silenbloku ? pouzil som teraz tie plne z audi tt ci leonu , tie stare chapem , su zo stran derave a musia sa spravne otocit v ramene ale tieto su plne , komplet dookola snad rovnako silne , gumenne. dik za rychlu odpoved
Duben 6, 201411 r jo dik. uz je to tam :-) nemohol som tak dlho cakat :-D , ale aspon najdu info druhy
Září 3, 201410 r Setkal se někdo s tim, ze mu silentblok lita v ramenu? Tedka sem koukal pod auto a jeste chybi 1cm a je skoro venku z ramena. Spis mi to připadá, ze ta dira v ramenu je do elipsy a silentblok v tom nedrzi.
Září 4, 201410 r Divne, ze by to nikdo nikdy neresil? No koupil jsem radeji jine rameno. Tady davam foto http://img5.pixhost.org/images/809/23036555_20140903_151849.jpg Upraveno Září 4, 201410 r od H4nIS
Září 4, 201410 r Uz by to melo ficet dneska sem dal nove rameno s novyma silentama a je to poradne znat, jen skoda, ze sem si pozde prcet ze tam pasujou z TT Upraveno Září 4, 201410 r od H4nIS
Září 4, 201410 r pfú ...fakt to vidím prvý krát takéto niečo...nemenil to niekto a špatne nalisoval??
Září 4, 201410 r Nalisovane to bylo dobre, ale po sundani ramena sem to zaklepnul kladivkem zpatky a pak stacilo zase klepnout z druhe strany a vylezl ven. Dneska sem stihl jen jednu stranu a zitra delam druhou, meni se i ty predni silentbloky? V servisu mi rikali, ze se to nemusi menit, ze to je skoro vecne
Září 4, 201410 r tie predné sú na rozdiel od OII fakt "večné"... ....tie zadné si kupoval aké,neboli to nejaké šmejdy??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.