Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute kuci, minulý týden jsem měnil ložisko a včera zadni silentbloky na ramenách (za rozprášenou sérii nové MEYLE pro Audi TT a S. leon Cupra) abych nemusel nadvakrát na geošku. Takže kdyby se někdo chystal na výměnu mám pro vás skvělý tip pro použití rozpůleného ložiska k nalisování nového silentbloku :) pasuje totiž úplně přesně jak vnitřní tak vnější část ložiska :) přikládám foto.
photo.jpg
photo.jpg

:kol-47::kol-32:

Este bi bolo dobre doplnit ake lozisko si pouzil pri lisovani.  Nech je ten navod kompletny. :kol-31::kol-26:

ZEBY lozisko kolesa. :kol-31:

tak tak...ložisko z predného kolesa ;)

LIBERO: :kol-47:  Mi dvaja to vieme ake lozisko. :kol-27::kol-31:

Ale co ostatni???  Treba to doplnit do toho polovicneho navodu. :kol-24::kol-26:

Však to napsal, ne?

Že měnil ložisko a silentblok a že čirou náhodou staré ložisko posloužilo k vylisování a nalisování silentbloku.

Aspoň tak jsem to pochopil hned po prvním přečtení příspěvku.

• Autor

bodejď..pochopí to každá normálně logicky myslící osoba  :kol-27:  axialni lozisko z tlumiče jsem asi nepoužil :p 

• 10 měsíců později...

hosi, rychla otazka ,rychla odpoved, ramena mam uz vonku bez silentblokov... je nejaka pozicia ktoru treba dodrzat pri lisovani zadneho silenbloku ? pouzil som teraz tie plne z audi tt ci leonu , tie stare chapem , su zo stran derave a musia sa spravne otocit v ramene ale tieto su plne , komplet dookola snad rovnako silne , gumenne. dik za rychlu odpoved

Tam je to jedno jak je tam dáš. Jsou všude stejné.

jo dik. uz je to tam :-) nemohol som tak dlho cakat :-D , ale aspon najdu info druhy

• 4 měsíce později...

Setkal se někdo s tim, ze mu silentblok lita v ramenu? Tedka sem koukal pod auto a jeste chybi 1cm a je skoro venku z ramena. Spis mi to připadá, ze ta dira v ramenu je do elipsy a silentblok v tom nedrzi.

toto počujem prvý krát  :kol-32:  ...

...daj foto 

no mne ten odkaz hádže blbosti  :kol-32:

Uz by to melo ficet :) dneska sem dal nove rameno s novyma silentama a je to poradne znat, jen skoda, ze sem si pozde prcet ze tam pasujou z TT

Upraveno od H4nIS

pfú   :kol-33:  ...fakt to vidím prvý krát takéto niečo...nemenil to niekto a špatne nalisoval??

Nalisovane to bylo dobre, ale po sundani ramena sem to zaklepnul kladivkem zpatky a pak stacilo zase klepnout z druhe strany a vylezl ven. Dneska sem stihl jen jednu stranu a zitra delam druhou, meni se i ty predni silentbloky? V servisu mi rikali, ze se to nemusi menit, ze to je skoro vecne 

tie predné sú na rozdiel od OII fakt "večné"...

....tie zadné si kupoval aké,neboli to nejaké šmejdy??

Sehnal jsem oba od Febi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.