Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím! :)

Mám hloupý dotaz, zapoměl jsme se na to zeptat u dealera... Dávají se k autu (FII ambition fresh) 2 sklopné klíče, nebo jen jeden a druhý bez dálky?

Napadlo mě to proto, že naši kdysi k FI dostali jeden normální (nesklopný) s dálkou a jeden bez čudliků, jen klíček. Já momentálně na FII (ambiente 08) dálku nemám, tak neposoudím. Zaráží mě ale, že v konfigurátoru je například u střešního okna uvedeno "a dva sklopné klíčky, safe systém." On je ten konfigurátor vůbec nějaký matoucí :kol-32:

Díky :)

No nevim jak je to u Fabii ale ja bral Roomstera ambition ale champion letos a tam byly dva klice sklopne tak to urcite bude i u Fabii v freshi.

• Autor

Děkuju! :)

Ono je to v podstatě jedno, jen mi vrtalo hlavou, proč u příplatkového střešního okna je dopsán SAFE a dva klíče... K tomu ta "rodinná" fábka z roku 2003 a jen jeden klíč - i když ta byla snad jen classic...

no stresni okno nemam a safe to mam taky a furt mi to pise na maxidotu a at si dam pozor nebo nejakou takovou hlaskou po vytazeni klicku a nekde jsem cetl ze to safe uz se dava automaticky do vsech skodovek.

• 1 rok později...

Fabia Fresch Active 6/2013. Dostal jsem k němu dva sklopný na dálku.

Fabia II Sport 2007, 2 sklopné klúče s DO.

Fabia 2 Ambition 2013, MR 2014, 2 sklopne kluce (a Safe mam tiez)

--

Z mobilu

• Autor

Kluci, dík, ale to auto už rok a půl mám doma :-D

• 4 roky později...
  • Autor

Jelikož se jeden klíč nedožil ani 100k km, které nás s autem spolu během pár dní čekají, potřebuju nový.

Napadlo mě, nezkoušel tu někdo (ať hledám jak hledám tak nic) rozjet klíč z FIII s FII? Neměl jsem možnost ještě porovnat, ale planžeta by snad měla být stejná. Nevím si ale rady s elektronikou, zda by vůbec nový klíč šel nakódovat...

Díky za případný tip! :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.