libero Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 takže som to s tým 2ložiskom trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 No dvojlozisko bylo nacaty (hucelo), na kasi bylo jedno z tech dvou lozisek, u toho mu stred zustal samovolne na prste a sel vytahnout ven z toho zbytku takze pro jistotu vymenil vsechny tri. Promazal, zkontroloval spojku, spojkove lozisko, doporucil olej, proste expert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Tak konecne vrceni vyreseno, nahozena zpet opravena prevodovka a konecne je ticho!! A ani to nebylo tak drahe - s dopravou a montazi 9600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikS95 Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Zdravím, Auto jsem měl nedávno na rozvodech a zmínil jsem se o padajícím pedálu spojky. Servisák mi řekl, že to bude spojkou, tak jsem jí pro jistotu a se svědomím že to bude ono nechal vyměnit. Po převozu auta domu ale opět začal mít pedál volný chod, který se občas po prošlapání spojky neobjeví, ale po čase opět ano. Při přebírání auta od automechanika nám na tuto skutečnost bylo sděleno že může jít o hlavní spojkový válec a že bude třeba jej vyměnit. Po vlastní výměně válce se nadále pedál nevrací a závada přetrvává. Dále po výměně spojky se objevil problém a to při změně zařazení rychlosti se ozývají od motoru malé tupé rány. Další problém který nastal je, že při sešlápnutí spojky se rapidně změní zvuk spojky, nebo převodovky. Prosím Vás o nějakou radu nebo pomoc. Může jít například (ty rány a zvuk) že není v převodovce po výměně spojky dostatek oleje? Děkuji Vám a přeji pěkný den, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 Jakou máš motorizaci ? Pokud je spojková sada nová vč. setrváku tak mě po výměně spojkové sady odešla ložiska na hnací hřídeli v převodovce, pokud máš dvouhmotu a měnil jen lamelu s přítlačákem, tak se může ozývat setrvačník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Září 2018 Sdílet Vloženo 23. Září 2018 mne po vymene spojky a jednohmoty klakla prevodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Ano to se stát může pokud mechanik chvátá a nedodrží postupy, může převodovku odrovnat při výměně setrvačníku to platí dvojnásob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.