Publikováno Květen 10, 201312 r Ahoj, chystám se po zimě na Octavce vymenit oba blatníky. Chtel bych se zeptat, díval jsem se do Elitu a zrejme originál stojí cca 2tis. když jsem se mrknul na aukro seženu tam za 700,- Myslíte že je v tom rozdíl? Plechařina jak plechařina ne? akování budu mít u známého v dílně + i ošetření, ted mi spise jen jde kde co koupit.. Díky. (sry za pripadne duplicitni téma, ale tohle jsem nenasel)
Květen 12, 201312 r Autor ahoj, tak s pozinkem 100% počítám, spise mi jde o to jestli je to vše stejné, plech výroba jakost či co, nevyznám se v tom. antikorozní upravu samozrejme bude mit, + lak
Květen 13, 201312 r Já jednou koupil nějakou akční druhovýrobu na Fáčko a musel jsem 3 hodiny klempířit s palicí abych to na auto dostal...
Květen 14, 201312 r Autor no toho se právě obávám, jestli to tam bude sedet, samozrejme prodejci me ujistuji ze ano, a já se pak s tím budu štvát při montáži.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.