LeMo Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Dostal sa mi do rúk tento kúsok od PIAA, dnes vymenené a philipsky WV nechávam do zálohy. A musím priznať že tak jasný halogen, s peknou bielou farbou som nevidel. I niektorí "xenonisti" ktorí ma predbiehajú na dialnici tak jasne nesvietia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 nějak si tu cenu obhájit musíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Kúpené za 30 doláčov na amazone v predvianočnom výpredaji, 750 Kč. Philipsky ma stáli 550, nie je to taká tragedie s tou cenou. skor som zvedavý na výdrž. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 To si je koupil s cca 30$ slevou? https://www.amazon.com/17655-Xtreme-White-Performance-Halogen/dp/B00067BVUA/ref=pd_sbs_263_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=MXSR995ZP284VA2PPJ53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 (editace) tak hotovo, dnes mi praskla jedna Philips Extreme vision ( od 13.10.2015 - 6.1.2017 ) Vzhledem k tomu že jsou o cca 200Kč dražší jak NBU a svítí méně - ale zase bělejší světlo, tak NBU je asi nejlepší volba... PS: měnit žárovku ráno, za tmy, v -8° a po ranní sprše, je fakt paráda, 20 minut jsem se s tím sral... Editováno: 6. leden 2017, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 (editace) V 02/04/2015 at 15:34, tasum napsal: Tak ja mám Philips WV asi 2 mesiace a zatiaľ spokojnosť, čítal som o Osram NBU že málo "vydržia" (ako komu) tak som išiel do WV. Doplnenie: ja mám s tejto stránky, zlacneli o 0,5 € Hlásim, že mi 24.12.2016 praskla ľavá predná žiarovka Philips WhiteVision - mal som ich 1 rok a 10 mesiacov a prešiel som za ten čas 23 200 km. Dal som naspäť pôvodné žiarovky a zatiaľ sa rozmýšľam aké kúpim ďalšie. V lidli budú mať: http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=41511 alebo tu (mám od nich ledky v interiery): https://www.mpledziarovky.sk/mpledziarovky-sk/Halogenove-ziarovky-c25_19_2.htm Editováno: 10. leden 2017, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berjir Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Ahoj všem, ve výběru světel jsem totální laik, a to i po pročtení tohoto vlákna, to hlásím předem. V předních světlech jsou tedy dvě žárovky, H7 a H15? Takže kdybych chtěl měnit všechny žárovky v předních světlech (kromě mlhovek), potřebuju 2xH7 a 2xH15? A jaké byste tedy doporučili (ideálně cenově nějaká střední třída)? Mám Rapida dva roky a stále všechny žárovky původní (asi šťastná ruka dělníka při kompletaci :)), ale čím dál víc jezdím v noci a fakt zjišťuju, že to svítí málo. A radši bych nějaký bělejší. Na jedničkový Octavii jsem měnil žárovky kus za kus, většinou obyčejný Osram za dvě tři stovky, ale asi stárnu a začínám vnímat, že i světla mají vliv.. Moc díky za fundované rady! Editováno: 1. Únor 2017, autor: berjir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Co sa tyka H7, tak nekompromisne najlepsi pomer cena/vykon maju Powertec Platinum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 no, já zase dodávám, že nejlepší poměr výkon/cena má NBU ( Osram night breaker unlimited ) svítí nejvíc, světlo bělejší je, ale jsou bělejší žárovky který zase tolik nesvítí, cena je v pohodě, ale zase vydrží max rok - rok a půl teď si vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Ja som u Night Braker nespozoroval lepsiu viditelnost ani studensiu bielu. Cize 3-4nasobna cena je podla mna cire vyhadzovanie penazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 vůči čemu ? vůči Powertec Platinum ? nebo obyč ? NBU tu vyzkoušelo nejvíce lidí a všichni se shodují že svítí asi nejvíce, světlo je o trošku bělejší ale rozhodně to nejsou žárovky pro lidi co chtějí hlavně bílé světlo. Trošku potrápí malá životnost. Ale zase cena 450Kč není hrozná. a ty co ty myslíš jsou tyto ? https://autozarovky.heureka.cz/h7-12v-powertec-white-m-tech/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Ano porovnaval som Night s Platinum. Odkaz co si hodil je na SuperWhite, tie su o trosicku slabsie (papierovo), ale udajne maju dlhsiu zivotnost. Nedavno som ich dal do Rapidky (mam to v teme), uvidim kolko vydrzia. Cena je u vas sialena. Ja som ich zohnal za 4€ / par. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 no právě, mě krapet zarazilo, že NBU jsou 3x - 4x dražší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) napr. http://dennesvietenie.eu/autoled-dennesvietenie/powertec-platinum-130-h7/ alebo http://ledxenony.sk/index.php?route=product/product&keyword=power tec&product_id=1339 U vas je asi specialna BabišH7Daň Editováno: 1. Únor 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berjir Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Moc díky oběma! Ještě pár doplňujících dotazů od neznalce: Když vyměním tyhle, H7, tak ty budou svítit když přepnu na ,,normální'' světla? Když nechám denní svícení, tak je nutné vyměnit jiné žárovky, aby svítily také ,,bíle'' a lépe (případně za jaké je vyměnit)? A druhá - jak se na výměnu pak tváří policie, poznám bezpečně, že jsou žárovky ,,nezávadné'' pro provoz? A seřízení světel pak nutné není, že? Předem pardon jestli je to fakt hodně hloupé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 tak jsem si koupil H7 z Lidlu a směle můžu říct, že se vyrovnaj Philipsům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Ktore? U nas ked su v ponuke, tak sa mi zda ze su 3 typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 zítra sem dám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Aj ja som včera nahodil žiarovky z Lidlu H7 - xenonový efekt. Svietia lepšie ako originály, či lepšie ako Philipsy tak to neviem posúdiť ale je to dosť podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 jo, tady je ta fotka, uvidíme jak dlouho vydrží, za ty peníze zatím dobrý... Každý rok 500 - 700 za žárovky se mi dávat nechce... http://www.imageshack.cz/images/2017/03/09/IMG_0288.jpg 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Ja po vymene zapisujem celkovu dobu jazdy, a urcite poreferujem ich vydrz. Kazdopadne treba konecne vymytit mytus o opodstatnenosti kupy tych predrazenych hovadin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Hm, to nebudou správná data, když měříš celkovou dobu jízdy i v době když nesvítí H7 ale H15 či denní v mlhovkách. A teď z praxe: u F1 nebylo denní svícení a H7 svítily pořád a mohl jsem tedy mít hrubou statistiku v kilometrech (ano při čekání na semaforu není zohledněno stojím a svítím). V Penny jsem koupil sadu 2x H7 za 99,-Kč/sada. První žárovka vydržela 500km a druhá 1250km. Dále už jsem kupoval značkové za cenu 120 - 160Kč/kus a vydržely 27.000 - 30.000km. Za mě tedy žádný mýtus ale realita a ve výsledku jsem ušetřil než kdybych kupoval každých 500km byť levnější žárovky. Za mě tedy, jsem pro značkové ve kterých je lepší plyn a pořádné vlákno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 (editace) @Yosef su to v ramci moznosti tie najspravnejsie data. Denne mam vypnute, dialkove pouzivam malo. A ako pises, statie neprepocitas z kilometrov. Predchadzajuce Platinum vydrzali cca do roka (25tkm), preto testujem od nich tu nizsiu radu. Predrazene hovadiny chap ako >600korunove Osramy a Phillipsky, nie ten bezny standard co kupujes. Editováno: 9. Březen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 OK, dík za vysvětlení, časem dej vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 před 8 hodinami, Yosef napsal: Hm, to nebudou správná data, když měříš celkovou dobu jízdy i v době když nesvítí H7 ale H15 či denní v mlhovkách. A teď z praxe: u F1 nebylo denní svícení a H7 svítily pořád a mohl jsem tedy mít hrubou statistiku v kilometrech (ano při čekání na semaforu není zohledněno stojím a svítím). V Penny jsem koupil sadu 2x H7 za 99,-Kč/sada. První žárovka vydržela 500km a druhá 1250km. Dále už jsem kupoval značkové za cenu 120 - 160Kč/kus a vydržely 27.000 - 30.000km. Za mě tedy žádný mýtus ale realita a ve výsledku jsem ušetřil než kdybych kupoval každých 500km byť levnější žárovky. Za mě tedy, jsem pro značkové ve kterých je lepší plyn a pořádné vlákno. to jsi ale nepochopil, že nám šlo o značkové ale s vyšší svítivostí, bělejším světlem apod. Né obyč značkové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.