zemlik Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Tak dnes testováno, všechny LED odpojené. Kontrolka spálené žárovky se rozsvítila po cca 25min. do té doby nic. Už jsem myslel že to je v pohodě, tak jsem zastavil vypnul světla, motor a po nastartování a rozsvícení xenů se po chvilce rozsvítila i kontrolka vadné žárovky. Má někdo nějaký nápad co s tím? Dala by se případně odpojit ta kontrolka spálené žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 A jiná žárovka prasklá opravdu není? Odpojit se to dá, ale je to nějaké divné. Ten servis, kde Ti to dělali, to byl autorizák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Všechny žárovky jsou v pořádku a svítí, servis nebyl autorizovaný a jim to nic nedělalo, ta kontrolka se rozsítí až po zhruba 20min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Skus napisat Vašovi pravdepodobne to bude treba upravit cez vag.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 To asi budu muset, jiné východisko nevidím, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 No neviem ako to máš, ale ja keď som kupoval auto a pýtal som sa predajcu, či by šlo časom halogeny vymeniť za xenony, rovno povedal že toto neodporúča..pretože model ktorý má xenony od výroby má inak spravenú elektriku a rovno povedal že by sa toho muselo meniť hodne, aby to správne fungovalo (neviem už presne čo všetko mi vtedy menoval). No nepovedal síce že by to nešlo, ale tak jednoduché to nie je - len vymeniť lampu za lampu. Neviem koľko je na tom pravdy, ale nápad meniť halogeny za xenony ma vtedy prešiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Ve škodovce nic nejde, cokoliv chceš dodělat tak to neumí nebo to není dovolené. Xenony musíš nakodovat, mají menší odběr než žárovky a proto to hlásí chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Přesně. LeMo nemůžeš jim věřit vše co Ti nakukají. Oni o těch autech ví kolikrát ještě méně než ty. A pokud Ti to povídal prodejce, tak ten ví ještě větší kulový. Ty umí napovídat takový pohádky, že by ses koukal. Kolikrát se tomu sám divím, jestli na to mají nějaké školení nebo jestli tomu opravdu věří, tomu co říkají. Oni jsou největší frajeři, ví sami vše nejlépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 To víš, oni asi neznají stránka SKODAHOME, nečtou tak neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) Opovažte se na půdě autorizáku říct, že máte něco z internetu ... LeMo: nevzpomeneš si na nějaké detajly? to by mě celkem zajímalo Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 JJ, tím si člověk podepíše nad sebou úplně rozsudek. Lepší je pak ovšem když se ukáže, že zákazník měl pravdu jako třeba já se silentblokem v začátcích tohoto problému. Zklapli s dotazem kde ty všechny informace beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 Máte někdo zkušenosti s žárovkami MTEC, které někdo? inzeruje v sekci "BAZAR"? Mám na mysli ty žluté. Jsou srovnatelné s NOKYA? Foto bych uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Tak sem dnes zakoupil H7 Philips X-treme vision + 130%. Tak sem zvedav jak budou svitit. Svetlo je o krapet belejsi nez origo. Maji 3700 kelvinu. Sem zvedav i na vydrz. Jinak cena je silena tak snad to bude stat za to - 760kc. Ale reknu vam vymena zarovek pro zenskou snad neni ani realna. Uz vidim jak manzelka nekde na silnici meni a poradne nezamackne a bude sviti na veverky. Kdo to vymyslel tak bych mu dal korunu. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Tak prvni jizda ve tme s philipsama a naprosta spokojenost. Konecne nemzouram jak blbec na silnici. Svetlo oproti origo ciste bile. Ted jeste aby vydrzeli. Zatim max spokojenost- mel sem je vymenit uz davno. Penez nelituji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 já jsem měl koupit xenony ale jinak souhlasím, výměna žárovky je nadlidský úkon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Vsak ja to tvrdim odjakziva ze Rapid sviti na hovno, jsou tu taci co jsou presvedceni o opaku. Hold jeste nemeli NBU nebo ty PE. Mam NBU uz rok a nedam na ne dopustit. Jinak je Rapid bludicka a na tom si trvam. Vymena na strane baterky je lahudka, zase zensky maji mensi ruce tak by jim to slo mozna lepe. No nebo ma rapid montazni otvory (zaslepky) skrz podbeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Možná ze by některým pomohli na očním :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 No vzhledem k tomu, ze jsem byl nyni 23. ve svych 32 letech na preventivce, vim, ze vidim jako ostris. Tedy me se Tva rada netyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Hele každý ma asi jiný náhled ... Osobně já jsem byl osvětlením příjemné překvapený, především suprovou dvojitou optikou světel, jelikoz jsem mel vždy H4 a ty při přepnutí na dálkové jako H7 před auto nesvitily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Sorry, ani ja nemel u Rapida problem s vykonem svetlometu. Je to o meritkach kazdeho jedince. Dneska jsem tesne po sobe vymenil OIII s bixenonem za FI s halogenem a i presto, ze vim, ze FI ma velmi dobre svetlomety, jsem si rikal, jak je rozdil mezi nima relativne malej. Slovo RELATIVNE podtrhuji. Opavdu spatne svitila FII predFL s bi-halogenovym modulem, resp. FII FL s cernymi svetlomety a tedy stejnym bi-halogenovym modulem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 To s tebou musim souhlasit, pred tim vsechna sveta H4, celkovy osvit dle meho i s porovnanim s nasim druhym autem posrana R Thalia 2 s H4 uplne jinde nez Rapid se standart H7. Nebojim se rici ze Thalie s H4 sviti temer na urovni jako Rapid s H7 NBU. Proste T ma pro osvit celou parabolu, R ma jen jeji cast a je to znat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 (editace) Jo Mave, nerikam ze sviti R uplne spatne, ale dle meho to zadna hitparada neni. Editováno: 27. Prosinec 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 To je prave ono, co je tim etalonem? Ale nepoustejme se do zbytecnych debat, tohle nikdo nezmeri, cili se muzeme nad subjektivnimi dojmy dohadovat do nekonecna bez nejake pridane hodnoty. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 já to mám těžký, první auto byl Tráboš a vpředu jsem měl na hrazdě 2 halogeny Pak Fáčko a to svítilo na tu dobu hodně dobře, pak Fabia 1, která svítila díky zpraseným světlům nadprůměrně, teď Rapid a je to bludička, to musím souhlasit. I přítelkyně která po 7 letech začala řídit až teď hned při první noční jízdě řekla jak to divně svítí oproti Fabii, koupil jsem NBU a je to teď OK, ale i tak, tohle vědět, tak si koupím xenony, nj, ale to by člověk musel mít před koupí půjčených několik variant aut aby věděl co koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Pani ako sa tie ziarovky na rapide vlastne menia.?Navod som prebehol a nic som nenašiel a na podrobne skumanie akosi este nebol cas dik za pripadne info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.