Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nejvhodnější termín na stretávku 23 členové hlasovali

1. 1. Termín 22.6.2013

• ANO
      8
    • NE
      1
  2. 2. Jedovnice - Moravský kras

• ANO
      10
    • NE
      1

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

tak my co pojdeme autem v poho, ale co ti, co se chystají na :scooter:  :kol-28:

že bych taky dorazil.....ale jedině až odpoledne, do 13 hodin mám službu na naší čerpačce........ale nemám už škodovku, aby mě někdo za to někdo nepopotahoval..... :kol-47:  

• Autor

klidně doraz Karle, nebráníme ani neplynařům na účasti, tak proč bychom dělali ofuky nad exškodovkáři ... máš alespoň LPG a to se cení :kol-47: , nehledě, že spousta z nás by tě určo ráda poznala osobně, třeba pak nebude na netu tolik nevraživosti :kol-28:  -_-

• Autor

takže uzavřeno :kol-24: :

termín je 22.6.2013 v 12:00 (plus mínus jak se komu podaří dorazit) v Jedovnicích na parkovišti u rybníka Olšovec 49°20'27.239"N, 16°45'26.621"E

takže teď prosím napište, kdo jste hlasoval pro tento termín, ať víme koho můžeme čekat :kol-47:

Já na 90% ne. Máme už 3 měsíce objednaný teambuilding - sjíždění nedaleké řeky. Jedině, že by vzhledem k neslavné předpovědi počasí celá akce padla, ale to budu vědět tak den, max 2 předem. Škoda, chtěl jsem nahlédnout do spisů a nabídky slavné cestovní agentury Maltatour :) speacilizující se na Bulharsko:). Třeba to vyjde jindy.  

• Autor

OK, zatím Pawouk ... škoda Miro (zrovna u tebe jsem si byl takřka jist že tam budeš), já svůj team building zrušil :kol-28: , sice ani nevím kam to mělo být, ale raději to ani nechci vědět :kol-32:

Malto, je možny sem napsat nějaky program, nebo něco, co je v planu atd..

• Autor

toho jsem se bál :kol-26: , že budete chtít nějakou jízdu zručnosti, nebo poznávačku dílů :kol-28:  ... no nic písnu eL Prezidentovi, jestli má něco v záloze :kol-27: , popř. jestli Ekkar nebude mít nějaký tip, co bychom mohli podniknout ... nebo jestli ty máš něco :kol-32: ?

• Autor

jako že bych si zavzpomínal na studentská léta, jak nás tělocvikář Šíbl, honil za "odměnu" kolem rybníka jo :kol-28: . No tehdy mi to problém nečinilo a dobíhal vždy v první čtyřce, dnes už bych tam nechal plíca :kol-46:

Protiatomový cvičení  - pláštěnka, igelitové pytlíky na ruce a nohy. To neznáš? :kol-28:

ja som od 19-21.6 na nejakom vyjazdovom skoleni.

ked doma zahlasim, ze v sobotu zase  prcham niekam. ouuu...potesia sa !

nuz teda, idem povysavat, umyjem okna, vyvencim psa a odvazne sa opytam na ten termin.

Upraveno od colins

• Autor

Protiatomový cvičení  - pláštěnka,igelitové pytlíky na ruce a nohy. To neznáš? :kol-28:

jj, znám :kol-28: , ale už je to táááák dávno, že jsem to zapomněl :kol-46:

si děláš prdel eL Prezidento :kol-32:  ... tak já tady na tvůj popud se snažím něco organizovat a ty by jsi ani nedojel :kol-26: , to neříkej ani ze srandy :kol-29:

• Autor

tak eL Prezidento mi psal na mail a žádá odložení o týžděň, tedy 29.6., co vy na to?

Ajaj, nevím, nevím. Ale na mě nehleďte, jsem tady vetřelcem mezi LPG. :kol-28:  Nějak se mě zdá, že sem stejně přispíváme jen asi ve čtyřech lidech. :kol-28:

toho jsem se bál :kol-26:..., popř. jestli Ekkar nebude mít nějaký tip, co bychom mohli podniknout ......  :kol-32: ?

Ekkar by měl tip, ale určitě to nebude pro všecky - zkusit se poodjet podívat se do jeskyně Výpustek, kde až někdy do roku 2008 nebo 9 "řádily" nejrůznější armády, který na území Česka měly "domovský právo" - GPS parkoviště je 49°17'28.252"N, 16°43'27.157"E, je to necelých 9km od Jedovnice...

• Autor

Pozor ZMĚNA, sraz se posouvá na 29.6.2013 v 12:00

snad do té doby opadne voda, jinak ten Výpustek nenzní špatně

V tento moment nevím. Účast potvrdím později. Sraz by byl tedy v Jedovnicích, a pak by se případně jelo na Výpustek?

• Autor

ano, mohlo by to tak být, potřást si pravicí, pokecat, udělat společné foto a pak udělat spanilou jízdu na Výpustek spojený s prohlídkou. Dokonce bych byl ochotný tam zavolat a objednat nějakou hromadnou prohlídku pro jistotu, abychom se tam vešli, ale to bych musel prvně vědět kdo všechno jede a v jakém počtu ... ale s tímto přístupem, mám tak akorát chuť se na veškerou organizaci vy .... :horse:

Tak Malto snad tě trochu potěším, probral jsem to doma a prý v tomhle termínu nic nemáme a dokonce se můžu vypařit :). Takže se mnou počítejte, teda kromě mimořádných pracovních záležitostí jako min. víkend, který jsem musel kvůli povodním strávit v práci. Jinak k soutěžím mám návrh na otužilce srazu, kdo do toho rybníka 1. vleze :)  

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.