Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nejvhodnější termín na stretávku 23 členové hlasovali

1. 1. Termín 22.6.2013

• ANO
      8
    • NE
      1
  2. 2. Jedovnice - Moravský kras

• ANO
      10
    • NE
      1

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

ano, jak píše Karel :kol-47: . Co se týká jeskyní, tak nejlépe vyhodnocuji Sloupsko-Šošůvské, jsou krásné, jsou dlouhé (2h procházka podzemím).

Zkusím to navrhnout a uvidíme :-) Možná bude v práci, to se ještě uvidí :-)

• Autor

no vidíš, můžete to pojat, jako takové malé líbánky :kol-45:kol5:wub::prc:                   :kol-28:

líbánky ???

teda v jaskyni som to este neskusal... :kol-41::kol-142:

• Autor

všetko je raz poprvé :kol-28:  ... třeba v S-Š jeskyni ti ve velkém dómu k tomu aj zhasnou :kol-28:

Ve Sloupsko-šošůvských jsme byli teď v neděli a zhasínal tam průvodce jen v prostorech kde nikdo nebyl až potom, co měl všecky "ovečky" na další štaci. Kde už jsem zažil zhasnutí při prohlídce, byla Kateřinská, Punkevní a Javoříčský jeskyně kousek od Litovle. Vždycky s přípodotkem, že "... teď vám ukážu nejkrásnější pohled na naše jeskyně, abyste si je mohli co nejlíp vychutnat..." - a CVAK a TMA... :D  :D  :D  

Ale vykládal mi známej, že někde v Maďarsku byli před X lety na dovolený v jeskyních a přišel výpadek, průvodce měl napůl vybitou baterku a celá 40členná skupinka musela přes půl hodiny čekat, až pro ně přijdou z povrchu další průvodci, který zavolal ten "jejich" nouzovým telefonem. To si myslím musel bejt extra adrenalin...

• Autor

aha, tak oni už nezhasínají ve Velkém dómu a nepouštějí "Dobytí ráje" kvůli skvělé akustice? :kol-32:

Kdo leze rád na rozhledny a nesnáší díry, tak je rozhledna ve Veselici ( kousek od Sloupu) a potom Alexandrovka nad Adamovem, ale tam se dá jít po rovině z Babic cca pod 2,5 km po zelené a nebo z Adamova, ale tam je převýšení z 250 metrů nad mořem do 496. Do Babic je to z Výpustku cca 5 km, do Adamova 10 km. Cestou je ještě Býčí jeskyně, vysoká pec Františka a muzeum v Josefově. Dále je kousek na Nový hrad u Adamova, nejlépe z Olomučan.  

29.6.. pokud nam nevyjde last minute dovalim taky..zatim pade na pade.. ma za ukol sehnat dofču pravě na tento termin.. ale třeba bude odlet až v neděli a já konečně poznám chlapce z fora.. :-))

• Autor

no super :kol-24: , uvidíme origo zástavbu :kol-47:

takže zatím: Malta, mirek2007, Pawouk, asi Colins, asi karel.LPG, treo

malá resumarizace:

Malta, mirek2007, Pawouk, Colins, Ekkar, asi karel.LPG, asi Haniss, asi JirkaBrno

Malto,  sice si to tu asi už někde psal, ale jakej máte přesnej časovej harmonogram (program)? Platí termín 29.6.?

Upraveno od Rozsta

• Autor

ano, platí termín 29.6. ve 12h u Olšovce v Jedovnicích :kol-28:

a program?  nic extra neplánuji střetnout se potřást si pravicí, zjistit kdo je kdo :kol-32: , aby to nebyl jen nick na fóru, nějaké pofocení a pak asi na ten Výpustek, pokud budou mít účastníci zájem. Ledaže by ještě s něčím přišel eL Presidento Colins :kol-28:

• Autor

no ale bohužel, tak tento termín jak jsem se dnes dozvěděl, asi nebude vyhovovat nově mně :kol-26: , páč 29.6. by se měly slavit otcové sedmdesátiny :kol-32:

nechte to na září.. ted jsou stejně všichni po dovolených...

Upraveno od JirkaBrno

V září je pátej jubilejní sraz RoomsterClubu, to zase znamená sesouhlasovat další termíny atd. Já jsem pro udělat srázek bez Martina, ale přijet se mu ukázat a zatroubit mu pod okna - je to z Jedovnice 45 kiláků = cca 40 minut jízdy - jestli teda tatíkova oslava bude u Martina doma...

• Autor

nechám to na vás, pravdu máte oba, září by nebylo marné, ovšem je tam i sraz roomsteráků, na který bych chtěl jet.

Karle, oslava nebude u nás, takže troubit pod okny můžete, ale nevím co vám na to řeknou sousedi :kol-28: .

Takže se vyjádřete, zda termín zachováte, při potvrzené účasti 4 lidí, zbytek je možná :kol-32:

Za mě abych řekl pravdu nevím (spíše jsem pro přesun termínu). Účast jsem přislíbil, ale 4 lidé a k tomu ještě 180 km jedním směrem mě trochu odrazuje. Z počátku to vypadalo nadějněji, ale nějak se to rozpadlo.

Bývalo to chtělo udělat toho 22.6. , ponaučení pro příště je to, že začátek prázdnin je zabitý termín, doma to většina neukecá. Smůla,  22.6 jsem 10 km od Jedovnic.

• Autor

jj, nejdříve byl úhlavní nepřítel počasí a když už vypadalo že to klapne, tak nemůže hlavní aktér Colins (ten co to spískal :kol-28: ) a náhradní termín zase nevyhovuje mně :kol-26: , tím samozřejmě nechci říci, že jsem tam ta hlavní osoba :kol-46:  a že beze mě se to neobejde, ale asi by to fakt chtělo větší účast :kol-32:

No borci od LPG...na vás je teda spolehnutí. :kol-72::rolleyes::D  Nicméně inkriminovaný víkend (29.-30.6.) budu v každém případě v Blansku a blízkém okolí, takže jestli se k rybníku Olšovec někdo dostaví, můžu dorazit na nějaký ten pokec. :kol-28:

• Autor

to víš, naše členská základna není tak široká a jakákoliv absence je znát :kol-28:

A co to teda udělat už příští tejden, 22.června? Kolik by se nás sešlo / sjelo v tomhle termínu?

Čaute,v terminu 22.6 bych přijel i ja,zaleži kolik lidi by dorazilo.Zase nema cenu srazek o 2 lidech,čim vic tim lip. -_-

• Autor

já byl pro 22.6., nebude tam ale Colins, co to všechno spískal

No Ekkare, 22. června není přece příští týden, ale již tento.  :kol-32:  Ač mě tento termín původně vyhovoval víc, tak v tuto sobotu určitě nepřijedu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.