Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nejvhodnější termín na stretávku 23 členové hlasovali

1. 1. Termín 22.6.2013

• ANO
      8
    • NE
      1
  2. 2. Jedovnice - Moravský kras

• ANO
      10
    • NE
      1

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

OK, já jsem myslel prostě nejbližší příští víkend. Byl bych pro změnit hlasování na volbu kdo je pro 22.6. a kdo pro 29.6. - mně zatím víc vyhovuje bližší víkend, i když toho 29. bych taky nemusel mít žádnou překážku... Ale jde o to, kterej víkend podpoří větší počet lidí.

já 22.6. určitě nemůžu a 29.6. jsem zatím nechal volno, ale kdyžtak budu stavět :). Takže nesmutním,určitě budou i jiné budoucí termíny.

• Autor

no myslím že toho 22. asi pro nedostatek času nezorganizujeme, nestihnou se všichni vyjádřit, takže buď 29.6. beze mně a některých dalších, nebo jarně letní stretávku odpískáme a zkusíme ji zrealizovat zkraje podzimu

Taky možnost. Já jezdím na Blanensko každý měsíc, takže klidně po prázdninách. :kol-31:

já byl pro 22.6., nebude tam ale Colins, co to všechno spískal

vsetko sa zmenilo a mozem aj 22.6.1013 !!!!!!!!

ja.

• Autor

takže to máme:

Colins, Malta, Ekkar, bitttpower

někdo další?

já přijedu 22.6., v pohodě, uděláme minisraz, když tam budu sám, aspoň nostalgicky obejdu Olšovec a vzpomenu na to, jak mně tam ukradli Jawu 350 :-) ( příslušník VB ji při službě zajistil a  tak jsem ji dostal zpět). Tak bacha na domorodce

Upraveno od treo

• Autor

Colins, Malta, Ekkar, bitttpower, treo

a co JirkaBrno, Wassermann ... škoda že mirek2007 nemůže

• Autor

jo berete někdo polovic? Aby se tam případně ta moje necítila trapně, když by tam byla jediná :kol-32:

Snažím se ji ukecat - tím pádem se povezou s sebou i ratolesti. Výsledek záleží na počasí - jestli prej bude takovej pečák jako byl třeba dneska, tak bude problém ji vůbec vyvléct z baráku...

Jo, mimochodem - v kolik hodin se tam chcete sejít????

Manželky se odvezou do Macochy a budete mít klid, než vylezou, chvíli to bude trvat

• Autor

nn, v sobotu by už mělo být jen kolem 24°C, má se ochlazovat. Mladší dcera mechanik :kol-28: , jede se mnou na tutovku, polovic zatím nemám potvrzenou, proto se zatím ptám, jestli jí mám vůbec přemlouvat, aby tam pak nakonec nebyla sama.

• Autor

jo z Wassim jsem smskoval a bohužel dělá příjímačky na VŠ a pak má odpoledne strejdovu oslavu šedesátin, prostě s těma jubilantama se roztrhl pytel :kol-28: , takže se moc omlouvá, mám vás pozdravovat a snad na nějakém dalším srazu

• Autor

Snažím se ji ukecat - tím pádem se povezou s sebou i ratolesti. Výsledek záleží na počasí - jestli prej bude takovej pečák jako byl třeba dneska, tak bude problém ji vůbec vyvléct z baráku...

Jo, mimochodem - v kolik hodin se tam chcete sejít????

22.6. ve 12 hodin   GPS 49°20'27.239"N, 16°45'26.621"E

jinak pro tebe Karle, pokud by jsi chtěl, stav se u nás a můžeme pak vyrazit společně

Tak škoda borci toho přesunu v termínech. Si to tam užijte. :kol-47:  Snad se poznáme osobně někdy příště. :kol-28:

Na prvním Clintově srazu byli dva plyňáci z devíti, prodrali se sněhem a ledem :-), uvidíme kolik dorazí plyňáků do Jedovnic

• Autor

Tak škoda borci toho přesunu v termínech. Si to tam užijte. :kol-47:  Snad se poznáme osobně někdy příště. :kol-28:

jasně, já myslím, že to nebude poslední srázek :kol-47:

dam vedet..musim to probrat doma, mame rodinnou oslavu na kterou se mi ale vubec nechce, ovsem to by hrozilo skandalem, takze kdyz dojedu tak jen na otocku, ovsem rad bych aspon na pulhodku se stavil..

• Autor

takže poslední sumarizace:

Potvrzená účast:

Colins, Malta, Ekkar, bitttpower, treo, možná JirkaBrno

Kdy a Kde?

22.6. ve 12 hodin   GPS 49°20'27.239"N, 16°45'26.621"E

jinak pro tebe Karle, pokud by jsi chtěl, stav se u nás a můžeme pak vyrazit společně

kdo nedorazí, ať sem raději ani nechodí :kol-22:

já bych to vzal z druhé strany, kdo přijede navíc, ten bude vítán :-). Zítra doplním plyn za 16,70 a vyrazím, tyto ceny jsou Praha Černý most

• Autor

tak to je samozřejmé, že i neohlášení jsou vítáni :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.