petrsochr Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Je to na 100 procent palivem..... Mel jsem stejny problem, a az kdyz se to objevilo u peti znamych, kteri tankovali u stejne benzinky( nejlevnejsi) benzin. Vsem se rozsvitila kontrolka vyfukovych plynu, jednomu dokonce klekl motor uplne, ja jsem nastesti vzdy pridaval aditiva..., a snad jsem ho tim zachranil... Po natankovani u jine benzinky, problem zmizel, a auto je O.k A u vsech, krome toho, co mu klekl uplne....( vsichni mame Fabii 1.2Htp 40 kw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 (editace) No zkoušel jsem brát benzin u mnoha pump a zatím se to začalo stávat u dvou Praze (jedna v Krči a druha v Bohnicích u Bauhasu). Nevím, jestli je to přímo díky benzínu, ale zkusím na čas brát jen u Agipky, kde mam na litr 40 haléřů slevu. Ale je pravda, ze třeba u Makra nebo Globus pumpy se mi to nestalo. Je ale zvláštní, ze po vymazání chyb ve VAG kontrolka na par dní zmizela a pak se při jízdě zase objevila. Ale i tak děkuji za radu. Ozvu se, jestli to pomohlo a kontrolka dala pokoj. Editováno: 1. Březen 2015, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petgo Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Omlouvám se za pozdejši odpověd,odešli dvě zapalovací cívky,jěště ty originálni,vymenil jsem všechni tři,a auto jede,jen vag tuhle chybu nenačetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bracho90 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Ahojte priatelia,takze fabia 1,2 40kw auto islo v nudzaku,dnes som ho nastartoval auto islo zasa na 2valce, tak som prehodil cievky medzi sebou nic sa nezmenilo,tak som zacal odpajat vstreky ked som odpojil prvy vstrek motor zdochol,ked druhy tiez a ked som odpojil treti tak auto islo stale na dva valce,cize chyba vo vstrekovaci tak ako pisala diagnostika,ale prehodil som vstreky medzi sebou treti vstrek som dal na poziciu cislo dva a dva som dal na treti,nastartoval som a auto islo krasne presiel som cca 6km,a auto zasa to iste tak som odpojil druhy vstrek ci auto pojde tak isto,ale ked som ho odpojil tak auto zdochlo,cize kde je chyba?A diagnostika napisala len tuto zavadu.Tlaky su dobre.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 nějak mi to tu nehraje, když se dívám na fotku, vidím dole kód motoru AZQ a to není 6ventil a 40kW. Takže jak to máš? Máš AZQ 12V 47kW, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomKapi Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Ciao chlapi, mam tak 1.2 47kw a tedka poslední dobou mi škube když stojim na místě.. při jízdě jakoby auto ztracelo na vteřinky výkon, ale pořád jede... podle toho co jsem prohlížel forum, se tenhle případ podobá úplně nejvíc.. předevčírem a včera se teda stalo to, že se najednou rozblikal motor, auto ztratilo totalně výkon a zastavilo se.. jelo asi nejspíš jen na dva.. jsou nové svíčky, cívky, vyčištěná klapka.. A pořád se cuká.. Na wagu to napsalo chybu 16687 Zjištěno zapalování vynechává.. Přijde mi, že tohle je ten samý případ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 potom to muselo vypísať aj na ktorom válci je to vynechávanie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomKapi Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 VAG napsal, že první a třetí a nakonec teďka vynechává druhý válec.. přehazoval jsem vstřiky, odpojoval lambdu a stejně prostě jedu a najednou začne blikat motor a konečna.. takže to budou s největší pravděpodobností ventily, takže pujde hlava dolu, udělají se rozvody a prostě taková malá generálka motoru.. a bude klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Zmeraj tlaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Dnes že ide na dva valce a žere aj olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 no pěkně napečené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeropoint0 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 35-10 zapalovani 3 válec vynechava sporadicky - - zdravim panove nevite si nekdo radu s touhle chybou skousel jsem prohodit vstrikovaci ventily na svickach a porad to pise trojku mam vag na tabletu provedl nejaky test lambdy 1 a 2 co byly od kanalu 34 a vysly ok. Uz to mam rok a porad chybu mazu auto nekdy netahne startuju ho na nekolikrat jakoby strili do vyfuku az napotreti mi udrzi otacky. Mam lpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 ještě bych zkusil prohodit cívky, ale asi bych nechal změřit tlaky ... je to šesti ventil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Jestli máš VAG, sice jsem nikdy neviděl na tabletě, ale budiž, tak v měřených hodnotách je přímo skupina, která za jistých podmínek měří výpadky zapalovaní na jednotlivých válcích. Takže bych to zprovoznil a potom si pohrál s přehazováním cívek-svíček atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 v motorovke BNH 15 si zistíš výpadky zapalovania ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 tak to by chtělo translate i pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Sorry Adr.01 čiže RJ motor ➡ Blok nameranych hodnôt (BNH) sk.15 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Mám škoda fabia 1,2 Htp 47 Kw rok 2006 BME najeto 93000 KM Byl jsem v servisu a tam řekli že je něco na druhém válci prý špatný spalování asi. Tlaky a vše bylo ok měnili i cívky mezi sebou a pořád druhý a občas prý třetí válec. V autech se nevyznám, proto píši sem. Vyměnil jsem zapalovací svíčky a pořád stejný. Když auto nechám stát v garaži a další den nastartuju tak chod motoru není pravidelný. ale asi po cca 20 sekundách je to v pohodě v servisu ty válce zjistili při zahřátém motoru Tak ted nevím co s tím do škodovky to dávát nechci to bude darda za zjištění co tomu je. Budu rád za rady. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 divím se, že neprověřovali benzínové vstřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 ano najjednochšie je ešte prehodiť vstreky vzajomne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 "po 20 sekundách v pohodě", v příspěvku je také hodně "prý" - máš s tím autem vlastně nějaký problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 že po 20 s. v pohode a zahriatom treti valec to su odlišne veci. za studena to može robiť nizky tlak paliva. Pri zahriatom by som dal ešte raz odmerať tlak vo valcoch. Nechcem nikoho uraziť ale niekedy to odflaknu. (už som to stretol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Vstřiky a vše zkoušeli má to správné hodnoty. říkali že to vypadá na spalování ve druhém válci a občas se přidátřetí. Diagnostika nic neukazuje že by bylo špatné nějaké čidlo nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Preto som pisal že by som ešte raz dal v inej dielni premerať kompresiu vo valcoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Ok dam to i jinam. Ješte mě napadlo jestli to nemůže dělat čidlo kapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.