w4cko Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Nazdar chlapi mám taký problém že keď prejdem po každej malej nerovnosti na ceste sa z prednej nápravy ozýva taký nepríjemný buchotajúci zvuk, mám podozrenie že to môžu byť silentbloky ale nie som si istý nestretol sa stým už niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 stretol..odpoj kosti a skús zahýbať stabilizátorom v mieste uloženia hore-dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 hoj a nebo skotroluj pružiny,,,, často praskaj,,, ja mam praskle zadni ....... take jsem měl divne zvuky jen na nerovnostech,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 27. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 (editace) No pružiny som pozrel tie prasknuté niesu, a stým stabilizátorom kde môže byť problém žeby boli tie gumy opotrebované ? EDIT: No je to jasné sú to tie silentbloky, len sa chcem ešte spýtať že aký typ by tam mal byt koľko milimetrový. Mám Octaviu 1.9 Tdi 66kW 12/2004. Ďakujem za rady zatiaľ... Editováno: 28. Květen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 změřit šuplerou,,, je vice druhu,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daawee Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ahoj, já mám jiný problém. Při jízdě a větším zatočením doprava mi jakoby klepne od levého kola. Jindy ne. Nvm co by to mohlo být, nemá s tím někdo zkušenost? Připomíná mi to spíš jakoby přeskočil šroub či něco takového. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jwb Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Mám stejný problém. Taky bouchá levé přední kolo. Je to od doby, co jsem musel udělat nový vnitřní závit pro uchycení "trnů" brzdy. Viz obrázek. Když přejíždím nerovnosti a nebrzdím, tak to bouchá ale když brzdím tak ne. Nevíte někdo, zda by to mohlo být tohle a když tak co by s tím šlo udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 čo si tam robil za závit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jwb Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 když jsem potřeboval vyměnit brzdové destičky, při vyšroubování oněch trnů, jsem zjistil, že při vyšroubování je na nich vnitřní závit (strhnutý). V práci mi půjčily sadu co mají na opravu. vyvrtá se větší díra a vloží vložka a potom je to jako originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Ahoj, to bouchani zpusobuji ty pruziny co zajistuji trmen s destickama. Bud je ve sveraku trochu prihnete zpet nebo nove. Taky jsem to resil, kupoval nove cepy a gumy k nim a nakonec koupil ty pera a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 myslíš toto http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/4a0615269-pruzina-brzdy-pridrzna-de-4197.html ?? ...pochybujem,že on tam má také brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Jo toto myslim... Mi to zpusobovaly prave tyto pruziny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jwb Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 (editace) Já tam žádné pružiny neměl. Jde o octavii 1,9tdi 66kw rv. 1997 jo a jde o brzdový třmen FS-III Editováno: 27. Září 2013, autor: jwb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jwb Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Napadlo mě jestli to nemůžou dělat tohle http://www.skoda-dily.cz/eshop/443698647-sada-vodicich-pouzder.html jestli to už není moc opotřebované a ty trny v tom nelítají. Poradí někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 tak toto určite nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bru Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Při tom zatočeni mi to taky občas bouchlo a byla to praská pružina. Ani to nebylo videt, praskla v prvnim zavitu u dolni misky, takze si do ní zase sedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.