dandyk Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ahoj, kdyz stahnu mapy podle VIN kodu pro vuz, ktery ma Amundsen MIB2 a pouziju v druhem voze, ktery ma taky MIB2, budou fungovat, nebo to vygeneruje mapy a v nich je vin nekde zakodovan? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Budú fungovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Diky :) A doplnujici otazka, narval nekdo "ECE A1 2020 - only for 32GB SD" na 16GB kartu uspesne? Pise to, ze to ma 13GB ale ze vyzadujou 32GB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 To bude tím, že se to stahuje jako ZIP soubor, který pak musíš na tu SD kartu rozbalit ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Diky A doplnujici otazka, narval nekdo "ECE A1 2020 - only for 32GB SD" na 16GB kartu uspesne? Pise to, ze to ma 13GB ale ze vyzadujou 32GB Ano, vejdou se tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Diky a jeste bych mel jednu otazku, snad me neukamenujete - jde totiz o navigaci Discover ve VW. Je to jako tomu bylo u stareho amundsenu, ze byl stejny jako rns310 porp plusko jako 315? Tj chapu spravne, ze discover je amundsen a discover pro je radoby novy columbus? Kamarad ma VW navigaci, a nejak se nemuzeme zorientovat, ktera je ktera a zda bude stejna karta pasovat :) Podle portalu VW, deli Golfa na tri kategorie, do 15, od 2015 o 2017. Predpokladam ze od 2017 je to mib2, od 2015 mib1 ale co je to predtim? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Discover media = amundsen, discover pro = columbus. Tym rozdeleniam v aplikacii map car, ci ako sa vola, nerozumiem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 V 6. 3. 2020 na 10:22, PistaTT napsal: Budú fungovať Tak jsem to zkusil, a nejde :-) a ted kdyz jsem dal jeho vinko do update portalu, nabizi mi to ke stazeni jen jeden druh mam jako ECE 2020, kdyz tam dam sve VIN, mam tam na vyber plno variant dle pokryti. Ale oboji vypada jako amundsen MIB1. Tak uvidime, zda moje karta z mib1 pujde v jeho mib1 i presto, ze musime stahnout rozdilne mapove podklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Teraz som sa stratil. Pôvodná otázka bola či stiahnuté mapy pre MIB 2 budú fungovať v rozličných autách na MIB2. Toto mam vyskúšané a funguje to. Zrazu píšeš o MIB1. Tak neviem či máte obaja MIB2 alebo 1. Alebo každý iný systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Jaj, promin. Zamotal jsem to. V obou vozech je mib1, ale podle VINka to kazdemu na portalu nabizi jine mapy - a ty z jednoho vozu s mib1 nefungujou v druhem s mib1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Mapy samotné nie sú viazané na VIN. Daj vedieť čo presne máte za infotainment a v akých presne autách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Stačí když bude rozlišovat mapy pro MIB1(stejná mapa je i pro: MIB2, MIB2.5) a MIB1STD nebo následně MIB2STD. Jiné rozdíly v mapách nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyk Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Aha, uz to vidim i na update portalu, jedny mapy zacinaji ňazvem STD1_P89 a druhe STD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 (editace) Ty překlady názvu německých měst, nevím co si vo tom myslet..když by to alespoň bylo dobře přeložený, ale Lipsko nazvat Kostnice, to je síla. Máte to taky tak blbě? Editováno: 17. Březen 2020, autor: Emil-Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Nové mapy pro Columbus: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P187_N60S5MIBH3_EU_NT_Q3.19.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otrava Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Hotovo staženo děkujeme za link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 diky,stazeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnavratil Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Zdravím všechny, řeším na OIII FL aktualizaci map u Columbusu. Dle VIN jsem stáhl poslední ZIP, který jsem rozbalil do rootu SD karty. Po vložení SD karty Columbus napíše, že na SD kartě jsou dostupná aktualizační data. Jdu normálně do navigace a spustím aktualizaci z SD karty. Tam to začne hledat aktualizační soubory a bohužel po chybě to napíše známou chybu o tom, že nejsou data dostupná. Paměťovka SanDisk Extreme 64GB, ExFat (MBR) a rozbaleno do rootu (viz screenshot). Mám v Columbu i druhou paměťovku na média a ta funguju naprosto správně. Napadá vás, čím by to mohlo být? Původně mě napadla velikost karty nebo její zformátování, ale druhá - stejná - karta běží v pohodě a systém ze začátku aktualizaci registruje. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Někdy stačí jen tu kartu smazat a rozbalit tam ten ZIP soubor znovu - mi to už jednou takto pomohlo. Mohlo dojít k nějakému špatnému rozbalení archivu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnavratil Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 OK díky za info - zkusím asi první ty VW mapy uvedené výše a pak znovu tyhle z portálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 V 23. 6. 2020 na 20:40, tomnavratil napsal: Zdravím všechny, řeším na OIII FL aktualizaci map u Columbusu. Dle VIN jsem stáhl poslední ZIP, který jsem rozbalil do rootu SD karty. Po vložení SD karty Columbus napíše, že na SD kartě jsou dostupná aktualizační data. Jdu normálně do navigace a spustím aktualizaci z SD karty. Tam to začne hledat aktualizační soubory a bohužel po chybě to napíše známou chybu o tom, že nejsou data dostupná. Paměťovka SanDisk Extreme 64GB, ExFat (MBR) a rozbaleno do rootu (viz screenshot). Mám v Columbu i druhou paměťovku na média a ta funguju naprosto správně. Napadá vás, čím by to mohlo být? Původně mě napadla velikost karty nebo její zformátování, ale druhá - stejná - karta běží v pohodě a systém ze začátku aktualizaci registruje. Díky moc! Koukam ze mas macos tak to ti nepude me to taky nejde dela mi to kamos na win a jde to na mac to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnavratil Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Je to tak, i když jsem použil stejný file system, co by vytvořil Windows, tak tam bude problém ještě jinde - na Windows už pohoda při stejném postupu i s 64GB kartou a mapami od VW výše, moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 V 16. 6. 2020 na 13:38, ferda25 napsal: Nové mapy pro Columbus: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P187_N60S5MIBH3_EU_NT_Q3.19.7z Už mi to nejde stáhnout, předtím to nešlo nainstalovat. Teď jsem bez navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 https://vw-maps-cdn.lighthouselabs.eu/vw-maps/P187_N60S5MIBH3_EU_NT.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Dík, @ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.