Září 16, 201311 r Mám takovj pocit, že se po zapnutí zapalování to tlačítko musí dál držet - a podržený otočit doprava, aby se ten servisní interval vynuloval.
Říjen 10, 201311 r Ale musíš dodat, že nesmíš interval prošvihnout. Pokud tam je před X dny, tak už to nejde.
Říjen 10, 201311 r No olej jsem měnil letos v dubnu a kamarád mi to kompjůtrem nastavoval,ale asi nějak špatně protože se mi to začalo hlásit???
Říjen 11, 201311 r Ale musíš dodat, že nesmíš interval prošvihnout. Pokud tam je před X dny, tak už to nejde. Ale ide to ! Akurát včera som to vynuloval - dni som mal prešvihnuté, kilometre nie ....
Říjen 11, 201311 r Jak na svoji (FI-maxidot) tak na firemních (SI, OI, FI palpc.,FII) to po prošvihnutí jednoho intervalu už nevynulujem. To už zbejvá jen kabel.
Leden 4, 201411 r máte někdo postup vymazání ser.int přes VAG? Pořídil jsem si kabel a program ale zatím jsem dělal jsen zákl. věci. Prosím pokud někdo máte polopatický postup přes VAG budu vděčen....
Leden 9, 201411 r Pokus (vlastně jich bylo přes 20) o vymazání servisního intervalu neúspěšný... Teď už jenom přijít na to jak na to s VAGEM... Kecka: budu potřebovat asi toto: Výběr ŘJ - 17 přístrojová deska - kodování - atd. Fakt polopatě.... Nemám tucha kde a jaké "aplikace" hledat.
Leden 10, 201411 r Jo díkes, mám VAG 304, ale už asi vím, v přístrojovce by mělo být přizpůsobení, mazání inter. a kodování.... Super dík....
Listopad 29, 201410 r Zdar, prosel jsem to tu a na net guglil a vsechny postupy co jsem nasel, tak nefunguji. Kamos ma F2 rv 2011 a budiky asi maxidot nebo jak se jmenuji. (Viz prilozene foto). Lze tam nejak vynulovat servisni interval nebo opravdu VAG VCDS apod. Diky za odpoved. Upraveno Listopad 29, 201410 r od Roman Herot
Listopad 30, 201410 r Podrží šipku dolů na páčce kterou ovládá palubní počítač a najede mu na výběr MFD - palubní počítač, Audio - zobrazí rádio na maxidotu a nastavení. Dá nastavení a tam má servisní interval. Dá resetovat. Já to tam myslím našel. A zjístí i kolik zbývá do konce intervalu. Kilometrů i dní, když dá info. Může si tam taky nastavit další věci jako třeba upozornění na sníženou maximální rychlost u zimních pneu - pak mu to vypíše hlášku. A nebo nastaví jazyk a taky mu to může zobrazovat druhou rychlost místo KM/H .. Upraveno Listopad 30, 201410 r od Petrkiller
Prosinec 2, 201410 r Když jsem ještě jezdil do servisu na Servisní prohlídky /FI,2007/, již tehdy mi to vždy vynulovali přes VAG. V posledním listu mám napsáno že nesvítí nulování přes palubovku. Teď si olej měním sám /i s mezivýměnou po 7tis./ a chtěl jsem si vynulovat přes palubovku a ono to opravdu nereaguje /nic nesvítí ani nereaguje/. Vždy když statruji tak se ozve zv. signál a rozsvítí Service... - ale po chvíli zhasne a naskočí kilometry. Dotaz: jak dlouho mohu jezdit dál bez toho vynulování v servise /logicky přešvihnu serv. interval/ - kolik kilometrů mohu navíc natočit? Podotýkám že ten zv.signál mi nevadí a momentálně nemám čas ani chuť zajet do servisu na VAG, pakliže výdaje jsou teď na krku a nevím kam dřív a ani nevím co by za to chtěli.
Prosinec 2, 201410 r Akorád oni ti to vynulujou a budeš tam mít zase 15 000 takže se na to už nebudeš moct spolehnout ..
Prosinec 3, 201410 r "....takže se na to už nebudeš moct spolehnout" - to mi nevadí, vedu si nadále veškeré záznamytak jako v servisu /i visačku/ a z jara si najdu důvěryhodný "rodinný" servis kde si nechám auto zkontrolovat a dohodnu se co je nebo není třeba. Ve velké Servisy jsem bohužel ztratil důvěru.
Září 2, 20159 r Také už nějaký čas laboruji, jak vynulovat servisní interval - hláška SERVIS NYNÍ mě už moc nebaví :-). Na úvod napíšu, že se jedná o F2 před FL, RV 2009 s Maxi-Dot. Je jasné, že ručně to nepůjde, otázkou je, jaký zvolit kabel. Přemýšlím o nějaké koupi, ale jsem v tomto směru laik a vůbec se nevyznám v konektorech, pořád jen čtu u nějakých KKL, CAN, HEX-CAN... Poradíte někdo, prosím, jestli existuje nějaký levný kabel, díky němuž by to šlo? Jde mi skutečně jen o nulování servisu - pokud to bude umět i něco navíc tak fajn, ale není to podmínkou. Při prohledávání internetu jsem našel 2 zajímavá udělátka - první ale asi na moje auto nepůjde a druhá má asi i nějakou tu funkci navíc, ale nevím, jestli umí nulovat servis... http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/1-1-Diagnostika-koncernu-VAG/0/5/61-Reset-servisniho-intervalu-a-oleje-pro-VW-Skoda-Audi-Seathttp://www.motordiag.cz/produkt/u281
Září 2, 20159 r Udělají to zadarmo. Alespoň u mě ale s cenou 200 korun za práci se nevyplatí si ani ten olej měnit doma .. a 250 stojí filtr ..
Září 3, 20159 r Pokud si měním olej sám, tak se náklady se vším všudy pohybují mezi 500 a 600 Kč. Navíc se rád alespoň jednou za rok juknu na auto zespodu, jestli je vše OK. Proto pátrání po "nulovači". S tím servisem to je dobrý nápad, zkusím to. Ale pochybuji, že to bude zadarmo...
Září 3, 20159 r Tenhle postup ti opravdu nefunguje? Na před FL by měl fungovat. Vynulování ukazatele intervalů servisních prohlídek můžete provádět i pomocí nulovacího tlačítka následujícím způsobem: • Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko a držte je. • Zapněte zapalování, nulovací tlačítko uvolněte a pootočte jím vpravo. Tím dojde k vynulování ukazatele.
Září 3, 20159 r Nefunguje to možno na Roomstroch rv2006,2007 ale na Fabii,Roomster rv.2008+ to nejde, iba cez VAG.
Září 3, 20159 r Mám MR2008 a jde mi to ... Jestli to na nějakejch jde jedině přes VAG, tak až na "fejsech" = MR2010 a novějších.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.