Květen 20, 20187 r Tak som si kupil kábel viď foto hex v2, bol ktomu sw vcds 17.8.1. Pokúsil som sa resetovať servisný interval a mám tam iba možnosti pre USA takže som s tým nič nerobil.... Viete poradiť čo stým? Ďakujem
Květen 20, 20187 r Ten servisní interval by měl jít vyresetovat i bez diagnostiky.Je to popsáno v návodu k autu.Myslím,že musíš podržet stisknutý knoflík v tachometru,zapnout zapalování,knoflík pustit a otočit s ním.Podívej se do návodu.
Květen 20, 20187 r @robo_27 na str. 3 máš video, jak resetovat bez kabelu, pokud máš tedy stejný budíky..dělal jsem to podle něj a v pohodě :-)
Květen 20, 20187 r výmena oleja cez budíky zresetivať ide ale nejde inšpekcia, resp som na to neprišiel a ani na fóre som sa nedočítal..... Pri var servisnom intervale si výmena oleja a inšpekcia žijú vlastným životom a nie je to v rovnaký čas
Červenec 14, 20187 r V 02.10.2012 na 17:32, orlov napsal: Ak by niekoho zaujímalo - práve som to úspešne vyresetoval. Mám klasický PP bez maxidotu. Postupoval som nasledovne: 1/ vypnúť zapalovanie 2/ stlačiť nulovacie tlačidlo a držať - zobrazí sa počet km do servisného intervalu - stále držať 3/ zapnúť zapaľovanie a otočiť doprava 4/ hotovo Mohu potvrdit, po dvou dnech googlení a marných pokusů s VAG + KKL kabelem INSP a olej interval smazán tímto způsobem. Jupíí jupíí, na světě je krásně. Jenom zatím při stisknutí tlačítka se mi zobrazuje nulový údaj o počtu kilometrů do příští výměny oleje, ale to jsem tady četl že se údaj aktualizuje po určitém počtu odjetých kilometrů. Takže za mě super. Díky za radu.
Listopad 30, 20195 r Prosím PORADTE MI jaký Diagnostický kabel z praxe fungujíe nebo přístroj na mazání závad a mazání výměny oleje .Víc nechci , je to na roomstra benzín i nafta 2006 co mám doma + mladší - škoda . Nejlépe se SW A HLAVNĚ V češtině !!! Jaký přístroj to dělá nebo kabel včeně SW v češtině . přes notebook W10 .
Prosinec 1, 20195 r to by mě stačilo a jaký vybrat ekv.ELM 327 za 399 kč bílí českou verzi programu Car Scanner ELM OBD2. nebo modrý 232 kč ten je asi starší , a i tohle si chválí hlavně česky , aby to umělo mazal servis oleje a bylo to na roomstra nafta ,benzín , 2006 https://www.sunnysoft.cz/zbozi/166PCI-821/viecar-obd-ii-autodiagnostika-bluetooth-4-0-cz-sw-zdarma-ekv-carista-a-fixd.html?qn=vieca a jak to funguje https://www.google.com/search?q=OBDeleven&oq=OBDeleven&aqs=chrome..69i57j0l5.2388j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Koupím nacvaknu do auta na telefonu dám Bluetooth a co dál něco se načte nebo něco stahnout , kde ? Mohu něco v autě pak rozladit špatným zacházením ?
Prosinec 1, 20195 r Připojit do OBD konektoru, spárovat s telefonem přes bluetooth, nainstalovat příslušnou aplikaci. A můžeš si hrát. Ale nejprve něco nastudovat. Když se budeš vrtat v něčem, čemu nerozumíš, tak třeba už ani nenastartuješ :)
Prosinec 12, 20195 r Reset servisního intervalu který jsem použít na Roomster 2013 s maxidot: Reset informace o výměně oleje: 1 - Vypnout klíček zapalování 2 - Zmáčnout a držet 0.0 tlačítko 3 - Zapnout zapalování a v listovat v menu pomocí pravé páčky u volantu. Poté systém hlásí inspekce (servis) nyní a ta se dá resetovat následovně: 1 - Vypnout klíček zapalování 2 - Zapnout výstražná světla stisknutím tlačítka -šipka- ve středním panelu přístrojové desky 3 - Držet 0.0 tlačítko 4 - Zapnout zapalování a v listovat v menu pomocí pravé páčky u volantu.
Červenec 18, 20214 r Ahoj, u auta RV 2014 s Maxidotem jsem nuloval ručně interval výměny oleje a inspekce (podržet nulovací tl., otočit klíčkem ..., to celé dvakrát, podruhé + zapnout výstražná světla). Je to tuším od MR2014 rozděleno do dvou intervalů. Po vynulování mi ale svíti u intervalu pro olej 365 dní a 0 km, u intervalu inspekce je to 365 dní a 30 000 km. Nevíte někdo proč u toho intervalu pro olej mám 0 km místo 15 000 km a nezačaly se ani odpočívát dny do dalšího servisu? Ještě pro doplnění, před nulováním byl interval pro olej přejetý do mínusu. Upraveno Srpen 24, 20214 r od karel borec
Prosinec 2, 20213 r V 12. 12. 2019 na 13:16, ing.kralik napsal: Reset servisního intervalu který jsem použít na Roomster 2013 s maxidot: Reset informace o výměně oleje: 1 - Vypnout klíček zapalování 2 - Zmáčnout a držet 0.0 tlačítko 3 - Zapnout zapalování a v listovat v menu pomocí pravé páčky u volantu. Poté systém hlásí inspekce (servis) nyní a ta se dá resetovat následovně: 1 - Vypnout klíček zapalování 2 - Zapnout výstražná světla stisknutím tlačítka -šipka- ve středním panelu přístrojové desky 3 - Držet 0.0 tlačítko 4 - Zapnout zapalování a v listovat v menu pomocí pravé páčky u volantu. U Roomstera 2015 s Maxidotem jsou výsledky tohoto postupy následující: Reset servisu proběhl úspěšně (posunuto o rok a 30 000 km). Reset výměny oleje se taky tvářil úspěšně, ale je tam ten problém, že výměnu oleje to hlásí za 0 km (viz foto v předchozím příspěvku). A za několik málo dní se výstraha „Výměna oleje nyní“ zobrazila znovu. Tak jsem to znovu zresetoval, jeden den byl klid a pak znova výstraha „Výměna oleje nyní“. Existuje tedy nějaký postup na reset výměny oleje u faceliftovaných modelů s maxidotem, pokud nemám diagnostiku?
Prosinec 3, 20213 r Já servisní interval nuluju normálně v nabídce menu maxidotu pod bodem ■ Servis. Info. kde se dá jednoduše resetovat. Upraveno Prosinec 3, 20213 r od voltys
Prosinec 3, 20213 r Nevím od jakého roku přesně, tuším MR 2014 už menu PP tuto možnost resetu nenabízí. Reset je nutné dělat pomocí nulovacího tlačítka kilometrů. Výše popsaný problém s olejovým intervalem nastaveným na 0 km se podařilo vyřešit až diagnostikou.
Prosinec 3, 20213 r at dělám co dělám mě to nejde , ani podle návodu v knížce servis ,ani podle jiných návodů .Zkoušeli to u mne jiný borci a nic . Jen přes počítač . Proto se ptám zdali máte někdo zkušenosti s nějakým přístrojem na roomstra mazání servisu hlavně v češtině , srozumitelně aby to fungovalo 2006-7- 1.4 - 16V dovoz Rakousko MAX DOT. Bud přes telefon mam Samsung A7 nebo netbook . Dávat pokaždé 200-300 kč jen za vymazání se mi už nechce. popřípadě napsat 3389@seznam.cz Děkuji
Duben 2, 20223 r Tak po dlouhé době a asi padesáti pokusy přispěju i já... Fabia 2 2007 Maxidot Elegance 1) podržím tlačítko dokud nevidím údaje o překročených km a dnech 2) pustím 3) zde je teď normální postup (při tomto nápisu), zmáčknu tlačítko a držím 4) zapnu zapalování 5) !!! toto se nikde nepíše, pustím tlačítko brzy po otočení klíče, nevím jak brzy, pokud ho držím ale moc dlouho, pak reagují jen hodiny viz příspěvek desítky kolegů a mých 50pokusů) 6) jednou doprava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.